Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Diazepam

191.00 - 668.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: valium

Description

Nggolek apotek sing dipercaya lan dipercaya kanggo tuku Diazepam saka? Banjur sampeyan rampung ing situs web sing bener! Farmasi RXS wis dadi panyedhiya Diazepam sing dipercaya meh 20 taun. Kanthi bangga bisa ujar manawa kita duwe pengalaman luwih saka 100 taun babagan obat kuatir. Kanthi kita, sampeyan bisa yakin!

Amarga kita pengin sampeyan tuku Diazepam kanthi aman, kita penting yen sampeyan duwe kawruh dhasar babagan obat kuatir iki. Mula, kita nutupi cara kerjane, apa efek samping, kanggo obat-obatan sing ana gandhengane, lan luwih akeh babagan deskripsi produk ing ngisor iki.

Saka siji mikir sampeyan bisa yakin; yen sampeyan tuku diazepam online lan wiwiti nggunakake, level stres sampeyan bakal meh cepet!

 

Apa kuwi Diazepam?

Diazepam (jeneng merek: Valium) minangka obat psikoaktif sing tumindak ing sistem saraf pusat. Iki minangka perawatan lisan sing apik kanggo kulawarga benzodiazepine jinis obat, kulawarga sing padha karo flurazepam (dalmane), lorazepam (Ativan), alprazolam (Xanax), clonazepam (Klonopin) uga sawetara liyane. Obat kasebut ditampa lan sah ing wulan November 1963 lan sapa wae bisa tuku diazepam kanthi resep dhokter sawise tanggal iki.

 

Apa sing digunakake kanggo Diazepam?

Obat iki diwenehake kanthi umum kanggo ngatasi rasa kuatir, kelainan kuatir umum, gangguan, awak, kejang, lan insomnia. Diazepam uga dianjurake kanggo ngatasi gejala alkohol lan benzodiazepine.

Obat iki kanthi aktif mengaruhi fungsi neuron kanthi nyuda rasa senenge. Peningkatan rasa seneng yaiku asil saka ketidakseimbangan neurokimia ing otak. Bahan kimia iki ngontrol aktivitas neuron ing bagean tartamtu saka sistem saraf pusat. Nalika saldo kaganggu, neuron bakal mundhak utawa mudhun. Aktivitas aktivitas neuron sing tambah nyebabake kuatir lan agitasi nalika aktivitas sing mudhun saya suwe saya insomnia. Diazepam ngilangi gejala kasebut kanthi ngimbangi maneh tingkat neurokimia kasebut.

 

Napa Diazepam diwenehake?

Kajaba iku, bisa uga kuwatir banget, Valium umume digunakake minangka santai otot lan kanggo turu. Ing kasus tartamtu, uga migunani kanggo ngobati kejang ing sawetara panandhang epilepsi. Iki dianggep minangka benzodiazepine sing tahan lama, ing endi masarakat butuh dosis siji kanggo terus sedina muput. Valium umume diwenehake kanggo wong sing duwe masalah kuatir umum; nanging, uga diwenehake kanggo kahanan ing ngisor iki:

 

  • Kelainan mental

Akeh wong sing ngrasakake kuatir sadurunge kedadeyan penting. Rasa kuatir minangka penyakit sing nyuda uripe wong kanthi kuwatir banget sing kedadeyan terus-terusan lan ora mandheg, lan bakal saya suwe saya parah. Valium sah minangka obat gemeter (kuatir). Nanging, Valium ora mung kanggo "kuatir saben dina" lan disaranake mung kanggo panggunaan jangka pendek. Obat kuatir liyane (kayata SSRI, bentuk antidepresan tartamtu) luwih cocog kanggo panggunaan jangka panjang.

 

  • Penarikan alkohol

Mandheg alkohol ora mesthi dadi rencana sing apik. Kasunyatane, bisa uga beboyo lan bisa ngancam nyawa. Sampeyan kudu mesthi ditindakake kanthi pengawasan profesional kesehatan, lan rumah sakit biasane dibutuhake. Wong sing ngombe kanthi akeh utawa rutin bisa uga nandhang tandha lan gejala penundaan alkohol, nalika cepet banget ngombe alkohol. Tandha penundaan alkohol sing entheng bisa uga kalebu depresi, gugup, rada geter, kulit clammy utawa ngidham alkohol. Valium bisa uga mbantu nyuda rasa getir, rasa giris lan ganggu sing gegandhengan karo penarikan alkohol.

