Telekomunikasi

Apa ejakulasi dini?

Nalika penis ejakulasi, intine butuh rong tumindak berturut-turut: pisanan yaiku emisi banjur diusir. Ilmu kedokteran percaya manawa neurotransmitter serotonin tanggung jawab kanggo modulasi ejakulasi. Tingkat serotonin sing ora cukup dianggep bisa nyebabake ejakulasi dini.

Nalika ejakulasi durung wayahe kedadeyan tumrap wong lanang, bisa ngisin-isini banget, diremehake lan nggawe dheweke rumangsa kurang kaya pria. Malah bisa ngrusak sesambungan amarga ora marem pasangane. Yen sampeyan kelakon, aja padha sumelang, iku minangka keluhan umum ing antarane pria, utamane kanggo pria enom. Statistik, PE mengaruhi 25% -40% pria ing Amerika Serikat. Kasunyatane, umume wong lanang sing ngalami paling ora sepisan nalika nemoni seksual. Asring kedadeyan ing wiwitan sesambetan, amarga kuatir lan stimulasi.

Yen wong didiagnosis kanthi resmi kena PE, kabeh pangarep-arep ora bakal ilang. Ngapikake lan nglatih habituasi mental kanggo ngembangake kontrol stimulasi sajrone kegiyatan seksual saiki digunakake minangka perawatan kanggo PE. Wis ana obat ing pasar, nanging uga digunakake. Minangka saiki Dapoxetine minangka obat tunggal kanthi otorisasi peraturan kanggo perawatan PE sing didiagnosis kanthi resmi, nanging saiki isih ana ing tahap uji coba ing Amerika Serikat lan negara-negara Eropa.

 

Penyebab ejakulasi dini: apa sing nyebabake ejakulasi dini?

Pitakon sing frustasi apa sing nyebabake ejakulasi durung wayahe yaiku salah sawijining pikiran sing akeh wong. Ana macem-macem faktor sing nyebabake PE: pemuda, masalah psikologis, masalah kesehatan, lan liya-liyane. Ora mesthi gampang kanggo ngerti apa sebabe sing nyebabake masalah kasebut ing wong, nanging muga-muga, sawise nggoleki informasi sing wis dikompilasi, sampeyan Aku bakal ngerti sebabe PE sing nyebabake sampeyan.

Ana macem-macem faktor sing kudu dipikirake nalika nyoba ngerti apa sing tanggung jawab kanggo PE ing sampeyan utawa pasangan. Kita bakal ngrembug sebab umum ing kaca iki lan nyoba menehi sampeyan wawasan babagan kahanan sing frustasi iki.

 

Panyebab Psikologis:

