Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Accutane

99.00 - 531.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Roaccutane

Description

Tuku Accutane lan ngranggeh kapercayan sampeyan maneh! Yen sampeyan rumangsa wis nyoba meh kabeh perkara kanggo ngilangi sampeyan kukul tanpa entuk asil sing dipengini, mula aja nganti putus asa amarga sampeyan dijamin sampeyan. Farmasi RXS minangka apotek nomer siji ing Inggris & AS sing nawakake didol Accutane.

Kita lagi kene kanggo mbantu sampeyan ngatur lan nampa obat kukul kaya sing dikarepake. Apa sampeyan wis duwe resep utawa pengin tuku Accutane tanpa resep - kita kene kanggo mbantu!

Nanging, sadurunge sampeyan tuku Accutane, penting sampeyan ngerti cara kerjane, apa efek lan risiko Accutane lan carane sampeyan bisa nglindhungi awak dhewe. Kita nutupi kabeh iki lan liya-liyane ing artikel ing ngisor iki.

Siji bab sing dingerteni; yen sampeyan tuku Accutane online lan miwiti nggunakake, sampeyan bakal bisa ndeleng asil kanthi cepet!

Apa sing diarani Accutane?

Obat iki minangka retinoid kuat lan digunakake kanggo perawatan terus-terusan lan abot kukul sing durung ngresiki nggunakake obat kulit utawa lisan liyane. Retinoid minangka kelas bahan kimia sing asale saka Vitamin A, sing paling misuwur yaiku obat kukul sing umume diarani Accutane. Jeneng sing tepat yaiku isotretinoin lan bentuk umum, diarani Amnesteem lan skylarks, uga kasedhiya, nanging ing artikel iki bakal diarani Accutane. Obat iki digunakake kanggo ngobati kukul sing moderat lan abot lan nyegah bekas kukul ing rong taun.

 

Kepiye cara kerja Accutane?

Akutan kanggo kukul bisa digunakake kanthi nyuda produksi minyak lan ngganti karakteristik kulit, saengga bisa nyebabake hardening kulit sing ora biasa. Sanajan bisa efektif banget, nanging uga mbebayani banget lan dudu perawatan sing paling apik kanggo kabeh wong. Iki minangka obat resep lan mung bisa diwenehake dening dokter. Ing Farmasi RXS, sampeyan uga tuku Accutane tanpa resep. Kita luwih becik menehi saran kanthi tliti babagan artikel iki kanggo mesthekake sampeyan nggunakake perawatan kukul kanthi aman.

Obat iki bisa nglawan kukul kanthi mateni kabeh kelenjar minyak ing awak. Kukul amarga pori-pori dadi kandheg ing sekresi berminyak lan bakteri ing sekresi kasebut ing sangisore kulit. Awak sampeyan ngakoni yen ana bakteri nganggep pori-pori sing tersumbat minangka infeksi. Infeksi minor iki ateges iritasi kulit sing ndadekake jerawat lan zit katon abang lan bengkak. Kanthi nyetop kulit supaya ora ngetokake minyak, Accutane nyebabake kukul kanggo permanen kanggo umume wong. Iki minangka perawatan sing efektif banget kanggo jerawat, nanging ora ana efek samping.

 

Kapan diwenehake Accutane?

Accutane diwenehake nalika pasien ngalami kukul sing parah, uga diarani kukul nodular utawa kukul cystic, nalika cara perawatan liyane gagal. Iki minangka obat sing kuat banget, mula bisa ditrapake kanthi ati-ati lan kedadeyan efek samping sing serius panggunaan kudu mandheg mandheg.

 

Biasane pasien tuku Accutane kanggo perawatan:

  • bentuk kukul sing tahan banget kanggo perawatan konvensional;
  • folikulitis;
  • rosacea;
  • nglanggar keratinisasi;
  • hydradenitis purulen (ing kombinasi therapy).

 

Sepira efektife Akutane?

Kanggo kukul parah, 70 persen wong sing tuku Isotretinoin lan njupuk sajrone perawatan limang nem wulan, ngalami remisi jangka panjang. Umume ahli dermatologis percaya yen iki obat kukul sing luar biasa, sawetara wong kukul kanthi cepet nalika liyane ora efektif, mula bisa ditindakake pirang-pirang kursus kanggo nggayuh asil similair.