 

  • Spasms otot

Kontraksi otot sing ora sacara sukarela utawa klompok otot diarani kejang otot. Sanajan ora umum mbebayani, kejang otot bisa uga ora kepenak lan ora nyenengake. Valium migunani kanggo ngobati kejang otot amarga penyebab ing ngisor iki: pembengkakan sendi utawa otot, sindrom Kuat wong (kelainan neurologis langka), cerebral palsy, bundhas, Athetosis (kelainan gerakan tangan lan sikil) lan Paraplegia.

 

Kepiye cara Diazepam?

Bisa digunakake kanthi nyuda asil saka GABA (asam gamma-aminobutyric) ing otak manungsa. Gamma Aminobutyric Acid (GABA) minangka neurotransmitter (bahan kimia sing dienggo dening sel saraf kanggo komunikasi karo siji liyane) sing ngalangi kegiyatan ing otak nyata. Ditrapake manawa tumindak sing gedhe ing otak bisa nyebabake kuatir utawa kelainan kejiwaan liyane lan diazepam umume nyuda aktivitas sing gedhe banget ing njero otak.

 

Apa efek samping Diazepam?

Salah sawijining efek samping diazepam sing luwih penting yaiku nyuda aktivitas otak sampeyan sing bisa nyebabake katrampilan, mikir, lan katrampilan motorik. Mula, ora disaranake sampeyan nyetir, ngoperasikake mesin, utawa nindakake tugas liyane sing njaluk waspada. Iki mung salah sawijining efek samping tambahan sing penting yen sampeyan kudu ngerti.

 

Efek samping umum diazepam:

  • Ngantuk
  • Pening
  • Kesel utawa kesel
  • Shakiness lan mlaku ora stabil
  • Otot sing ringkih lan ora bisa ngontrol
  • ngelu
  • Tremor
  • Tutuk garing utawa saliva sing gedhe banget
  • Mual
  • Sembelit

 

Umume efek samping diazepam ora butuh perhatian medis. Umume dheweke bakal ilang sajrone perawatan amarga awak sampeyan nyetel obat kasebut. Nanging, yen terus utawa ngganggu sampeyan bisa uga pengin hubungi panyedhiya layanan kesehatan.

 

Apa dosis Diazepam sing tepat?

Benzodiazepine iki minangka obat khas sing asring digunakake kanggo ngobati rasa kuatir utawa kejang. Gumantung saka jinis gejala lan kahanan sing ana ing pasien, ana macem-macem jinis panyedhiya kesehatan sing bakal menehi resep dosis Diazepam sing beda kanggo mbantu ngobati kondisi sing ditampilake.

Nanging, dewan medis wis menehi dosis sing disaranake lan sing ana ing obat kudu nimbang manawa njupuk dosis sing disaranake lan ora overdosis obat kasebut. Obat iki bisa digunakake kanggo nambani wong diwasa lan bocah gumantung karo kondisi sing dialami.

Umume, dosis diazepam sing disaranake kanggo wong diwasa sing sehat kisaran udakara 6 - 40 mg, gumantung saka jinis kahanan sing ditampilake wong diwasa. Iki uga gumantung karo jinis rasa ora nyaman sing dikatutake.

Sing njupuk alkohol, bakal ngerteni manawa umume diresepake udakara 30 - 40 mg saben dina. Umume wong tuwa, dianjurake kanggo dosis sing luwih cilik udakara 4 - 10 mg, lan bocah umume duwe dosis sing padha karo wong tuwa sanajan ora dibangun padha karo wong diwasa lan ora duwe massa awak sing padha. Iki amarga kasunyatan manawa bocah umume luwih rentan marang obat kasebut.

Jinis dosis dosis diazepam sing disaranake bakal gumantung banget karo wong sing menehi rekomendasi obat lan wong sing ngonsumsi obat kasebut. Gumantung saka saran sing diwenehake dening panyedhiya kesehatan, macem-macem wong bisa njupuk dosis sing beda sanajan duwe jinis gejala sing padha.

Iku gumantung banget karo jinis gejala sing dialami, umur pasien, massa awak pasien, lan jinis kondisi obat sing digunakake kanggo nambani.

