Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Doxycycline

$49.00 - $151.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Vibramisin

Description

Apa sing digunakake kanggo Doxycycline?

Doxycycline minangka bagean saka macem-macem kategori pangobatan antibakteri kanggo panggunaan sistemik. Kondisi bakteri akeh macem-macem lan sawetara kesan paling canggih sing kudu ditindakake. Untunge, siji obat bisa digunakake kanthi apik tumrap macem-macem infeksi, sing bisa ngasilake cepet lan efektif.

Doxycycline digunakake kanggo meh kabeh infeksi bakteri, nanging umume nglawan radhang paru-paru lan infeksi saluran napas liyane. Infeksi kuping kaya populer, utamane kanggo bocah lan bocah enom, apamaneh masalah kulit.

Kukul asring kalebu ing infeksi bakteri kulit, nanging jelas njaluk diagnosis sing tepat. Nalika bocah enom, umume disebabake ketidakseimbangan hormon ing awak.

Nanging, uga ana kahanan nalika stimulasi lan nambah bakteri. Pungkasan, nanging ora kalah penting, obat sing padha bisa digunakake kanggo ngobati infeksi okular, kemih lan kelamin uga.

Pungkasane, doxycycline digunakake kanggo ngobati penyakit Lyme, kolera, typhus, demam Q lan disentri.

 

Antibiotik Doxycycline kanggo obat kukul

Antibiotik digunakake sacara topikal kanthi efektif uga lisan. Kanggo antibiotik oral pimples sing parah digunakake nalika ngasilake asil pungkasan luwih cepet. Antibiotik spektrum luas mateni bakteri P.acnes. Kanthi nyuda populasi bakteri iki, infeksi lan inflamasi saya suda. Doxycycline minangka antibiotik. Nggunakake antibiotik sing akeh banget bisa nyebabake resistensi antibiotik lan usus gastro.

Warta sing ora apik yaiku jerawat nganti saiki ora bisa ditambani, nanging ana warta apik. Obat kanggo penyakit kulit iki wis suwe banget sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Kukul ora ana maneh sing kudu dialami para remaja lan wong diwasa kanthi cara lan ngarep-arep bisa "ngrampungake." Dokter saiki duwe macem-macem senjata kanggo ngrawat kukul.

Kukul nalika sel kulit mati lan minyak ngalangi pori-pori. Iki nggawe bakteri bisa mekar, nyebabake cacat. Wangun kistik, uga dikenal minangka kukul nodular, nyebabake kista terbentuk ing kulit. Dokter menehi resep antibiotik kukul iki kanggo mateni bakteri sing tanggung jawab pembentukan kista kasebut. Panganggone obat iki mbutuhake pangerten babagan efek samping lan bebaya sing bisa ditindakake.

Antibiotik oral sing paling umum digunakake kanggo nambani Rosacea lan tetep ditangani yaiku Doxycycline.

Iki minangka antibiotik sing biasane digunakake kanggo ngobati kasus serius ing kulit iki kayata jerawat kistik. Dununge ana ing sangisore pirang-pirang jeneng merek sing beda-beda, nanging kuwat ngobati lan mungkasi bentuk kista lan bahan-bahane kanggo nyerang bakteri sing nyebabake kukul lan nyegah wabah ing mbesuk kanthi efektif nyuda inflamasi, kemerahan lan iritasi.

Mekanisme siyap saka tumindak antibiotik iki kalebu nyandhet produksi protein tartamtu ing sel bakteri kanthi cara naleni subunit ribosom 30S.

 

Pangobatan kukul doxycycline

Doxycycline, utawa doxycycline hydrochloride, minangka antibiotik sing digunakake kanggo ngobati macem-macem infeksi bakteri, kalebu kukul, rosacea, penyakit permen karet, penyakit kelamin kaya Chlamydia, lan infeksi kandung kemih. Antibiotik umum iki kalebu klompok antibiotik sing diarani tetracyclines (asale), lan bisa digunakake kanthi cara nyegah reproduksi lan sintesis protein saka bakteri.

Pangobatan kukul kasebut kalebu panggunaan doxycycline kanggo ngatur utawa ngobati kukul awak. Obat iki biasane diwenehake dhokter nalika ngobati bentuk parah kaya kukul nodular utawa kistik. Nanging bisa uga digunakake kanggo ngatasi kasus moderat. Artikel iki nyedhiyakake informasi babagan obat iki lan perawatan, kalebu dosis, efektivitas lan efek samping.

Ing babagan ngrawat kukul, obat iki biasane digunakake minangka solusi perawatan lanjut kanggo kukul, sawise macem-macem produk topikal gagal menehi pengaruh. Obat iki dijupuk kanthi lisan lan mung kasedhiya kanthi resep dhokter.

