Telekomunikasi

Apa sing diarani antibiotik?

Antibiotik dikenalake ing taun 1940an. Akeh penyakit, kayata radhang paru-paru, tuberkulosis, infeksi kuping lan liya-liyane, wis bisa dikontrol nggunakake antibiotik. Antibiotik bisa mateni macem-macem bakteri tanpa ngrusak sel inang sing sehat.

Ana macem-macem jinis antibiotik. Dheweke beda-beda nggunakake lan cara kanggo nggayuh target. Antibiotik minangka senjata biologis modern kanggo nglawan bakteri, jamur lan organisme cilik liyane sing mengaruhi kesehatan manungsa. Antibiotik pisanan ditemokake ing abad kaping-20. Dadi, pengalaman karo antibiotik isih ana ing tataran sing durung suwe. Dheweke minangka senjata sing nyerang bakteri kanthi macem-macem cara. Sawetara antibiotik ngrusak bakteri saka njero kanthi ngganggu proses internal tartamtu. Wong liya nggunakake kekuwatan kanggo mateni bakteri. Kaloro jinis kasebut bisa efektif banget tumrap bakteri.

Apa wae antibiotik sing ana?

Ing kana, sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis antibiotik. Dheweke diklasifikasikake adhedhasar tujuan, reputasi lan panggunaan umum. Dhaptar iki ora mesthi lengkap. Akeh jinis antibiotik anyar sing kurang penting ditemokake saben dina.

  • Aminoglikosida

Antibiotik Aminoglikosida mungkasi bakteri gram negatif kanggo ngasilake protein. Dheweke bisa ditelan utawa dijupuk kanthi injeksi. Luwih becik yen sampeyan ngulu amarga awak cukup wektu kanggo nyetel. Bakteri bisa nambah resistensi aminoglikosida.

  • Makrolida

Biasane nyebabake reaksi alergi cilik lan langka dibandhingake karo antibiotik liyane kayata cephalosporins lan penisilin. Dheweke paling apik kanggo ngobati penyakit kelamin, saluran gastrointestinal lan infeksi saluran pernapasan. Efek samping sing paling umum yaiku gangguan ing weteng.

  • Cephalosporins

Cephalosporins dipérang dadi 3 generasi. Kaya ing industri komputer. Saben generasi luwih apik kanggo ngobati bakteri. Dheweke ana gandhengane karo penisilin. Panganggone utamane yaiku kanggo ngobati radhang paru-paru, bronkitis, jinis infeksi kulit tartamtu, infeksi tenggorokan lan staph.

  • Fluoroquinolones

Fluoroquinolones minangka antibiotik umum. Dheweke kerja kanggo ngilangi macem-macem jinis bakteri. Kadhangkala ngasilake efek samping kaya weteng, diare, mutah lan mual. Efek sampinge biasane sementara lan entheng. Dheweke nyegah bakteri dadi akeh kanthi ngganggu kemampuan bakteri kanggo ngasilake DNA.

  • Penisilin

Iki minangka antibiotik sing pertama. Iki ditemokake dening Alexander Fleming kanthi ora sengaja. Dheweke ngobati macem-macem jinis infeksi kaya saluran napas, infeksi gigi, kulit lan kuping. Dheweke ngilangi tembok bakteri. Asile, bakteri dipateni.

  • Tetrasiklin

Dheweke uga antibiotik umum. Dheweke bisa nglawan macem-macem jinis bakteri. Dheweke ditemokake ing pungkasan taun 40an. Sawetara panggunaan sing paling umum yaiku: kukul, demam, infeksi saluran kemih, typhus, penyakit kelamin lan liya-liyane.

 

Ngendi bisa tuku antibiotik?

Prioritas apotek yaiku nggawe manawa ewonan pelanggan internasional entuk akses menyang obat murah kanthi kualitas paling apik. Ing apotek iki, sampeyan bisa tuku antibiotik kanthi online kapan wae sampeyan rumangsa lan priksa manawa sampeyan bakal ditawani antibiotik paling apik sing diprodhuksi dening pabrikan kanthi lisensi kanthi kontrol kualitas sing ketat. Tim profesional kita bakal nggawe manawa kunjungan sampeyan menyang apotek iki aman, nyenengake lan nguntungake banget, amarga sampeyan bisa tuku antibiotik sing murah kanthi jumlah sing dibutuhake.

 

Apa aku bisa tuku antibiotik kanthi online?

Kita yakin manawa para pelanggan bebas milih dhewe apa pengin tuku antibiotik kanthi online utawa kanthi cara liya, lan kita ora njaluk resep. Sampeyan bakal kepenak tenan tuku antibiotik murah saka kita, lan sampeyan bakal gumun karo rega murah sing ditawakake. Alesan kenapa kita bisa menehi rega murah banget supaya kita bisa langsung nggunakake pabrik obat sampeyan, mula sampeyan ora kudu mbayar tambahan obat kanggo lelungan saka siji perusahaan menyang perusahaan liyane sadurunge pungkasane teka. Kepuasan pelanggan penting banget kanggo kita, mula kita ngawasi kualitas produk sing ditawakake lan mesthi mbukak saran lan saran sampeyan.

Apik banget babagan apotek yaiku sampeyan bisa mandheg nggoleki ing kene, amarga sampeyan entuk kabeh layanan sing sampeyan goleki ing papan sing padha, ora kudu mbayar mbayar antibiotik sing dibutuhake. Blanja antibiotik karo apotek, sampeyan bakal bisa ngakses obat sing paling apik lan pangiriman cepet, uga jaminan kerahasiaan lan dhukungan pelanggan sing efisien. Kita seneng banget mbantu mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan alami, mula aja ragu-ragu sadawane lan bukak kita supaya entuk antibiotik saiki!

Kita kabeh entuk obat-obatan allopathic saka apotek sing cedhak utawa komunitas, nanging apa sampeyan wis percaya bisa tuku antibiotik ing internet? Umume, antibiotik minangka bagean saka obat alopati lan efektif kanthi cepet. Makane umume praktisi medis resep antibiotik. Antibiotik biasane diresepake dening dokter amarga efek curative cepet ora kaya obat allopathic sing khas. Kita ngerti manawa antibiotik regane larang regane saka apotek lokal, mula ing ngisor iki ana sebab utama kenapa wong kudu luwih milih antibiotik on-line.



Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0