Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Codeine

254.00 - 982.00

Clear
Clear
N / A

Description

Bayangake, ana pil sing kuat banget supaya bisa ngilangi rasa lara bebarengan! Ya wis ora dadi rahasia maneh. Codeine duwe peran luwih gedhe ing manajemen nyeri nemen tinimbang sing dianggep peneliti. Lan pirang-pirang yuta wong Inggris setuju karo dheweke amarga iki minangka obat penghilang rasa sakit nomer siji ing Inggris.

Kontrol maneh lan rasakake samubarang sing penting banget ing urip kayata kegiyatan saben dinane lan keterlibatan sosial. Nalika sampeyan tuku codeine, sampeyan bisa yakin manawa rasa sakit bakal dadi perkara sing kepungkur! Ayo dadi ngenalake sampeyan pembunuh rasa sakit sing paling disenengi ing Inggris ing ngisor iki.

 

Apa kodeine?

Codeine minangka analgesik narkotika sing kalebu klompok obat sing dikenal minangka opioid. Iki digunakake kanggo ngobati rasa sakit moderat utawa abot. Iki uga bisa digunakake minangka antitussive kanggo ngontrol batuk utawa ngobati kondisi liyane sing didiagnosis dening dokter. Mungkasi sinyal nyeri saka lelungan ing saraf supaya ora tekan otak. Keuntungane akeh nalika efek samping minimal lan bisa gampang dingerteni lan diilangi.

Ana akeh wong sing resep obat iki saben dina. Iki minangka salah sawijining rasa nyeri paling apik ing Inggris. Obat iki dipercaya bisa nyuda rasa sakit sing disebabake amarga macem-macem penyakit.

Dosis saben dina beda-beda miturut jender utawa umur kanthi dosis diwasa wiwitan rata-rata udakara 30-60mg saben 6 jam.

 

Apa sing digunakake kodeine?

Painkiller iki duwe sawetara kagunaan. Iki bisa digunakake kanggo ngatasi rasa nyeri sing bisa uga disebabake dening sirah, ciloko, utawa uga operasi. Panganggone liyane kalebu perawatan sindrom iritasi usus, diare, narcolepsy, lan batuk. Panliten nunjukake manawa obat penghilang rasa sakit iki efektif banget kanggo ngobati penyakit sing paling umum.

Codeine minangka salah sawijining obat sing paling efektif kanggo ngatasi rasa nyeri. Nanging sampeyan uga kudu waspada yen kudu ditrapake kanthi tliti kaya sing disaranake.

 

Apa efek samping codeine?

Sanajan obat iki kurang kuat, efek samping codeine bisa uga padha karo morfin. Umume, kalebu pusing, kesel, euphoria, apathy, ngantuk lan santai.

Minangka candu, codeine duwe risiko luwih gedhe yen para pangguna ngalami toleransi lan pungkasane dadi katergantungan. Dosis sing luwih dhuwur, luwih akeh pangowahan efek samping.

Overdosis codeine kudu nyingkiri kanthi ketat lan yen ana rasa ora nyaman banget nalika nggunakake obat iki, sampeyan kudu langsung hubungi dhokter. Sawetara efek sisih kodeine sing bisa dialami kalebu kejang utawa kejang, masalah buang air kecil, ngantuk, konstipasi, mual, denyut jantung sing alon, rasa seneng utawa sedhih banget, halusinasi, pikiran utawa prilaku ekstrem lan kringet. Hubungi dhokter yen ana efek sing ala.

 

Apa pancegahan babagan codeine?

  • alkohol

Sampeyan ora dianjurake nggunakake alkohol nalika ana ing tablet codeine amarga bakal nambah efek samping obat kasebut. Alkohol lan codeine minangka obat penenang lan bisa nggawe sampeyan ngantuk lan kesel banget.

 

  • Kandhutan lan nyusoni

Sampeyan ora disaranake ngombe obat iki nalika sampeyan hamil, kajaba dhokter sampeyan uga wis ngandhani. Bayi ing bayi sampeyan bisa uga gumantung, lan bisa nandhang gejala mundur total sawise nglairake. Uga aja ngombe obat iki nalika nyusoni. Codeine dadi susu ibu.