 

Apa efek sisih Accutane?

Kabeh obat duwe efek samping. Efek samping bisa uga banget, utawa bisa uga ora kedadeyan. Kabeh gumantung karo awak pasien, obat sing digunakake lan dosis obat iki.

Panganggone obat iki diawasi kanthi teliti amarga efek sampinge, utamane babagan wanita hamil utawa wanita sing bisa ngandut nalika nggunakake utawa mengko wae. Risiko cacat lair kanggo wanita hamil sing ngombe obat iki larang banget, sanajan mung dikonsumsi kanthi dosis sing sithik. Sembarang janin sing kena obat iki bisa uga ngalami malformasi kayata retardasi mental, cacat jantung, kelainan rai lan kuping, lan kemungkinane bakal lair, utawa lair prematur. Efek samping liyane sing ora serius bisa uga kalebu rambut rontog, kulit garing, lambe pecah, uga mripat sing garing. Nanging, organ utama bisa rusak amarga obat iki, lan ana bukti manawa pangguna duwe kecenderungan tambah depresi, duwe pikiran lara, lan malah bunuh diri.

Sanajan ana dhaptar efek samping lan risiko Akutane sing dawa, obat iki minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo ngobati kukul moderat nganti abot. Iki bisa diresepake ing bentuk pil utawa bisa ditrapake langsung ing kulit, lan dokter kulit biasane menehi resep sajrone 15-20 minggu (udakara 4-5 wulan), sing, ing pirang-pirang kasus, bisa ngresiki kukul sing apik. Yen sawetara kukul tetep, puteran liyane bisa uga dibutuhake, sanajan dokter kulit sampeyan bisa menehi perawatan perawatan liyane sing lembut. Sadurunge wanita bisa ngombe obat iki, luwih dhisik kudu nggawe tes kehamilan negatif lan njupuk tes kehamilan saben wulan nalika nggunakake pil kasebut. Wanita sing aktif sacara seksual nalika njupuk Accutane uga kudu nggunakake rong bentuk kontrasepsi kanthi bebarengan nalika padha nuroni. Ati-ati uga kudu ora meteng kanggo sawetara wektu sawise nggunakake obat iki amarga janin isih bakal rentan karo kabeh efek samping, kayane sampeyan isih ngombe.

 

Apa pancegahan babagan Accutane?

Kaputusan kanggo tuku Accutane minangka salah sawijining sing kudu dianggep serius. Iki minangka obat sing kuwat banget lan ora kanggo kabeh wong. Sanajan masalah kukul iku ora nyenengake, luwih becik sampeyan rontog rambut lan ora ana irung irung ing saben wektu. Akeh jinis jerawat sing bisa diatasi kanthi cara sing luwih alus tinimbang nggunakake pil kukul kasebut. Amarga akeh efek samping, mula kudu digunakake minangka pilihan pungkasan. Umume wong nanggapi perawatan sing kurang mbebayani kayata perawatan Blue Light lan laser, uga obat kukul liyane sing ora beracun. Sanajan obat iki bisa efektif banget, risikone bisa gedhe, utamane kanggo wanita hamil. Disaranake sampeyan maca ulasan Accutane lan delengen manawa obat iki bisa uga cocog.

 

Sadurunge sampeyan tuku Accutane online, menehi saran dhokter utawa apoteker babagan kahanan medis sing sampeyan alami, utamane yen:

  • sampeyan lagi ngandut, sampeyan bakal meteng, utawa nyusoni; lan
  • sampeyan duwe alergi liyane kanggo obat, panganan utawa zat liyane.