  • Masalah Masalah kuatir: Nalika nyoba nemtokake panyebab ejakulasi dini, akeh wong sing ngerti yen kuatir dadi sebab utama. Iki minangka salah sawijining alesan sing paling asring nyebabake pria duwe masalah ejakulasi. Pokoke sampeyan ngerti yen sampeyan bakal duwe hubungan seks lan kuwatir. Sampeyan kuwatir amarga sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan kepenak karo mitra sadurunge klimaks. Kuatir iki (sanajan ana niat sing apik) ora apik kanggo jiwa sampeyan kanthi umum lan, pungkasane, angin nyebabake masalah PE kanggo sampeyan. Rasa kuwatir sampeyan nyebabake sampeyan cepet ejakulasi. Iki nyebabake luwih kuatir sing nyebabake luwih akeh masalah. Iki bisa dadi siklus sing ngrusak lan percaya diri. Warta sing apik yaiku sampeyan bisa ngatasi masalah kuatir sing ana gandhengane karo jinis. Warta ala yaiku butuh sawetara wektu. Sampeyan kudu nyusun program otak lan awak supaya luwih alon, ngatasi rasa kuatir lan nikmati jinis. Kanggo sawetara informasi apik babagan ngatasi kuatir, tututi link ing ngisor iki.
  • Masalah Masalah: Kesalahan, kaya kuatir, minangka salah sawijining masalah sing paling umum babagan PE. Kesalahan bisa ditindakake kaya kuatir ing siklus sing padha: Sampeyan duwe kaluputan amarga sampeyan duwe masalah PE sing nyebabake stres lan kuatir sing nyebabake ejakulasi prematur. Minangka siklus sing kudu rusak. Sampeyan kudu ngatasi kesalahan lan sinau babagan cara ngontrol masalah sampeyan.
  • Tingkat Pengalaman: Tingkat pengalaman seksual sampeyan bisa dadi sebab utama sampeyan ngalami masalah ejakulasi. Pria sing ora duwe pengalaman seksual bisa duwe masalah ejakulasi dini. Panyebab iki asring ditemokake ing pria enom sing durung nate nuroni kaya wong sing wis diwasa luwih. Minangka individu sing durung duwe pengalaman seksual, umume yen sampeyan seneng banget lan cepet banget.
  • Teknik Masturbasi: Teknik onani asring nyebabake masalah PE. Sejatine, yen sampeyan klimaks kanthi cepet nalika nyenengake dhewe, sampeyan bakal nemoni wektu kangelan karo pasangan sampeyan. Untunge kanggo sampeyan, iki masalah sing gampang diatasi. Sampeyan mung kudu miwiti nambah jumlah wektu sing sampeyan masturbasi. Yen sampeyan ngrampungake klimaks sajrone menit, bukak rong menit. Yen wis rampung, coba patang menit. Sampeyan pancen bisa sinau babagan pemicu seksual kanthi nindakake teknik onani. Latihan kasebut bakal ngidini sampeyan ndeleng hasil sing luar biasa ing kamar turu kanthi cepet.
  • Masalah ing Hubungan kasebut: Apa gelut karo bojomu? Apa sampeyan duwe argumen sing nyebabake hubungan sampeyan? Yen mangkono, ketegangan iki bisa nyebabake masalah seksual ing hubungan sampeyan. Nalika sampeyan gelut karo pacar, bojo, pasangan, lsp, emosi, ketegangan lan level stres kabeh saya dhuwur. Iki nyebabake kuatir lan ora seneng ing kamar turu. Yen sampeyan ngalami masalah hubungan saiki, mula kahanan iki bisa uga sampeyan kenal: sampeyan gelut, "make-up", sampeyan duwe hubungan seksual. Nanging, sampeyan ngerti manawa "dandanan" iku mung sauntara, dadi sampeyan isih stres lan kuwatir nalika nindakake hubungan seks. Iki nyegah sampeyan ngendhokke lan nyebabake ejakulasi prematur.

 

Pemicu Fisiologis:

  • Gen Waris: Apa sampeyan ngerti manawa gen sing diwarisake bisa nyebabake ejakulasi dini? Pancen bener! Akeh wong sing nandhang PE ngerti manawa bapakne uga ngalami kahanan sing padha. Para ilmuwan teori skenario ing ngisor iki: Dipercaya yen 1000 taun kepungkur, wong guwa nggawe respon ejakulasi dini sing mbantu dheweke bisa urip. Teori kasebut yaiku manawa guwa sing bisa ngetokake ejakulasi paling cepet yaiku wong sing paling bisa urip amarga akeh bocah. Miturut ilmuwan, jinis ing jaman saiki luwih akeh babagan kaslametan banjur kesenengan. Tujuan utama seks yaiku ngandut yen ora seneng kesenengan. Apa sampeyan ora percaya yen teori iki gumantung karo sampeyan. Warta sing apik yaiku sampeyan ora kudu nglilani genetika ngontrol urip jinis sampeyan. Tututi link ing ngisor iki kanggo entuk masalah ejakulasi dini.
  • Disfungsi Ereksi (ED): Akeh wong lanang sing ora ngerti babagan iki, nanging asring disfungsi ereksi bisa nyebabake PE. Yen sampeyan wis siyap ing wektu apa wae sajrone 15 taun kepungkur, sampeyan bakal ngerti erectile dysfunciton (ED). Kita dikepung karo komersial sawise komersial babagan subyek iki. ED nyebabake PE amarga kuatir lan kurang percaya dhiri. Emosi kasebut ana gandhengane karo ED lan bisa langsung ana gandhengane karo PE. Intine, wong sing duwe ED miwiti tumindak berhubungan seks, nanging dheweke kuwatir njaga ereksi, mula dheweke cepet-cepet tumindak sing nyebabake klimaks kanthi cepet.
  • Masalah karo toroida: Masalah PE lan tiroid durung ditliti nganti saiki. Banjur, ing taun 2006, dhokter nerbitake sawijining panelitian sing mriksa hubungan antara masalah tiroid (hyper lan hypothyroid) lan ejakulasi dini. Sing ditemokake yaiku pria sing duwe masalah hipotiroid duwe kedadeyan ejakulasi sing kurang banget. Nanging, para pria sing duwe masalah hipertiroid, 50% ngakoni yen dheweke ngalami masalah ejakulasi dini sajrone urip. Yen sampeyan ngira tiroid minangka penyebab masalah PE, sampeyan kudu takon dhokter.
  • Masalah Hormon: Kadhangkala, masalah hormon bisa nyebabake masalah PE lan seksual. Yen wis tuwa, level testosteron ing awak ngasilake tetes sing bisa nyebabake efek negatif tumrap stamina. Tingkat DHEA lan testosteron sing luwih murah wis kabukten minangka salah sawijining penyebab utama fisiologis babagan ejakulasi dini. Yen sampeyan ngira yen kekurangan hormon nyebabake sampeyan masalah ejakulasi, aku saranake sampeyan ngobrol karo dokter. Kasedhiya akeh suplemen testosteron lan dhokter sampeyan bakal duwe ide paling apik babagan sing paling cocog kanggo sampeyan.

