Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Erythromycin

93.00 - 189.00

Clear
Clear
N / A

Description

Erythromycin minangka perawatan kukul

Kukul minangka masalah kulit sing nandhang lara umume bocah-bocah lan terus muncul ing rai saben taun suwene, nggawe dheweke isin amarga penampilan fisik. Iki sejatine infeksi bakteri sing bisa nyebabake proporsi serius ing sawetara kasus lan nggawe korban ngalami rasa percaya diri sing sithik banget. Pangobatan kasus kukul sing parah ditindakake dening dokter kanthi menehi resep Erythromycin utawa antibiotik liyane. Antibiotik iki bisa mateni bakteri sing tanggung jawab utama kanggo pembengkakan pori-pori ing kulit. Efek hormon ing kelenjar sebaceous lan folikel rambut nggawe bakteri ngrusak lapisan folikel.

Kepiye Erythromycin mbantu nyuda kukul?

Erythromycin, minangka antibiotik, nyebabake pertumbuhan bakteri ing sekitar area inflamasi. Iki uga nyuda bahan kimia sing nyebabake iritasi lan diprodhuksi dening sel getih putih. Obat kasebut dikenal bisa mbantu nyuda peradangan ing lesi ing rai lan gulu. Uga mateni bakteri kanthi cepet ing wilayah sing kena kukul. Dokter menehi saran marang bocah supaya nggunakake EryPed bebarengan karo panganan sing entuk mupangat kaping pindho kanggo para remaja. Dosis sing diwenehake dokter kanggo perawatan kukul beda-beda gumantung karo umur lan bobote wong kasebut. Dosis normal beda-beda gumantung saka 250mg nganti 500 mg sing dijupuk kaping pindho saben dina. Ana sawetara efek samping kayata weteng lan mual, sanajan loro-lorone katon ilang sajrone sawetara dina. Siji-sijine masalah karo eritromisin yaiku uga mateni bakteri sing dianggep apik utawa sehat kanggo individu kasebut. Iki sebabe kenapa perawatan kukul liwat Robimycin ora dianggep minangka metode perawatan ideal kanggo saben wong.

Kaluwihan eritromisin tinimbang metode perawatan liyane

• Erythromycin luwih alus tinimbang antibiotik liyane lan aman kanggo bocah wadon sing hamil

• Fitur anti-inflamasi eritromisin bisa nyuda abang lan gatel kanthi cepet

• Antibiotik kudu dikonsumsi nganggo panganan sing apik kanggo kesehatan pasien

• Iki mlebu ing folikel rambut lan mateni bakteri

• Nalika ngontrol pustula ing kukul, eritromisin wis kabukten paling efektif

Ana akeh creme topikal lan salep sing ngemot 2% lan 4% eritromisin. Dokter menehi saran supaya miwiti konsentrasi 4% wiwitan. Nalika asil dandan katon sawetara minggu, luwih becik diterusake perawatan nganggo gel erythromycin 2%. Ana sawetara banget, yen ana efek samping saka nggunakake creme topikal lan malah bisa ilang sajrone sawetara dina pisanan panggunaan. Sawetara efek samping sing umum yaiku garing ing kulit rai, abang, sensasi kobong, lan kala-kala skala kulit. Apike, sawetara remaja nglaporake iritasi saluran usus gastro.

Kadhangkala, ana sing ndeleng eritromisin ing bentuk cair ing botol sing kasedhiya bebarengan karo spons sing gampang dicelup lan ditrapake antibiotik ing wilayah sing kena pengaruh. Antibiotik, nalika ditrapake ing wilayah sing kena pengaruh, wiwit garing lan mateni bakteri ing njero zit kasebut.

 

Cara nggunakake Erythromycin?

Obat iki beda-beda kayata tetes, cairan, tablet sing bisa diunyah, tablet akting sing dawa, tablet, injeksi lan kapsul. Biasane, butuh kaping 4 saben dina utawa sawise 6 jam. Ana kasus ing endi erythromycin dikonsumsi kaping telu saben dina utawa sawise saben 8 jam. Ana sawetara infeksi sing mbutuhake panggunaan wektu sing luwih suwe. Kanggo nggunakake antibiotik iki kanthi aman, iku penting yen kudu ngetutake resep saka dhokter. Sawise tepak utawa cairan pediatric digunakake, penting banget kanggo campuran obat kasebut kanthi rata. Ing ngukur dosis, gunakake botol dropper. Tablet sing bisa diunyah kudu dikunyah sak tenane utawa remuk sadurunge ditelan.

 

Apa efek samping saka Erythromycin?

Erythromycin minangka antibiotik sing umum diresepake dening dokter ing kasus infeksi bakteri tartamtu. Antibiotik iki, amarga panggunaan sing akeh, dadi subjek panaliten kanggo ngerti manfaate uga efek samping. Sawetara efek samping sing umume dilaporake pasien yaiku mual, mutah, abang mata, gatel, lan iritasi kulit. Nanging, bisa uga ana efek samping serius sing kalebu diare parah, myasthenia gravis, lan masalah ati. Ayo ditliti maneh.

