Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Amoxicillin

89.00 - 153.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Amoxil , Augmentin

Description

Apa sampeyan kudu tuku Amoxicillin kanthi rega sing luwih murah? Yen sampeyan kuwatir, mula kita saiki menehi solusi apik tenan. Ana macem-macem apotek legal kaya kita sing nawakake Amoxicillin didol. Nanging, sadurunge arep tuku Amoxicillin online luwih becik sampeyan ngerti sawetara kasunyatan babagan obat sing dimaksud.

 

Apa Amoxisilin?

Amoxicillin, kasedhiya ing macem-macem jeneng merek kayata Amoxil, Mymox, Amoksiklav, Amoxivan, Panamox, Panklav, Novamoxin, Moxyvit, Dedoxil, Pamoxicillin, Polymox, lan liya-liyane, minangka antibiotik kaya penisilin.

Iki minangka jinis antibiotik sing paling umum digunakake kanggo ngobati infeksi kaya irung, kuping, tenggorokan, saluran genitouriner, struktur kulit lan kulit, saluran pernapasan ngisor, uretra, gonorrhea, komplikasi akut kanggo wong diwasa lan bocah.

Kajaba iku, Amoxicillin diwenehake marang pasien sadurunge nindakake operasi dental utawa operasi kanggo nyegah infeksi. Iki uga bisa dikombinasikake karo obat-obatan medis liyane kanggo ngilangi H. pylori sing nyebabake ulkus. Amoxisilin nggayuh iki kanthi nyandhet tuwuhing tembok sel bakteri ulkus.

 

Ing endi bisa tuku Amoxicillin?

Saka ndhuwur, kabukten manawa obat iki duwe akeh aplikasi, mula dianjurake supaya stok cukup ing kit medis ing omah sampeyan. Mula, disaranake tuku Amoxicillin saka apotek sing kondhang kaya Farmasi RXS. Kita wis disertifikasi ing Otoritas Kesehatan Nasional kanggo nyuplai lan adol kabeh jinis obat menyang warga. Obat-obatan sing didol ing toko iki paling larang lan 100% asli.

 

Apa aku bisa tuku Amoxicillin kanthi online?

Apotek online kaya Farmasi RXS nyedhiyakake kahanan sing paling subur kanggo tuku amoksisilin.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Amoxicillin”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0