 

Perawatan kukul doxycycline: cara kerjane

Bisa digunakake kanthi ngilangi kukul kanthi nyetop produksi protein sing dibutuhake kanggo tuwuh bakteri - propionibacterium acnes sing nyebabake. Tanpa protein sing bisa dipangan, bakteri kasebut alon-alon mati kanthi ngobati bakteri.

Kaya antibiotik oral liyane, bisa mbantu ngilangi kukul ing punggung lan awak. Efek biasane ditambah kanthi nggunakake perawatan topikal kaya Retin-A utawa benzoyl peroksida.

 

Pangobatan kukul doxycycline: dosis

Dosis kanggo perawatan 50mg nganti 100mg kaping pindho saben dina. Asring diwenehake kanggo terapi jangka pendek. Wanita kudu ngalami tes kehamilan sadurunge miwiti perawatan, amarga obat kasebut bisa nyebabake bayi sing bakal lahir. Wanita sing aktif kanthi seksual uga disaranake nggunakake bentuk kontrol lair sing bisa dipercaya sajrone perawatan amarga amarga padha. Bocah-bocah ing umur 8 taun ora nggunakake obat kasebut. Nalika ngalami perawatan iki, disaranake supaya ora produk susu amarga bisa nggawe awak angel nyedhot bahan aktif.

Pasien kudu terus nggunakake obat iki anggere dhokter. Gumantung saka jinis masalah kukul, dhokter bisa menehi rekomendasi dosis sing akeh sajrone wektu sing cendhak utawa regimen dosis sing kurang suwe.

 

Pangobatan kukul doxycycline: efektifitas

Nalika tuku Doxycycline kanthi online, wis kabukten dadi solusi efektif kanggo ngobati jerawat. Panliten nuduhake manawa antibiotik oral iki pancen bisa nambah jerawat sing radhang. Nanging bisa uga ora ngilangi whiteheads, blackheads, utawa bentuk comedonal. Panganggone obat sing terus suwe kanggo wektu sing suwe bisa nggawe awak kebal, nyuda efektifitas. Suplemen doxycycline karo benzoyl peroksida mbantu nyuda resistensi obat kasebut.

Pangobatan iki digandhengake karo sawetara efek samping sing entheng, kalebu: ilat peteng utawa bengkak, mutah, diare, lan mual. Kaya antibiotik liyane, obat iki bisa nambah sensitivitas srengenge utawa cahya, sing nyebabake risiko sunburn.

Obat iki uga bisa nyebabake efek samping serius kayata: demam, masalah getih, getihen sing ora biasa, lemes banget, rasa ora nyaman ing weteng amarga kerusakan ati, kangelan ambegan, lambe utawa rai sing bengkak, bingung, lara kelamin lan gatel, owah-owahan ing penglihatan, lan sakit sirah Yen ana utawa sawetara efek samping sing ditemokake, perawatan kasebut kudu dibatalake langsung.

 

Apa efek samping saka Doxycycline?

Obat iki minangka aturan sing ditoleransi kanthi becik. Efek sampingan sing paling umum yaiku diare utawa bangku, nyeri weteng, mual lan mutah. Obat Tetracyclines, kayata iki, bisa nyebabake perubahan warna untu yen dijupuk ing bocah-bocah ing sangisoré wolung taun. Kajaba iku, sunburn sing gedhe banget bisa uga nyebabake obat Doxycycline; Akibate, sinar srengenge kudu minimalake sajrone perawatan.

Weteng, mual, diare, utawa mutah bisa uga kena. Yen efek kasebut dadi luwih parah utawa tetep, sampeyan kudu menehi dhokter. Elinga yen dokter sampeyan wis menehi resep produk medis iki amarga dheweke wis nganggep manawa kaluwihan kasebut luwih gedhe tinimbang risiko efek samping.

Akeh wong sing nggunakake obat iki ora ngalami efek samping serius. Ayo langsung dhokter menyang dhokter yen ana efek samping sing ora mungkin nanging serius: sunburn (sensitivitas srengenge), ngulu sing angel / angel.

 

Apa aku bisa tuku Doxycycline kanthi online?

Kaya sampeyan bisa nemokake kabeh babagan perdagangan online utawa offline, obat ora bakal dikecualekake. Sampeyan jelas ora tuku mobil bekas saka wong sing reputasi apik, kaya ngindhari smartphone sing larang saka toko online sing ora menehi garansi.

Aturan sing padha ditrapake uga ing apotek online. Anggere sampeyan tuku saka sumber sing dipercaya lan dipercaya, ora ana alesan kanggo kuatir.

Pesenan liwat Internet uga bakal njamin biaya sing murah, amarga apotek web ora duwe gudang fisik utawa pusat kanggo mbayar sewa, dene jumlah karyawane luwih sithik.

Ora ana tagihan, nanging mung hosting lan domain. Umume tabungan kasebut ditransfer menyang calon pelanggan, mula iki mesthi dadi kesempatan sing apik.

informasi tambahan

Miligram

100 Miligram, 200 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Doxycycline”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0