Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Champix

164.00 - 318.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: champix

Description

Sampeyan ngerti ngrokok iku ala kanggo sampeyan, nanging mandheg dhewe bisa dadi angel. Amarga iku, akeh wong sing tuku Champix lan utawa alat bantu liyane kanggo mandheg ngrokok. Tablet Champix (jeneng umum: varenicline) minangka obat mandheg ngrokok nomer siji sing dirilis ing Inggris. Sadurunge tuku varenicline kanthi online, sampeyan kudu ngerti kepiye Champix, apa efek samping Champix lan dosis sing bener kanggo sampeyan. Kita nutupi kabeh kasebut lan uga liyane ing artikel ing ngisor iki. Siji bab sing mesthi. Yen sampeyan tuku Champix lan wiwit nggunakake, sampeyan bakal nambah kemungkinan sukses mandheg lan tetep bebas asap rokok.

 

Apa sing diarani Champix?

Champix, uga dikenal kanthi jeneng umum varenicline, diprodhuksi dening Pfizer lan disetujoni dening FDA ing taun 2006. Dadi, ora dadi masalah manawa sampeyan tuku Champix utawa varenicline, sampeyan entuk obat sing padha.

Perawatan kudu diwiwiti seminggu sadurunge pasien milih tanggal mandheg. Titrate dosis diwiwiti kanthi 0.5 mg saben dina suwene telung dina banjur 0.5 mg kaping pindho saben dina suwene 4 dina. Jaga perawatan nganggo 1 mg kaping pindho saben dina suwene 11 minggu. Pasien sing ngalami abstinence ngrokok ing pungkasan perawatan kaping 12 minggu bisa entuk manfaat saka 12 minggu terapi tambahan.

Varenicline kasedhiya minangka 0.5 mg tablet putih lan 1 mg tablet biru-biru ing bungkus dosis mingguan (11 saka 0.5 mg tablet utawa 14 saka 1 tablet 56 mg) utawa ing botol 25 tablet. Simpen ing 77 ° C (XNUMX ° F).

 

 

Kepiye cara Champix?

Kanggo ngerti cara Champix, kita kudu nerangake apa sing kedadeyan ing otak nalika ngrokok.

Nalika ngrokok, nikotin saka rokok sampeyan nyebabake reseptor ing otak sampeyan ngeculake bahan kimia sing diarani dopamin sing nyebabake akeh perasaan positif nalika ngrokok. Nalika mandheg ngrokok, sampeyan ora duwe dopamin lan sawetara gejala kayata gampang nesu, insomnia lan kasusah konsentrasi katon papat nganti enem jam sawise rokok pungkasan lan bisa tahan sewulan sawise sampeyan ngrokok.

Nalika nggunakake produk panggantos nikotin kayata permen karet lan lozenges, lan bupropion antidepresan (Zyban), mbantu sampeyan mungkasi ngrokok, sebagian, kanthi terus ngeculake tingkat dopamin sing kurang ing otak. Kanthi cara iki, obat-obatan mandheg ngrokok iki nyuda idham kanggo rokok lan nikotin lan nyuda tandha lan gejala penarikan.

Champix uga bisa digunakake kanthi cara iki. Iki stimulasi pelepasan tingkat rendah dopamin ing otak sampeyan kanggo nyuda tandha lan gejala penarikan. Kajaba iku, ngalangi reseptor nikotin ing otak. Dadi, yen sampeyan duwe rokok, ora bakal stimulasi reseptor otak kaya sadurunge. Rokok dadi saya ora kepenak, lan kepinginan sampeyan bali menyang ngrokok maneh saya suda.

Varenicline dudu pil ajaib, nanging liwat uji klinis kabukten efektif kaping pindho luwih efektif tinimbang obat Zyban sing saiki diresepake.

 

Apa efek samping Champix?

Sanajan tanpa perawatan, ngrokok bisa nyebabake gejala sing beda kayata krasa stres, kuatir utawa depresi. Iki bisa nyebabake rasa ora turu, ngalami masalah kanggo fokus, denyut jantung mudhun lan nambah napsu sing bisa nambah bobot awak.

Salah sawijining efek samping Champix sing biasane yaiku mual. Sampeyan bisa mbantu ngombe tablet kanthi panganan utawa bisa nyuda dosis kasebut. Mual biasane entheng lan bakal suwe saya suwe. Efek samping liyane kalebu nyeri sirah, insomnia lan impen aneh.

Kanggo akeh wong, mandheg ngrokok gegandhengan karo owah-owahan sing luwih dhuwur nalika ngalami sawetara perubahan swasana ati, perasaan depresi lan stres sing bisa nyebabake kelainan kejiwaan. Yen sampeyan duwe riwayat masalah kejiwaan utawa yen nandhang depresi luwih saka 3 wulan, disaranake ngubungi dhokter utawa apoteker.