 

  • Driving

Opioid iki bisa nggawe sampeyan ngantuk lan bingung. Sampeyan bisa uga duwe penglihatan kabur utawa dobel. Mula, ora dianjurake kanggo nyetir utawa ngoperasikake mesin nalika nggunakake obat iki.

 

Codeine lan obat penghilang rasa sakit liyane: kepiye?

 

  • Paracetamol lan Codeine

Paracetamol minangka jeneng liyane kanggo acetaminophen utawa dikenal kanthi jeneng Tylenol. Jeneng paracetamol digunakake luwih akeh ing Eropa lan bagean liya ing donya tinimbang ing Amerika Utara.

Ing Eropa paracetamol ditemokake kanthi jeneng merek Panadol. Sabanjure paracetamol karo codeine uga dikenal minangka Panadeine lan padha karo Tylenol No.3 nalika jumlah codeine lan paracetamol ing komposisi padha.

Paracetamol ora kaya Aspirin ora duwe kemampuan ngobati inflamasi sing disebabake dening arthritis sanajan bisa mbantu nyeri ing kasus kasebut. Paracetamol mbantu ngatasi demam.

Paracetamol dhewe kasedhiya minangka Panadol tanpa resep, nanging dibutuhake kanggo tuku Paracetamol karo Codeine ing mayoritas lokasi. Sawetara negara ngidini adol komposisi nyeri kasebut tanpa mbutuhake resep.

 

  • Tylenol lan Codeine

Tylenol minangka jeneng merek utawa dikenal kanthi jeneng Acetaminophen. Jeneng liya kanggo jeneng kasebut kalebu APAP, Capital lan Pheniphen. Utamane misuwur ing Amerika Serikat sing diarani Tylenol lan digunakake kanggo ngatasi rasa nyeri entheng.

Codeine ditambahake menyang Tylenol kanggo nambah efektifitas kanggo nglawan rasa nyeri sing entheng nganti moderat. Ing wujud iki, bisa diarani Tylenol No. 2, Tylenol No.3 lan Tylenol Np.4. Nomer kasebut minangka indikasi jumlahe codeine sing digabung karo Tylenol ing saben pil.

Tylenol karo codeine ana ing bentuk pil utawa kapsul kanggo ngombe kanthi lisan. Biasane dijupuk minangka sak dosis saben enem jam. Efek samping sing bisa kedadeyan kalebu rasa ngantuk lan gangguan weteng.

Sing penting ing kasus iki yaiku efek saka Acetaminophen, ora luwih saka 4000 mg Acetaminophen sing dijupuk saben dina amarga bisa nyebabake kerusakan ati.

 

Apa aku bisa tuku codeine kanthi online?

Bisa kanggo tuku codeine online saka situs web sing wis diwenehake supaya bisa adol obat resep dening FDA. Yen dibandhingake karo apoteker lokal sing tuku kodeine online, sampeyan luwih gampang tuku nalika nyenengake omah sampeyan. Kita njamin pangiriman sing cepet lan diskrim saka pesanan sampeyan.

 

Apa aku bisa tuku codeine tanpa resep?

Amarga peraturan sing ketat, umume apotek lan toko obat lokal bakal golek resep sing valid sadurunge adol kodeine sing larang banget. Akeh apotek online kasebut duwe hubungan karo dokter umum sing bakal menehi resep sawise investigasi dhasar gejala sampeyan, dene wong liya mung mbutuhake sampeyan ngisi formulir sing menehi rincian pribadi sadurunge adol kaya kasebut. Umume apotek online kaya ing kene nawakake layanan sing cepet, kanthi akeh ngirim obat sajrone 24 jam.

 

Kanggo sampeyan…

Cetha manajemen pain iki minangka prioritas kanggo institusi lan kita seneng nggawe konten luwih jero. Apa kita ora kejawab? Utawa apa sampeyan duwe cara dhewe kanggo ngilangi rasa sakit? Aja ragu-ragu ngandhani komentar ing ngisor iki!

informasi tambahan

Miligram

30 Miligram, 60 Miligram

Pil

28 Pil, 56 Pil, 84 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Codeine"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0