Kebijakan bali

marketing-online-hIgeoQjS_iE-unsplash

ngasilake

Ing tanggal 1 Maret, kabeh produk sing gegandhengan karo PPE, disinfektan, lan Corona ora bisa dibalekake utawa dibalekake maneh miturut syarat-syarat layanan. Pesenan kasebut ora bisa dibatalake karo pabrikan amarga akeh panjaluk.

 

Bali kudu ditampa lan disetujoni. Yen barang sing sampeyan tampa dudu barang sing sampeyan pesen, rusak, utawa ora lengkap (bagean sing ilang), utawa cacat amarga cacat pabrikan, wartakake sajrone 7 dina liwat telpon, fax, utawa email kanggo njaluk ganti utawa mbalekake. Yen sampeyan ngabari sawise 7 dina, kita bisa nampa bali, nanging sampeyan bakal dikenani biaya restocking 25%. Yen sampeyan pengin bali item amarga wis ora dibutuhake utawa dikarepake, hubungi kita sajrone 7 dina lan tundhuk karo panrima, kita bakal menehi wewenang Merchandise Return, lan sampeyan bakal dibalekake dikurangi 25% biaya restocking. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake.

 

Kesalahan sing diisi sing ngasilake pangiriman produk sing salah menyang sampeyan uga bakal ditampa maneh 14 dina wiwit tanggal tuku.

 

Barang kudu dibalekake ing kahanan nalika tekane lan ing bungkus asline. Sadurunge bali, sampeyan luwih dhisik kudu entuk kode Otoritas Barang Mbalik ing wektu bali ing ndhuwur. Ragad restocking 25% bakal ditrapake kanggo kabeh pengembalian sing ora ana cacat utawa ngrampungake.

 

Elingi, yen sampeyan nemokake kesalahan sadurunge nampa barang sing dituku utawa sawise ditampa, sampeyan nemtokake manawa barang sing dipesen ora bener utawa ora kaya sing sampeyan karepake, ngabari kanthi langsung sanalika bisa. Aja nolak pangiriman ing lawang kanggo item sing salah utawa sampeyan wis ganti pikir sadurunge ngubungi dhisik supaya bisa ngatur persediaan sing aman. Yen pesenan sing wis sampeyan pasang kanthi sah ditolak nalika dikirim, sampeyan bakal dikenani biaya biaya pengiriman kanggo ngeterake lan ngasilake ongkos plus biaya restocking 25%.

 

Barang tartamtu ora bisa dibalekake. Barang-barang sing digawe khusus, barang sing mbutuhake kulkasan sajrone transportasi, produk apa wae sing kena getih lan / utawa cairan awak liyane sing bisa nular utawa nular. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan produk tartamtu.

 

Barang tartamtu ora bisa dikembalikan yen dibukak utawa digunakake. Sembarang barang sing bisa uga bisa nular utawa nular sawise nggunakake ora bisa bali. Contone, barang kayata perawatan tatu, produk kulit, celana cekak lan celana jero, jarum lan jarum, pisau bedah, sarung tangan, kanula, termometer, stetoskop, lan barang sing ana gandhengane.

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0