Kabeh antibiotik duwe efek samping lan erythromycin ora ana sing istiméwa. Nanging, ora prelu saben wong ngalami efek samping sing padha lan intensitas sing padha. Ana wong sing ngidinke obat iki kanthi gampang lan ora ngalami efek samping. Efek samping sing dialami utawa ora, asile entheng lan ilang sajrone perawatan lan ora mbutuhake perhatian utawa obat khusus. Amarga sifat pasinaon, mula angel dicritakake babagan efek umum utawa umum sing umum. Banjur ana kasunyatan manawa antibiotik kasedhiya kanggo digunakake ing pirang-pirang jinis kanthi efek samping sing beda.

Sawetara reaksi utawa efek samping sing umume dilaporake dening pasien sing wis diresepake E-Mycin kaya ing ngisor iki.

  • Mual
  • Nggawe
  • Upset weteng
  • Nyeri ing weteng
  • Kurang rasa napsu

 

Dokter menehi resep erythromycin kanggo perawatan kukul sing parah ing bocah enom. Ing kasus kasebut, efek samping umum kaya ing ngisor iki.

  • Iritasi
  • Kekeringan
  • Nggedhekake
  • Inflammation
  • redness

 

EryPed uga umume diwenehake kanggo infeksi mata. Sanajan antibiotik entheng, sawetara pasien nglaporake efek samping sing kalebu iritasi lan abang mata.

Kabeh gejala sing diandharake ing ndhuwur kalebu sipate entheng lan ora malih dadi serius. Nanging, ana sawetara efek samping sing kudu ditrapake dhokter sanalika bisa supaya ora nandhang kahanan sing ngancam. Sawetara efek samping akut kaya ing ngisor iki.

Kaya sing diandharake ing ndhuwur, diare katon umum ing sawetara pasien. Nanging, nalika diare getih utawa masalah ora bisa ditanggung manawa ana kebutuhan kanggo mandheg utawa ngowahi dosis antibiotik. Erythromycin mung diwenehake nalika panyedhiya kesehatan mikir manawa mupangat kanggo pasien luwih gedhe tinimbang risiko sing dirasakake.

Ing sawetara kasus, terus nggunakake erythromycin bisa nyebabake gejala masalah tuas serius sing kalebu mata lan kulit sing kuning, peteng urin (kuning), nyeri ing weteng ndhuwur, lan enzim ati sing tambah.

Gejala gravitasi myasthenia uga diiringi kedadeyan langka. Iki kalebu kelemahan otot, penglihatan sing kabur, lan kelopak mata droopy. Muntah lan lara weteng serius katon ing bayi sing ditampilake kanthi iritasi nalika nyusoni. Iki bisa uga minangka indikasi penyakit sing diarani stenosis pylorik.

Bisa uga pasien ora ngalami efek samping sing diterangake ing artikel iki. Susah banget kanggo dhokter kanggo ngerti sadurunge manawa ana wong sing ngetrapake sawetara utawa efek samping sawise ngombe eritromisin.

 

Ing endi bisa tuku Erythromycin?

Saben dina, akeh wong ing saindenging jagad iki dadi korban kahanan kulit sing ngganggu iki. We offer sampeyan salah sawijining persiyapan paling efektif lan kuat sing wis disetujoni dening dokter ing saindenging jagad. Obat sing duwe posisi kaping pisanan ing larik antibiotik diarani Erythromycin. Ditemokake ing taun 1949 dening ilmuwan Pilipino, Abelardo Aguilar, Erythromycin luwih saka 60 taun luwih bisa nylametake manungsa saka penyakit bakteri. Yen sampeyan tuku Erythromycin kanthi online sampeyan bisa kanthi gampang nglindhungi awak ora mung saka gejala sing saiki, nanging uga supaya sistem kekebalan awak luwih kuwat lan stabil kanggo penyakit liyane. Kanggo tuku Erythromycin kanthi online, lebokake miligram lan pil sing dibutuhake ing kranjang belanja sampeyan.

 

Apa aku bisa tuku Erythromycin kanthi online?

Tuku Erythromycin saka apotek online. Umume wong isih seneng tuku obat saka apotek tradisional, amarga durung ngerti babagan kaluwihan tuku obat kanthi online. Salah sawijining mupangat utama memesan obat online yaiku sampeyan ora kudu nyedhaki apotek kanthi pribadi. Pesenan ing toko web apotek lan mengko bakal nampa produk sampeyan.

Kapindho, umume apotek online uga nawakake ganti obat sing sampeyan rasakake wis pesen kanthi salah. Ora kabeh apotek tradisional ing sacedhake nawakake fasilitas kasebut. Paling penting, apotek online kaya kita uga nawakake diskon abot kanggo pesanan akeh. Mula, tanpa mangu-mangu, apotek online minangka papan sing pas tuku Erythromycin.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

Ulasan (1)

5.00 rata-rata adhedhasar 1 peringkat.
  1. Carmen

    Aku tuku Erythromycin saklawasé 6 wulan lan kulitku ora adoh banget. Aku wiwit bubar setahun kepungkur lan nyoba sawetara medhali sing kayane ora bisa digunakake. Nyatane, praupanku dadi saya jengkel. Kanthi facewash benzoyl peroksida lan retin-a ing wayah wengi ana prabédan sing luwih penting.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0