 

Nalika ngombe obat iki, sampeyan kudu:

  • aja nyopir utawa nindakake tugas sing mbebayani nganti sampeyan ngerti reaksi babagan obat kasebut;
  • aja menehi getih nalika ngombe obat, utawa paling ora 1 wulan sawise ngombe obat kasebut;
  • aja ngombe alkohol;
  • gunakake balm lip utawa pelembab kanggo nyegah lambe lambe amarga garing nalika perawatan;
  • aja ngalami prosedur kosmetik ing kulit kalebu waxing, dermabrasion utawa perawatan laser nalika ngombe obat, utawa paling ora 6 wulan sawise ngrampungake kursus (bisa uga ana parut);
  • aja kena srengenge, sunlamp utawa peralatan samak. Yen sampeyan metu ing srengenge kanggo wektu sing suwe, sampeyan kudu nggunakake aplikasi sunscreen sing apik utawa nganggo sandhangan protèktif;
  • menehi saran dhokter utawa praktisi kesehatan apa wae kegiatan fisik sing gedhe banget, kayata olahraga, sajrone perawatan;
  • aktif sacara seksual lan umur anak, sampeyan kudu nggunakake rong cara kontrol lair sing efektif, kayata pil kontrasepsi lan kondom, paling ora 1 wulan sadurunge, sajrone lan 1 wulan sawise perawatan; lan
  • ngindhari pil kontrasepsi progestin sing ora ngemot estrogen amarga ora efektif banget sajrone perawatan.

Yen sampeyan diabetes, disaranake supaya perawatan iki bisa mengaruhi tingkat gula getih. Priksa manawa kadar gula getih diawasi kanthi teliti. Dokter bisa uga nyetel dosis kasebut.

 

Kapan aku ora kudu njupuk Accutane?

Yen sampeyan alergi marang bahan-bahan sing ana ing Accutane, aja langsung njupuk Tetracycline lan takon dhokter. Jerawat sampeyan bisa tambah parah sajrone tahap awal perawatan, nanging ora ateges obat kasebut ora bisa digunakake lan ora mandheg ngombe Accutane. Yen sampeyan duwe masalah, konsultasi langsung karo dokter.

 

Apa aku bisa tuku Accutane kanthi online?

Kayane jelas banget nanging sawetara wong bisa uga mikir yen bodho ngomong iki, nanging solusi kanggo kukul bisa njupuk perawatan sing tepat. Sanajan produk perawatan bisa digunakake, luwih becik konsultasi karo dhokter sadurunge tuku Accutane online Ana apotek online kaya ing kene tuku Accutane tanpa resep kanggo wong-wong sing isin ngunjungi dokter saben wong. Kajaba iku sampeyan bisa ngirit wektu nalika ngirit tuku Accutane online saka apotek online.

Sanajan pesenan Accutane kanthi online kayane gampang, nanging penting sampeyan tetep ngerti; lan luangake wektu pramuka sadurunge sampeyan tuku Accutane online Gunakake informasi kanthi wicaksana lan sampeyan bakal bisa nguntungake harga dhiri sing luwih dhuwur kanthi kulit sing luwih jelas.

 

Apa aku bisa tuku Accutane tanpa resep?

Obat kukul iki mung kasedhiya karo resep sing bener. Mula, sampeyan ora bisa tuku Isotretinoin liwat meja. Nanging ing Farmasi RXS, kita yakin manawa kabeh kudu duwe akses cepet lan andal kanggo kualitas tinggi sing terjangkau lan umume obat sing disetujoni FDA supaya bebas kukul. Amarga iku, sampeyan bisa tuku Isotretinoin tanpa resep ing apotek sing diwenehake.

Nalika tuku Accutane tanpa resep saka sampeyan, sampeyan bakal nemu layanan sing pancen dipisahake saka kompetisi. Kita wis ngurmati lan kasetyan para pelanggan lan mulane dadi alasan kenapa dheweke terus bali tuku Isotretinoin saka kita. Kita wani sampeyan uga nyoba layanan!

 

Nganti sampeyan ...

Urip kanthi kukul bisa nyebabake wong akeh banget, nanging sampeyan ora bisa ngatasi cara kasebut maneh! Wis 13 yuta wong tuku Accutane amarga pil kukul kasebut muncul ing pasar 1982. Saiki sampeyan ngerti yen pil 'mukjizat' iki bisa ngresiki jinis kukul kanthi cepet, apa sing nyegah sampeyan tuku Accutane?