 

Umume, iki minangka masalah paling umum babagan PE. Ngerti carane masalah kasebut nyebabake sampeyan lan nyebabake kondhisi PE penting banget kanggo ngrampungake masalah kasebut.

 

Pangobatan ejakulasi dini: kepiye cara ngobati ejakulasi dini?

Ngomong karo spesialis kesehatan babagan masalah intim sampeyan bisa dadi langkah pertama kanggo ngatasi kondisi kasebut. Ngomong karo dokter utawa dokter bisa mbantu sampeyan ngrasakake rasa nyaman lan bisa uga nggawa sampeyan arah sing bener babagan olahraga utawa obat sing bisa ngontrol ejakulasi dini. Sampeyan bisa uga mikir babagan pitakon sing pengin ditakonake menyang dokter sadurunge mlebu, kanggo mriksa manawa sampeyan takon kabeh sing dikarepake.

Yen sampeyan lagi golek perawatan ejakulasi dini sing paling apik, mula sampeyan pengin nimbang informasi kasebut ing ngisor iki.

Ana sawetara cara kanggo ngobati ejakulasi dini. Biyen, dokter percaya yen kondhisi iki murni mental utawa psikologis, nanging saiki para profesional medis ngerti manawa kondhisi kasebut luwih rumit tinimbang sing kasebut.

Iki kalebu aspek fisik lan psikologis sing bisa nyebabake masalah kasebut. Ing kasus paling umum, pria sing njaluk dhokter bakal diwenehi resep obat lan dianjurake supaya bisa nindakake latihan tartamtu minangka perawatan ejakulasi dini.

Sawetara pil sing paling umum digunakake, semprotan desensitising, lan produk liyane kanggo nyegah ejakulasi dini Kita wis nyathet sawetara opsi sing paling populer ing ngisor iki:

 

Obat

Ana macem-macem obat sing bisa digunakake kanggo ngobati kondisi kasebut; salah sawijining sing paling anyar yaiku dapoxetine. Iki pancen anyar nganti saiki isih dites dening FDA. Panaliten anyar wis ngonfirmasi manawa pasien sing njupuk tablet kasebut ngalami perbaikan. Efek samping saka obat iki kalebu mual lan ngelu, sanajan efek biasane entheng.

 

Krim

Uga ana macem-macem krim desensitizing; iki digunakake kanggo nggawe penis kurang sensitif. Iki migunani amarga butuh wanita luwih suwe kanggo nggayuh orgasme tinimbang priya. Solusi intensitas kasedhiya ing lotion, krim utawa semprotan lan kudu bisa nambah wektu seks sadurunge ejakulasi. Nanging, yen digunakake tanpa kondom, mula bisa uga rasa ora sehat nyebabake masalah sing luwih gedhe.