 

Suwene kerja Diazepam?

Wangsulan babagan pitakon "suwene diazepam kerja?" yaiku: gumantung. Wektu kanggo diazepam nendhang gumantung kepiye carane lan apa sing sampeyan gunakake. Bisa dijupuk kanthi tutuk, injeksi, utawa gel rektum.

  • Nalika ditrapake liwat injeksi, mung butuh 5 menit kanggo nuduhake efek.
  • Nalika dijupuk minangka pil utawa tablet amarga kuatir, efek kasebut diwiwiti ing 15 nganti 60 menit sawise ditelan. Nanging, butuh 2 minggu kanggo ngrasakake efek sing lengkap.
  • Gel rektal bisa digunakake kanggo pasien sing kejang. Efek kudu diweruhi kanthi cepet sawise administrasi.

 

Suwene apa Diazepam?

Yen sampeyan wis njupuk benzodiazepine iki, sampeyan bisa uga kepengin weruh suwene "suwene diazepam?". Jumlah wektu obat apa wae sing aktif ing awak sampeyan kudu ana hubungane karo setengah umur. Dosis sing luwih gedhe lan luwih asring sampeyan njupuk, luwih dhuwur setengah urip.

Umure setengah diazepam yaiku 30 nganti 56 jam. Iki tegese efek bakal tetep aktif ing antarane wektu kasebut. Nanging, adhedhasar setengah urip, butuh wektu udakara 3 minggu supaya kabeh metabolit bisa dicopot saka awak.

Ana macem-macem variabel sing bisa mengaruhi suwene obat iki katon ing sistem sampeyan. Gumantung saka metabolisme, umur, bobot, lan persentase lemak awak. Yen olahraga akeh lan ngombe banyu kanthi akeh, bisa mbantu awak ngilangi metabolit.

 

Obat-obatan liyane sing bisa diazepam?

Ana macem-macem jinis interaksi sing bakal ditindakake obat liya karo benzodiazepine iki lan penting kanggo takon karo dokter utawa panyedhiya kesehatan nalika dilaporake. Kasedhiya kabeh informasi babagan obat-obatan liyane.

Obat iki diwenehake kanggo perawatan kuatir, tremor otot, kejang lan pratandha penarikan alkohol. Interaksi obat karo Valium kalebu narkotika, omeprazole (Prilosec), barbiturat, fluvoxamine (Luvox), itraconazole (Sporanox), ketoconazole (Nizoral), alkohol, cimetidine (Tagamet) lan fluoxetine (Prozac). Dadi, obat-obatan kasebut kudu dihindari nalika sampeyan ngobati Valium.

Umume, antibiotik, alkohol lan obat-obatan liyane sing digunakake kanggo ngobati kelainan mental ora bisa diombe bebarengan karo diazepam amarga ana kemungkinan konsekuensi.

Nyampur diazepam lan alkohol bisa mbebayani banget lan nyebabake overdosis. Uga diazepam lan alkohol nyebabake sistem saraf pusat. Mula, campuran kasebut bisa uga ora nyenengake lan uga ngancam nyawa. Sawise ngalami mual, napas bisa nyuda alon-alon nganti bisa nyebabake pati.

 

Kapan aku ora kudu njupuk Diazepam?

Valium kudu dihindari ing kasus ing ngisor iki:

  • Nalika sampeyan ngombe obat liya sing bisa sesambungan karo Valium
  • Nalika sampeyan lagi ngandut. Kelainan janin utawa ora normal bisa nyebabake bayi sing bakal lahir.
  • Nalika sampeyan lagi nyusoni. Efek Valium bisa diekskripsikake menyang susu ibu lan bisa mengaruhi bocah balita. Amarga alasan kasebut, kudu nyingkiri wanita sing lagi dadi perawat.

 

Apa Diazepam ketagihan?

