Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Cialis

86.00 - 289.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Cialis

Description

Tuku Cialis lan rasakake carane bisa nambah urip seks sampeyan! Ora kanggo apa-apa, rangking nomer 1 ing antarane obat sing paling laris kanggo ngobati disfungsi ereksi ing pria.

Mayuta-yuta milih Farmasi RXS minangka pemenang pil disfungsi ereksi paling apik online. Ereksi hard-rock dijamin!

Tuku Cialis saiki lan tingkatake kualitas ereksi lan kirim kesenengan sing ora iso lali karo sampeyan lan pasangan!

 

Apa Cialis?

Cialis minangka obat sing dikembangake dening raksasa farmasi GlaxoSmith Kline kanggo ngobati disfungsi ereksi. Uga kasedhiya ing dosis sing luwih dhuwur kanggo ngobati hipertensi pulmonalis ing arteri.

Cialis minangka salah sawijining telung obat sing saiki kasedhiya ing Inggris kanggo ngrawat disfungsi ereksi. Iki entuk julukan "pil akhir minggu" amarga isih ana ing aliran getih 36 jam. Uga bisa digunakake miturut kabutuhan sing dibutuhake. Tadalafil minangka siji-sijine obat sing kudu diombe sedina.

 

Apa tadalafil?

Tadalafil minangka salah sawijining jeneng bahan aktif ing Cialis, lan uga jeneng saiki kasedhiya versi umum Cialis. Cialis minangka anggota kulawarga PDE5 sing nyegah obat-obatan sing uga kalebu Viagra lan Levitra. Obat-obatan penghambat PDE5 iki wis kabukten aman lan efektif, lan mbantu atusan yuta wong luwih apik kanggo kinerja ereksi, lan duwe jinis luwih apik. Obat-obatan kasebut bisa ditoleransi kanthi apik, lan meh ora ana efek samping.

Siji-sijine negatif sing ana gandhengane karo Cialis yaiku rega. Cialis minangka obat sing larang banget. Matur nuwun, kanthi versi umum Cialis sing saiki kasedhiya, regane wis dikurangi akeh. Tadalafil umum yaiku tiron kimia lan molekul sing tepat saka obat-obatan merek asline, lan menehi kabeh keamanan lan khasiat sing padha karo sing asli. Kanthi tadalafil umum, sampeyan entuk tumindak sing aman lan efektif saka Cialis, kanthi rega sekedhik.

 

Kepiye cara kerja Cialis?

Wong ngalami disfungsi ereksi nalika aliran getih menyang arteri penis ora diwatesi utawa saraf ora cukup kuat kanggo nahan suwe. Cialis ngatasi masalah kasebut kanthi sawetara cara. Kaping pisanan, nyuda saraf lan arteri sing nggawe dalan sing lancar kanggo getih bisa mili. Kapindho, obat nambah suplai getih menyang wilayah sing dituju. Sing nomer telu, nguatake vena lan tembok sing ngidini zakar bisa nahan getih sajrone wektu sing luwih dawa. Kanthi tetep tetep ing sistem getih kanggo wektu sing luwih suwe, wong sing nggunakake Cialis bisa ngalami sawetara ereksi sajrone 36 jam.

Cialis diwiwiti kanthi nyandhet enzim sing dikenal minangka fosfodiesterase tipe 5 utawa mung PDE5. Enzim iki ngalangi oksida nitrat supaya tekan otot alus ing zakar sing sacara ilmiah dikenal minangka korpus cavernosum. Kanggo ngalami ereksi, oksida nitrat kudu ana ing wilayah penis sawise stimulasi seksual. Bahan kasebut stimulasi siklik nukleotida guanosine monofosfat (cGMP) sing nyuda otot lan pembuluh getih lan nggawe dalan sing lancar supaya getih bisa mili. Jumlah cGMP sing luwih dhuwur saya angel saya suwe saya suwe saya degdegan. Nanging, enzim PDE5 mungkasi produksi lan ngeculake cGMP sing tegese ora utawa ereksi sing ora memuaskan.

