Katentuan Pangginaan supados langkung Service

allie-smith-HwbSRFerbvg-unsplash

Penafian Legal 

Penjual kanthi tegas mbantah kabeh jaminan sing diwenehake utawa diwenehake babagan jaminan merchantability utawa fitness kanggo tujuan tartamtu. Penafian iki dening bakul ora bakal mengaruhi syarat-syarat babar pisan pabrikan yen ana. Judhul barang sing dituku saiki disimpen dening sing adol nganti barang wis dibayar kabeh dening sing tuku lan nalika semana judhul menyang pembeli. Yen barang sing dituku dituku kanggo tujuan ekspor, pembeli kudu entuk dokumentasi ekspor tartamtu saka Pamrentah Federal sadurunge dikirim menyang negara manca. Kajaba iku, jaminan pabrik kanggo barang sing diekspor bisa beda-beda utawa malah batal. Yen sampeyan duwe pitakon, mangga takon. Kabeh lan kabeh tanggung jawab mung kanggo produk sing dituku.

Katemtuan & Kebijakan: 

Istilah dhasar

Kanggo kabeh rega lan produk, kita duwe hak kanggo nyetel amarga kesalahan, kahanan pasar sing ganti, mandhegake produk utawa kesalahan tipografis ing pariwara. Allegro ora tanggung jawab kanggo pangowahan rega pabrikan, sing bisa kedadeyan kapan wae tanpa ana kabar. Gambar produk ing situs web iki bisa uga ora nggambarake persis karo produk sing sampeyan tampa. Revisi desain lan variasi warna bisa uga ana.

Nyimpen kabeh bahan kemasan lan dokumentasi yen peralatan sampeyan kudu dilayani utawa dikembalikan. Sadurunge ngasilake produk apa wae, sampeyan kudu entuk nomer Otoritas Merchandise Return (RMA). TANPA bali, apa wae jinis, bakal ditampa tanpa nomer RMA. Mangga diwenehi informasi ing ngisor iki nalika njaluk nomer RMA: jeneng pelanggan, nomer invoice, nomer serial lan jinis masalah.

Hak & Watesan

  1. Anggota kudu paling sethithik umur 18 taun.
  2. Anggota diwenehi hak winates, ora eksklusif, sing bisa dibatalake, ora bisa ditransfer, lan ora bisa dilisensi kanggo ngakses bagean kursus online sing cocog karo tuku.
  3. Bagéan kursus online sing cocog karo tuku bakal kasedhiya kanggo Anggota anggere kursus dikelola dening Perusahaan, sing bakal paling sethithik setaun sawise tuku Anggota.
  4. Video ing kursus diwenehake minangka stream video lan ora bisa didownload.
  5. Kanthi sarujuk menehi akses kasebut, Perusahaan ora wajib njaga kursus kasebut, utawa njaga ing bentuk sing saiki.
Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0