Farmasi RXS wis dadi panyedhiya layanan kesehatan sing dipercaya meh 20 taun. Kabeh layanan online ditindakake dening apoteker terdaftar ing Inggris lan AS. Apa sampeyan pengin tuku Tetracycline, Doxycycline, Minocycline, Eritromisin or tuku Accutane kanggo kukul - kita duwe persis apa sing sampeyan goleki!

informasi tambahan

Miligram

5 Miligram, 10 Miligram, 20 Miligram, 30 Miligram, 40 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

Ulasan (6)

4.83 rata-rata adhedhasar 6 peringkat.
  1. Chantal

    Iki minangka kursus kaping pindho ing Accutane lan pisanan aku cukup bodho kanggo miwiti ngrawat awake dhewe. Saiki aku menyang dokter kulit lan dheweke kandha yen aku wis ngonsumsi dosis saben dina luwih murah tinimbang sing kudu dakkarepake, miwiti maneh ing Accutane, lan dheweke janji bakal ngresiki praupanku kabeh. Lan kayane bakal netepi janjine - sawise breakout awal, mula dadi luwih apik lan saiki aku duwe kulit sing SEMPURNA lan mung ngarep-arep yen iki pungkasane kukul kanggo aku!

  2. Carlos

    Aku umur 19 taun lan kulit saya suwe saya suwe lan saya suwe saya suwe - saiki aku duwe kanca sing luwih sithik tinimbang sawetara taun kepungkur, aku tetep ing omah tinimbang metu lan saben bocah wadon ngobrol. Aku, aku rumangsa yen kabeh sing dheweke tingali yaiku jerawat. Aku wis nyoba kabeh produk sing bisa daklakoni lan pungkasane mutusake tumindak sing bener lan banjur nemoni dokter kulit lan dheweke sing nggawe aku ing Accutane. Lan saiki, kulitku luwih apik, nanging ora kedadeyan sewengi - suwene rong wulan, aku entuk luwih akeh kukul saka sadurunge, nanging dhokter menehi peringatan babagan obat kasebut lan dhawuhe supaya tetep njupuk pil lan aku seneng nuli ngrungokake kanggo dheweke. Ing tengah wulan kaping telu aku wiwit ngresiki lan kulit saya saya apik.

  3. Thomas

    Aku nyaranake pil Accutane 2x20mg saben dina. Aku kudu hidrat pasuryan kaping pindho saben dina. Nalika aku miwiti, aku bisa ngobati awak dhewe amarga Accutane. Aku miwiti nganggo 20 mg ing minggu kapisan, lan pungkasane 40mg saben dina pungkasane, nanging regane larang.

  4. Clair

    Sawise nyoba kabeh produk OTC lan obat-obatan oral, aku saiki ing Accutane sajrone 6 wulan. Aku kena ku kukul nodulare zystische sing wis diwasa sing saya parah lan saya maju. Aku ngalami efek samping saka kekeringan, nanging ukuman kasebut pancen migunani. Kulitku katon alus lan mulus, malah ora kudu ngrampungake obat 6 wulan kanggo ndeleng asile. Obat iki pancen pancen obat sing ajaib.

  5. Joshua

    7 taun aku gelut karo kukul sing abot, kadang uga jerawat kistik ing pasuryan lan ing punggung, dermatolog saya mbujuk, pungkasane, aku nyoba menyang Accutane. Sadurunge, aku nggunakake 10 obatan sing beda lan ora ana sing nulungi. Aku kudu ngakoni manawa ing wiwitan jerawat sampeyan bakal saya parah sadurunge ora ana asil dandan, nanging saiki aku lagi pungkasan wulan, lan pungkasane 100% kukul! Sanadyan obat kasebut isih garing, luwih-luwih ing lambe lan mripat. Sampeyan kudu balm lambe lan pasuryan sampeyan kanthi terus-terusan, nanging pungkasane sampeyan bakal seneng banget karo asil kasebut.

  6. Gina

    Aku lagi wae miwiti ing Accutane, dadi aku isih ora ngerti apa bakal bisa kanggo aku utawa ora, nanging sadulurku meh limang wulan lan aku meri - kulite luwih bening tinimbang sadurunge . Aku mesthine kudu diwiwiti luwih dhisik, nanging wis nggunakake pirang-pirang pil lan krim liyane, mula aku yakin ora ana sing bisa tumindak. Oalah, sedulurku wis tuku luwih saka cukup Accutane umum lan sawise aku ngomong karo dhokumenku, dheweke menehi aku banjur dakbukak. Muga-muga uga bisa digunakake kanggo kula!

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0