Pilihan Shipping

lempung-bank-cEzMOp5FtV4-unsplash

Pilihan sampeyan

Ing Amerika Serikat sing cedhak, biaya pengiriman standar yaiku $ 19.99 kanggo kabeh pesenan $ 199.99 utawa kurang. Pesenan $ 200.00 lan liyane, kanthi ukuran standar lan produk bobot standar, gratis dikirim.

Biaya pengiriman standar mung ditrapake kanggo produk sing ukuran standar, bobot standar, lan bahan sing ora mbebayani. Produk bahan mbebayani duwe pangiriman khusus sing diwenehake utawa bakal dietung sawise pesenan adhedhasar biaya saka perusahaan pelayaran. Produk sing gedhe banget, abot, utawa mbutuhake pengiriman barang ora dikatutake saka penawaran pengiriman gratis. Produk sing gedhe banget, abot, utawa mbutuhake pengiriman barang yaiku: 1) sing ditetepake ing njaba biaya pengiriman standar lan duwe ongkos kirim khusus sing dituduhake ing troli checkout utawa 2) produk kasebut ditrapake produk sing mbutuhake pengiriman barang . Biaya pengiriman barang diwilang dening pengirim barang lan diterusake tanpa ana kenaikan. Pengiriman barang biasane diitung adhedhasar sawetara variabel kayata bobot, ukuran, cara pangiriman, lan lokasi pangiriman.

Pengiriman standar ing Amerika Serikat sing jejer bakal diwenehake dening Fed Ex Ground utawa UPS. Kanggo negara bagian lan wilayah tambahan ing Amerika Serikat, kita duwe biaya pengiriman standar $ 75.00. Ragad pengiriman bisa luwih dhuwur utawa luwih murah adhedhasar ukuran lan bobot pesenan.

Kita ngirim barang Senin - Jumuah sajrone 24 jam pambayaran, yen produk sing dipesen wis kasedhiya. Pesenan ora diproses utawa dikirim dina Setu, Minggu utawa preinan utama AS, kajaba kanthi noto sadurunge. Kita ora bisa njamin nalika pesen teka. Coba wektu pengiriman minangka perkiraan.

Kanggo nyuda biaya pangiriman lan supaya produk bisa cepet banget menyang pelanggan, kita kirim saka akeh gudang sing ana ing sekitar Amerika Serikat. Akeh gudang, perusahaan logistik, lan pabrikan nggunakake pangirim khusus kayata FedEx amarga layanan sing dikirim ing wilayah kasebut. Kita njaluk supaya nggunakake cara paling apik sing dikirim supaya cepet banget. Yen cara sing dipilih yaiku UPS lan sampeyan wis milih FedEx, kita bakal mbayar biaya apa wae nanging ora dikenani biaya. 

Kita duwe hak nggunakake pengirim alternatif kayata kantor pos, kurir lokal, lsp. Yen kita nganggep luwih cocog karo pesanan sampeyan. Nanging, sampeyan ora bakal dikenani biaya tambahan tanpa nate nampa perkiraan lan njaluk disetujoni. Kita wis nemoni sawetara kahanan langka sing mung kasedhiya siji pangirim sing dikirim menyang wilayah kasebut lan mula nggunakake operator kasebut. Yen sampeyan duwe kahanan sing unik, coba wenehi komentar ing bagean Komentar Pelanggan lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngurmati panjaluk sampeyan.

Kanggo pangiriman internasional, mangga diwenehi saran manawa Biaya Broker, Bea Cukai, lan / utawa Pajak ora kalebu ing rega tuku sing kacathet. Kita bakal tansah njaluk idin kanthi panjelasan babagan tambahan biaya sadurunge ditrapake ing tuku. Elingi, yen sampeyan nemokake kesalahan sadurunge nampa barang sing dituku utawa sawise ditampa, sampeyan nemtokake manawa barang sing dipesen ora salah utawa ora kaya sing sampeyan karepake, ngabari kanthi langsung sanalika bisa.

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0