 

Obat liyane

Uga ana sawetara pangobatan kayata Prozac lan macem-macem antidepresan liyane sing nyuda ejakulasi minangka salah sawijining efek samping. Iki migunani amarga dosis cilik mung sing dibutuhake. Sampeyan uga ora kudu ngonsumsi iki saben dina, mung kudu ngombe dosis sithik sadurunge seks. Panaliten anyar nyatakake yen mung bisa digunakake kanggo 39% pasien sing dites. Uga ana akeh efek samping, kalebu kecenderungan bunuh diri, diare, kurang turu lan kemungkinan kecanduan.

Viagra uga bisa digunakake lan sukses ing sawetara pasien. Obat-obatan ningkatake ereksi iki kabeh katon tundha ejakulasi. Nanging, pil iki ora disetujoni kanggo tujuan iki lan mula bisa dadi angel banget.

 

Pencegahan ejakulasi dini: kepiye cara nyegah ejakulasi dini?

Sampeyan ngerti kabeh babagan kondhisi kasebut lan apa sing kudu ditindakake, nanging kepiye carane sampeyan mungkasi? Sajrone pirang-pirang abad - ya, sampeyan wis krungu bener, pirang-pirang wong ing saindenging jagad iki nemokake cara kanggo mungkasi PE ing trek kasebut, kanthi sukses banget. Saiki wong-wong wis luwih sukses amarga ilmu pengetahuan. Mangkene sawetara cara kanggo nyegah ejakulasi dini kanthi alami lan efektif.

 

Kondom

Salah sawijining cara sing kondhang kanggo nyegah ejakulasi dini yaiku nggunakake kondom. Kondom iku apik kanggo kelamin sing aman, nyegah kehamilan lan STD, lan mupangate mupangat kanggo nyuda sensitivitas penis nalika hubungan seksual, minangka cara sing apik kanggo nyegah ejakulasi dini.

 

Onani

Cara liya kanggo nyegah ejakulasi dini yaiku cara nyemprot utawa rong jam sadurunge hubungan seks. Iki nggawe luwih angel nggayuh klimaks wektu sabanjure, saengga mbantu sampeyan nyegah ejakulasi dini. Yen sampeyan nggabungake rong cara kasebut ing sawetara teknik, sampeyan bisa uga luwih tahan ing amben.

 

Metode pangowahan

Cara paling gampang kanggo mungkasi ejakulasi dini yaiku kanthi cara ganti. Yen sampeyan rumangsa siyap kanggo klimaks sajrone hubungan seksual, aja mandheg nuroni banjur gunakake salah siji saka telung taktik kasebut:

  • Gunakake gerakan bunder, luwih alon tinimbang. Sampeyan bisa mungkasi klimaks kanthi ngganti stroke kasebut. Daripada nggunakake stroke terus-terusan, gunakake stroke bundar, luwih alon tinimbang sampeyan. Iki fokus ing perhatian saka glans (ujung zakar) menyang kabeh penis, sing kurang stimulasi.
  • Ganti jabatan. Nyuwun pasangan sampeyan ngganti posisi. Sudut sing beda mungkasi stimulasi penis saiki lan 'mbingungake'.
  • Narik ing. Sampeyan bisa kanthi manual mungkasi klimaks kanthi nggunakake zakar. Yen sampeyan rumangsa wis ngrampungake klimaks, tarik metu saka mitra lan tekan skrotum. Skrotum ngencengake lan mundhak nalika ngarepake klimaks, kanggo anget iwak sadurunge tumuju ing hulu, supaya bisa ngomong. Kanthi narik kawigaten, proses kasebut bakal mandheg kedadeyan.

 

Ngatasi masalah ejakulasi dini bisa mbutuhake wektu lan latihan. Penting, kudu tulus karo pasangan sampeyan lan ngomong babagan emosi sampeyan. Nuduhake kapercayan lan rasa welas asih bakal mbantu ngrampungake masalah lan ningkatake raket. Yen sampeyan ngerti manawa masalah ejakulasi dini durung apik, elinga yen pitulung wis ana saka ahli terapi seksual sing trampil.



Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0