Benzodiazepine misuwur amarga ngalami toleransi lan katergantungan fisik marang obat kasebut. Obat iki lan benzodiazepin liyane minangka obat sing paling umum diresepake ing Inggris amarga kuatir. Wis kabukten klinis yen obat digunakake luwih suwe, bisa uga pasien bisa nambah katergantungan marang obat kasebut. Penarikan sawise panggunaan jangka panjang bakal nyebabake gejala penarikan - spektrum kelainan klinis sing diamati ing pangguna sawise ditinggalake. Gejala penarikan diazepam meh padha karo alkohol. Ketergantungan bisa kedadeyan sanajan panggunaan jangka pendek dosis standar obat; Nanging, panggunaan dosis jangka panjang sing luwih gedhe bakal nyebabake gejala penarikan sing luwih abot lan ora nyenengake.

 

Kepiye cara mundurake Diazepam?

Panaliten lan panelitian ekstensif wis ditindakake kanggo nyinaoni efek obat sawise obat kasebut dihentikan. Reaksi obat-obatan lan katergantungan fisik awak manungsa pisanan diamati dening Hollister lan kolaboratore ing taun 1963 nalika lagi sinau babagan perawatan pasien skizofrenia karo diazepam. Uga ditliti manawa pasien sing mandheg nggunakake obat kasebut asring galau gejala penarikan karo kelainane lan mikir yen gejala sadurunge bali lan mula nerusake panggunaan obat.

Sinau sing paling asli lan solid babagan gejala mundur total ditindakake dening Winokur lan para pembantune.

Sastra medis babagan gejala penarikan diazepam nyaranake yen gejala kasebut kedadeyan sawise 1-11 dina penarikan. Gejala kasebut, miturut literatur, kalebu psikosis, kuatir lan gelisah, disfungsi motor, kejang, lan ora tenang. Spektrum gejala sing amba diamati. Pustaka kasebut nuduhake manawa sawetara pasien ngalami sawetara gejala, lan liyane uga didiagnosis kabeh spektrum gejala. Spektrum kasebut kalebu gejala kayata turu sing ngganggu, insomnia, kuatir, depresi, neurosis histeris, neurosis jantung, sakit punggung, sakit kepala, lan hiperventilasi - uga Tetanus.

Penasihat medis nyaranake mundur total obat kanthi bertahap kanthi nyuda dosis sithik kanggo ngindhari gejala ing ndhuwur.

 

Ing endi bisa tuku Diazepam?

Farmasi RXS nawakake diazepam didol. Sawise proses pembayaran sampeyan, sing biasane butuh siji utawa rong dina kerja, produk sampeyan kudu teka antara pitung nganti patbelas dina kerja. Nalika sampeyan tuku diazepam saka kita, sampeyan bisa uga yakin manawa produk ing kemasan kosong kanggo nglindhungi privasi konsumen. Sampeyan ora prelu tanggi ngerti apa sing ana ing paket ing teras ngarep.

 

Apa aku bisa tuku Diazepam kanthi online?

Apa sampeyan uga golek papan kanggo tuku diazepam online? Akeh wong sing takon "kepiye supaya pesen Valium kanthi online?". Yen sampeyan uga takon karo sampeyan dhewe, sampeyan bakal entuk situs web sing bener. Obat iki gampang kasedhiya ing apotek online kanthi rega sing cukup. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan wektu sampeyan bisa tuku diazepam online saka kita. Kita nampa akeh sistem pembayaran kayata MasterCard, Visa, PayPal, eCheck, AMEX lan liya-liyane. Nanging, ana sing kudu dididik pelanggan sadurunge tuku Valium saka apotek online. Kita menehi saran medis kanggo pasien supaya keraguan bisa dingerteni. Sampeyan bisa ngrembug babagan masalah kesehatan karo para profesional tanpa ragu-ragu. Kanthi pitulung saka apotek online, sampeyan bisa pesen diazepam kanthi kepenak lan aman.

 

Apa aku bisa tuku Diazepam tanpa resep?

Wis umume tuku tuku diazepam tanpa resep saka apotek jaban rangkah online. Nanging, mesthi wae praktik sing apik yen wis duwe resep saka dokter.

Ana sawetara tetimbangan penting sing kudu dipikirake nalika sampeyan lagi tuku Valium tanpa resep. Sing pertama lan sing paling penting yaiku nemokake apotek online sing dipercaya lan dipercaya.

Penerimaan kertu kredit penting kanggo ngevaluasi kredibilitas apotek online. Iki digunakake minangka bentuk pembayaran elektronik sing wis diverifikasi ing antarane panuku lan sing adol. Toko obat sing ngiklanake pembayaran tanpa kertu kredit kayata pesenan pos utawa cek kasir bisa sah nanging bentuk pembayaran kasebut ora aman lan kudu dihindari.

