Pandhuan Tuku

cdc-GnLuuG9crEY-unsplash

Mata uang sing Ditampa

Kabeh rega kursus ana ing dolar AS. Utamane, kita nampa pembayaran kanthi dolar AS, nanging mata uang utama liyane bisa uga, nanging jumlah total bakal beda-beda adhedhasar target tarif ijol-ijolan lan kabijakan pajak saben negara. 

Ndhaptar akun

Kanggo tuku kursus utawa dadi anggota pusat, pelanggan / siswa kudu ndhaptar dhisik karo akun pribadi sing menehi informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng (dibutuhake)
  • Umur (dibutuhake)
  • Tanggal lahir (wajib)
  • Paspor / KTP No. (wajib)
  • Karir saiki (dibutuhake)
  • Nomer telpon seluler (dibutuhake)
  • Alamat email (dibutuhake)
  • Hobi & minat (opsional)
  • Profil sosial (opsional)

Kebijakan Keanggotaan

Sawise sukses didaftar dadi anggota pusat, pangguna bisa log in akun kapan wae kanggo nikmati atusan pelajaran gratis & migunani. Nalika tuku kursus, akun bakal dikreditake sawetara poin. Titik kasebut bakal dikumpulake kanggo pangguna rangking ing antarane sistem keanggotaan. Saben level diganjar karo macem-macem hak istimewa lan diskon. 

Sampeyan bisa mriksa level anggota sampeyan kene.

Kepiye Cara Tuku Kursus? 

Klik ing tombol Tuku kursus iki, banjur wenehi informasi kertu kredit kanggo ngrampungake tuku. Yen sampeyan wis milih nyimpen informasi iki, otomatis bakal diisi supaya sampeyan bisa nerusake mriksa mung 1 klik. 

Kertu Kredit sing Ditampa

  • visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Nggoleki

* Pajak diwilang dening bank lokal lan lokasi.

Napa Tuku Kursus Kita?

  • Konten sing dianyari kanthi rutin
  • Pembayaran sing aman & tanpa repot
  • 1-klik checkout
  • Akses gampang & dashboard pangguna sing cerdas

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0