 

Apa pancegahan babagan Champix?

  • Driving

Bisa uga obat iki bisa nyebabake pusing lan ngantuk. Mula, ora dianjurake kanggo nyetir utawa ngoperasikake mesin sing abot nalika sampeyan nggunakake obat iki.

  • alkohol

  • kandhutan

Ora cukup data sing relevan babagan panggunaan obat iki kanggo wanita hamil. Panliten nuduhake manawa obat iki bisa nyebabake efek beracun ing perkembangan janin. Uga ana ing susu ibu. Mula, ora dianjurake nggunakake tablet kasebut sajrone meteng utawa nyusoni.

 

Ing endi bisa tuku Champix?

Yen sampeyan pancen serius supaya ora ngrokok, sing paling aman yaiku tuku varenicline. Yen sampeyan tuku varenicline kanthi online, iku cara sing nyata kanggo mandheg ngrokok amarga bisa nambah kemungkinan sukses dibandhingake karo alat mandheg ngrokok liyane. Siji perkara liyane sing bakal meksa sampeyan tuku Champix kanthi online yaiku ora ngemot nikotin. Sawetara terapi panggantos nikotin kayata tambalan nikotin, permen karet, lozenges, inhaler lan semprotan ngemot nikotin lan mbantu wong-wong mandheg ngrokok nanging ora bisa nglawan masalah kecanduan nikotin. Tablet varenicline minangka cara sing luwih apik tinimbang macem-macem alat bantu lan teknik mandheg ngrokok liyane.

Yen sampeyan tuku Champix kanthi online, sampeyan bisa yakin manawa wis mbuktekake tandha klinis babagan keamanan lan khasiat (kaping telu luwih akeh tinimbang perawatan liyane). Bakal mbantu sampeyan mandheg ngrokok tanpa nandhang lara utawa kangelan. Yen sampeyan pengin ngilangi kecanduan rokok, tuku varenicline kanthi online. Champix varenicline bakal dadi penyelamat lan pembantu sampeyan nalika sampeyan lagi perang karo ngrokok. Apa sampeyan tuku varenicline online utawa saka apotek lokal minangka keputusan sampeyan, nanging kudu 100% manawa sampeyan tetep ngatasi résolusi.

 

Napa sampeyan kudu tuku Champix kanthi online?

Yen sampeyan pengin mungkasi ngrokok lan pengin tuku varenicline kanthi online, sampeyan entuk sih sing gedhe ora mung kanggo awak dhewe, nanging uga kulawarga lan kulawarga sing cedhak lan sing dak tresnani. Obat iki akeh mupangate. Mupangat utama tuku yaiku ngirit wektu lan dhuwit kanthi cukup.

Kajaba iku, yen sampeyan tuku Champix kanthi online, sampeyan bisa nindakake ing privasi omah lan kenyamanan tembok papat. Nanging, sadurunge sampeyan tuku, priksa manawa sampeyan nindakake saka sumber sing aman lan andal kayata apotek. Lelungan sewu mil kudu diwiwiti kanthi langkah siji. Ayo langkah pertama sampeyan tuku varenicline kanthi online.

 

Tuku Champix online: wis kabukten kanthi klinis

Yen sampeyan isih kuwatir yen tuku Champix utawa ora, pikirake asil ing ngisor iki saka uji klinis:

Nalika tuku Champix, sampeyan bakal entuk obat kanggo ngrokok sing wis kabukten keamanan lan khasiat ing uji klinis. Salah sawijining uji coba klinis kalebu 2000 wong ngrokok lan dibagi dadi telung klompok adhedhasar perawatan yaiku Champix, bupropion lan plasebo.

  • 44% wong ing Champix mandheg ngrokok sadurunge 12 minggu
  • 5% wong sing duwe bupropion mandheg ngrokok sajrone 12 minggu
  • 8% wong ing plasebo mandheg ngrokok ing pungkasan 12 minggu

 

Umume wong tuku Champix kanthi online yen nyadari kasempatan sukses kanthi "peluru sulap" iki minangka pitulung mandheg ngrokok.

 

Kanggo sampeyan…

Ayo pesta jaringan ngrokok! Cukup kirim pengalaman sampeyan karo varenicline ing ngisor iki lan wenehake wong ngerti kepiye mbantu sampeyan. Cara sing paling apik kanggo mbantu wong liya ing perjalanan!

 

Aja lali seneng yen sampeyan seneng karo postingan babagan Champix. Nuduhake yen sampeyan minangka pelanggan sing seneng kita yakin bisa tuku Champix saka kita!

informasi tambahan

Miligram

0.5 Miligram, 1 Miligram

Pil

21 Pil, 28 Pil, 56 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Champix"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0