Dina ngenteni, nandhang kasusahan, lan lelungan menyang dokter wis rampung. Tuku Valium kanthi online tanpa resep saka dokter fisik lan njaluk pitulung sing dibutuhake saiki!

 

Nganti sampeyan ...

Sapa wae sing nandhang masalah kuatir serius, kejang otot, gangguan kejang, penarikan alkohol, utawa insomnia jangka pendek, ngerti manawa angel banget kanggo ngrampungake perkara kasebut tanpa pitulung saka obat resep.

Yen sampeyan rumangsa wis nyoba kabeh perkara kanggo ngilangi kuatir tanpa entuk asil sing dikarepake, mula saiki kudu nggawe pangowahan! Sampeyan luwih pantes! Dadi wong sing bakal narik asil sing digoleki. Miwiti urip tanpa wates lan tuku Diazepam nyambung!

Ing Farmasi RXS, kita yakin manawa kabeh wong duwe hak ngakses obat sing aman lan efektif. Kita darmabakti dadi apotek layanan lengkap sing pengin ngalahake kompetisi. Kepiye carane kita nindakake? Kita luwih nyoba! Kajaba iku, kita njamin privasi lan kabijaksanaan nalika sampeyan tuku Diazepam saka kita. Apa sing kedadeyan ing kene, tetep ing kene.

Apa sampeyan pengin tuku Diazepam 5 mg, 10 mg, kanthi utawa Diazepam tanpa resep - kita duwe persis apa sing sampeyan goleki! Kita ngidini sampeyan tuku Diazepam tanpa pitakon. Kita mung menehi sampeyan langsung!

 

informasi tambahan

Miligram

5 Miligram, 10 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

Ulasan (6)

4.67 rata-rata adhedhasar 6 peringkat.
  1. Jane

    Dokter ora cepet banget menehi Valium. Dadi ora aneh yen masarakat bakal golek tuku Valium tanpa resep. Menentang dokter bisa uga duwe risikone, nanging ing sawetara kasus, wong rumangsa yen risikone pancen larang. Lan ana akeh cara kanggo njaga keamanan nalika njupuk Valium. Kabeh sing kudu ditindakake supaya aman, yaiku tindakake pandhuan ing botol.

  2. Daniel

    Aku nandhang depresi sawise seda ibune, aku ngerti yen pil bisa nulungi aku nanging aku sengit. Ya, bojoku nggawa aku menyang Valium, aku seneng dheweke nindakake. Aku rumangsa bisa ngontrol apa sing positif kanggo aku & kulawarga.

  3. Clarence

    Nyerang serangan panik iku ala banget, mula ora dingerteni kanggo wong liya. Aku 25, nggunakake uga sawetara obatan lan valium. Aku ora ngrasakake kecanduan utawa kaya ngono. Valium saya tenang kanthi cepet.

  4. Adam

    Udakara 2 taun aku ing Valium. Bisa dienggo kanthi lengkap, efek sisih aku kadang ngaso. Ora ana masalah liyane babagan kesehatan, jantung lan denyut nadi ing level sing dibutuhake. Aku bakal terus nggunakake.

  5. Mia

    Aku mberkahi banget amarga nemokake apotek iki! Ora rahasia manawa para dokter kadang-kadang luwih peduli karo kepentingan sing paling apik tinimbang pasien. Sering ana stigma instan sing ana gandhengane karo sing njaluk pitulung kanggo stres kronis saka komunitas medis. Dokter ora mesthi percaya yen pasien sing ngeluh stres, lan sawetara dokter ora ngerti babagan carane ngobati pasien kuatir kronis tanpa resep Valium. Ora nggumunake manawa liwat cara nampa obat wis mbantu akeh wong, mula aku matur nuwun kanggo apoteker iki sing gelem nulungi wong sing nandhang sangsara lan mbutuhake Valium.

  6. Sam

    Obat iki nyegah aku kuwatir & kejang otot. 5 nganti 10 mg Diazepam nalika nandhang stres banget nggawe saraf saya mudhun. Apa aku gumantung? Aku ora mikir, aku ora saben dina nemu lan ora bisa menehi kesan babagan efek samping.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0