 

Apa efek samping Cialis?

Ana macem-macem derajat efek samping sing bisa dialami saka konsumsi Tadalafil. Kabeh obat bisa uga ana pratandha ora sampurna. Nanging, umume efek samping sing nyebabake tadalafil bisa dicegah. ROOT saka efek samping sing paling cilik yaiku ora nggatekake; ngombe alkohol lan interaksi karo obatan liyane. Sampeyan kudu tetep waspada lan ngonsumsi obat disfungsi ereksi kanthi ati-ati.

 

Efek samping sing paling umum

Tadalafil bisa nandhang lara ringan kayata sirah, nyeri otot utawa weteng. Ing kedadeyan liyane, pangguna obat kasebut bisa ngalami hipotensi (tekanan darah rendah) sing nyebabake tanda kesel lan pusing. Kasile ngalami gejala kasebut bisa dikurangi udakara 80% yen ditindakake. Pancegahan sing paling apik yaiku aja nganti ngombe sing bisa nyebabake efek samping sing kasebut.

 

Ringkesan efek samping sing entheng

  • Nyeri weteng
  • Nyeri otot (tungkak, tangan lan sikil)
  • Kesel lan pusing
  • sweating
  • Ruam lan gatel
  • Kandhungan irung

Catetan:

Sawetara produk tadalafil kurang mbebayani tumrap weteng. Gel Tadalafil disaranake kanggo wong sing weteng sensitif. Kajaba iku, gejala sing ora disenengi iki, yen sampeyan nemoni, bakal suda sajrone pirang-pirang jam utawa paling ora sedina.

 

Efek samping langka

Kahanan paling ala sing bisa ditemokake yaiku pangguna obat kasebut nemokake sawetara gejala negatif saka tadalafil. Iki yaiku:

  • Masalah penglihatan - Individu kasebut wiwit nandhang kapabilitas nyuda utawa cacat warna (Biru katon ijo)
  • Nyeri dodo - Tandhane gejala nyeri dada angel ambegan lan ing wektu sing padha denyut jantung mundhak akeh banget.
  • Priapism - Iki bisa dadi efek samping obat disfungsi ereksi, kayata Cialis (tadalafil) lan Viagra. Iki minangka degdegan sing nglarani lan awet, suwene luwih saka 4 jam.

 

Cara ngindhari efek samping sing gegandhengan karo tadalafil

Sing paling penting yaiku konsultasi karo dokter. Kabeh obat disfungsi ereksi bisa uga nuduhake indikasi negatif sing padha. Dadi dhasar manawa wong sing sadar kesehatan ngrembug sawetara kahanan karo panyedhiya layanan kesehatan kayata:

  • Alergi
  • Obat-obatan liyane sing dikonsumsi (interaksi Narkoba)
  • Masalah sing ana gandhengane karo obat kasebut
  • Saran

 

Nalika nggunakake tadalafil, disaranake:

  • Batesi konsumsi pil tadalafil utawa sachet nganti maksimal 1 saben dina, tanpa preduli saka volume sing dikonsumsi.
  • Batesi konsumsi alkohol
  • Aja nganggo nitrat (nitrat ditemokake ing macem-macem obat)
  • Sajrone dina pisanan nggunakake obat, aja nganggo mesin sing mbebayani amarga bisa nyebabake kesel.

 

Umume, ana sawetara wong sing ngalami efek sing ora dikarepake saka konsumsi tadalafil.

 

Apa aku bisa tuku Cialis kanthi online?

Sampeyan bisa tuku tadalafil liwat toko obat konvensional, utawa liwat layanan farmasi internet sing trep kaya kita. Akeh wong luwih seneng nggunakake apotek online nalika tuku obat kanggo disfungsi seksual, amarga prosese luwih anonim. Apotek online nawakake layanan rahasia, penake pesen saka omah, lan pangiriman sewengi menyang langkah lawang.

informasi tambahan

Miligram

20 Miligram

Pil

8 Pil, 12 Pil, 24 Pil, 32 Pil, 64 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Cialis"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0