Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Baclofen

51.00 - 249.00

Clear
Clear
N / A

Description

Apa Baclofen?

Baclofen duweni efek santai ing otot lan mula mbantu kram otot utawa kejang. Uga nyedhiyakake rasa nyeri.

 

Apa sing digunakake Baclofen?

Dokter menehi resep kanggo kram otot spastik, kayata amarga sklerosis (MS), sclerosis lateral amyotrofik (ALS) utawa kerusakan otak, kayata sawise stroke.

Iki uga digunakake kanggo gangguan gigih, nyeri rai (jinis nyeri saraf) lan kecanduan alkohol.

 

Apa efek samping Baclofen?

Efek samping Baclofen biasane kedadeyan ing wiwitan lan nalika dosis mundhak kanthi cepet. Wong tuwa lan wong sing ngalami stroke utawa lara jiwa utamane kena pengaruh iki.

Keluhan sing paling umum yaiku rasa ngantuk, mual lan pusing. Yen sampeyan wis ngelingi prekara liyane, takon menyang dhokter apa iki ana gandhengane karo Baclofen.

Mandheg obat iki kudu ditindakake kanthi bertahap, biasane nganti siji nganti rong minggu. Yen sampeyan rauh mandheg, sampeyan bisa uga bakal ngalami spastisitas, kelainan mental utawa uga kejang epilepsi.

 

Kepiye cara njupuk Baclofen?

Dokter sampeyan bakal ngandhani babagan sepira obat sing bisa digunakake lan sepira kerepe. Sampeyan bisa uga kudu ngganti dosis kaping pirang-pirang kanggo nemtokake cara sing paling cocog kanggo sampeyan. Aja njupuk dosis sing luwih dhuwur tinimbang dhokter. Uga aja ngombe luwih akeh dosis tinimbang resep.

 

Nganggo obat apa sing bisa interaksi karo Baclofen?

Interaksi obat bisa ngganti tumindak obat utawa nambah risiko efek samping serius.

Marang dhokter utawa apoteker sampeyan yen njupuk produk liyane sing nyebabake rasa ngantuk kayata obat penghilang rasa sakit opioid utawa suppressants batuk (kayata codeine, hidrokodon), alkohol, ganja (ganja), obat turu utawa kuatir (kayata alprazolam, lorazepam, zolpidem) , relaxants otot liyane (kayata, carisoprodol, cylolozaprine), utawa antihistamin (kayata, cetirizine, diphenhydramine).

Priksa label kabeh obat (kayata, produk alergi utawa batuk lan produk adhem), amarga bisa ngemot bahan-bahan sing nyebabake rasa ngantuk. Takon apoteker babagan cara nggunakake produk kasebut kanthi aman.

 

Apa pancegahan babagan Baclofen?

  • kandhutan

Data ora cukup kasedhiya kanggo efek Baclofen kanggo bocah sing bakal lahir. Nanging, kita ngerti manawa Baclofen ngliwati plasenta. Sawetara kejang epilepsi wis dilaporake ing bayi sing anyar, sing ibu nggunakake Baclofen. Panganggone Baclofen mula ora disaranake tumrap wanita hamil.

Baclofen uga endhog ing susu ibu kanthi jumlah sithik. Ora ana efek samping sing diamati (durung) ing bayi.

 

  • Driving

Panggunaan Baclofen bisa nyebabake nyuda responsif lan konsentrasi. Yen sampeyan miwiti nggunakake Baclofen, mula ora nyaranake nyopir mobil. Yen sampeyan nggunakake dosis stabil luwih saka rong minggu, tanpa ngalami efek samping, sampeyan bisa uga melu lalu lintas.

 

Kanggo sampeyan…

Muga-muga sampeyan bisa ngyakinake sampeyan tuku Baclofen kanthi kapercayan saka Farmasi RXS. Kita mung apotek online sing ngetrapake kabijakan lan prosedur sing ketat kanggo njaga privasi lan keamanan para klien. Isih akeh pitakon babagan kepiye tuku Baclofen saka kita? Cukup tekan ing bagean komentar ing ngisor iki!

informasi tambahan

Miligram

10 Miligram, 20 Miligram, 25 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Baclofen”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0