Kebijakan Privasi

jeshoots-com-l0j0DHVWcIE-unsplash

Kebijakan Privasi iki ditrapake kanggo sapa wae sing ana gandhengane karo registrasi lan keterlibatan kursus ing pusat Pendidikan Kursus MaxCoach Online.

Kasedhiyan situs web

  1. Anggota ngerti manawa lalu lintas data liwat Internet bisa uga nyebabake keterlambatan
    sajrone ngunduh informasi saka situs web lan miturut, ora bakal tanggung jawab marang Perusahaan babagan keterlambatan sing biasa nalika nggunakake Internet.
  2. Anggota luwih lanjut ngakoni lan nampa manawa situs web kasebut ora bakal kasedhiya suwene patlikur jam amarga telat kasebut, utawa keterlambatan amarga upgrade, modifikasi, utawa pangopènan standar situs web Perusahaan.

Hak Intelektual

  1. Kursus online duweke Perusahaan lan dilindhungi hak cipta, merek dagang, paten, rahasia dagang lan kekayaan intelektual utawa hukum hak kepemilikan liyane saka Amerika lan internasional.
  2. Ora ana hak, judhul utawa kapentingan ing utawa kursus online utawa bagean apa wae, ditransfer menyang Anggota, lan kabeh hak sing ora diwenehake kanthi nyata ing kene, dilindhungi undhang-undhang dening Perusahaan.
  3. Jeneng Perusahaan, logo Perusahaan, lan kabeh jeneng, logo, produk lan jeneng layanan, desain
    lan slogan, minangka merek dagang saka Perusahaan. Anggota ora bisa nggunakake tandha kaya ngono
    tanpa ijin tertulis saka Perusahaan.

Kewajiban Perusahaan

Perusahaan bakal nggunakake upaya sing wajar kanggo ngaktifake kursus online supaya bisa diakses, kajaba kanggo pangopènan sing dijadwalake lan perbaikan sing dibutuhake, lan kajaba ana gangguan amarga sebab-sebab sing ora bisa dikendhaleni, utawa ora bisa dingerteni dening Perusahaan.

Hukum lan papan sing mrentah

  1. Katentuan Layanan iki ditafsirake lan diatur dening undang-undang Amerika Serikat.
  2. Yen ana ketentuan, kanthi lengkap utawa sebagean, saka kontrak kasebut utawa dadi ora sah utawa ora bisa dileksanakake, iki ora bakal mbatalake ketentuan sing isih ana.

Tanggal Efektif: 01/01/2020

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0