Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Ativan

163.00 - 372.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Ativan , Temesta

Description

Muga-muga golek apotek online sing bisa dipercaya manawa bisa tuku Lorazepam, nanging ora ngerti arep miwiti ngendi? Farmasi RXS minangka distributor Lorazepam # 1 ing saindenging jagad. Kanggo taun kaping-9, kita dipilih ing apotek 1000 dadi apotek nomer 1 ing Inggris lan AS kanggo tuku Ativan saka Nalika sampeyan tuku Lorazepam saka apotek internet, sampeyan yakin opsi pembayaran sing aman lan pengiriman cepet lan dijamin!

Tuku Lorazepam lan kontrol bali kanggo urip sampeyan. Nalika sampeyan tuku Lorazepam, sampeyan bisa ngatasi rasa kuatir, kejang otot lan kejang sing disebabake amarga penarikan alkohol. Iki uga bisa ngontrol gangguan sing sampeyan rasakake sajrone proses penarikan. Sampeyan kudu ngakeni, iki solusi sing apik lan ing Phamacy RXS kita gampang banget tuku Lorazepam nyambung.

Amarga kesehatan sampeyan kanthi serius, sampeyan menehi saran supaya luwih tliti babagan deskripsi produk ing ngisor iki. Penting, sampeyan kudu ngerti kepiye cara ngobati obat kuatir, apa efek lan risiko lan apa sampeyan bisa nglindhungi awak sadurunge tuku Lorazepam online Ayo nyilem bebarengan!

 

Apa Lorazepam?

lorazepam minangka obat sing uga dikenal kanthi jeneng dagang Ativan or Temesta. Kaping pisanan, ditemokake ing taun 1977, lorazepam asline digunakake mung kanggo ngobati kuatir, nanging panggunaane saya suwe saya suwe lan sing anyar mesthi ditemokake.

Tablet Ativan kalebu kulawarga obatan sing diarani benzodiazepine. Obat-obatan jinis iki biasane digunakake kanggo ngobati lan ngatur kelainan sing disebabake kuatir, nanging uga bisa digunakake kanggo tujuan liyane. Benzodiazepine duwe sawetara efek umum, dene efek liyane sing beda-beda miturut cara kerjane. Amarga iku, bisa digunakake kanggo macem-macem perawatan. Umume diwenehake kanggo pasien sing ngalami kuatir, kejang, insomnia jangka pendek, lan bisa uga digunakake kanggo obat sedasi sadurunge operasi (utawa pra-obat) ing rumah sakit, utawa ing sawetara kasus, wis dingerteni migunani minangka obat penenang kanggo pasien sing luwih agresif.

Benzodiazepine iki cukup kuwat lan dianggep tumindak cendhak nganti medium. Iki tegese bisa digunakake ing kasus masalah akut uga kasus kronis. Lorazepam uga misuwur amarga ndarbeni kabeh enem sifat sing kondhang benzodiazepine kayata efek antiemetik, efek amnestis, relaksasi otot medium, anticonvulsant, sifat sedative lan hipnosis lan bisa uga sifat triglisolitik sing penting banget.

Dosis lan rezim lorazepam kudu disiyapake kanthi tepat lan ngawasi kanthi tliti supaya ora ana efek samping sing bisa ditrapake kaya nambah toleransi lan kecanduan sing pungkasan. Ana kasus sing wis dingerteni nalika digunakake kanggo macem-macem operasi lan kanthi dosis ekstrem, bisa menehi amnesia anterograde pasien. Iki uga bisa digunakake kanggo tujuan rekreasi minangka obat hipnosis kanggo nggawe "lorazepam high" sing dikenal. Iki mesthi ilegal lan ora kuwat banget amarga panggunaan sing ora standar lan ora diatur kanthi gampang bisa nyebabake sawetara efek samping sing mbebayani kayata toleransi, kecanduan lan sindrom penarikan mengko. Uga ana laporan pasien sing ngalami paranoia ing kasus pelanggaran gedhe.

Iki kabeh sebab kenapa obat iki ora digunakake tanpa diresepake dening dhokter lan mung karo instruksi spesifik lan kontrol reguler. Yen sampeyan ngrasakake gejala sing bisa ditambani obat iki, aja ragu-ragu njaluk saran lan perawatan. Nanging, isih telpon pungkasan dhokter sampeyan apa sampeyan kudu njupuk utawa ora. Iki obat sing serius banget kanthi efek sing kuat lan bisa nyebabake efek samping yen ora digunakake kanthi tanggung jawab. Dadi, priksa manawa sampeyan kudu nggunakake kanthi persis kaya resep kanggo nggedhekake efek positif lan minimalake efek negatif.

 

Kepiye cara kerja Lorazepam?

Lorazepam minangka obat anxiolytic kalebu benzodiazepine. Obat-obatan anaxiolytic, kalebu Lorazepam nyandhet tumindak sistem saraf pusat (CNS), umume ing sistem thalamus, hypothalamus lan limbic.

Lorazepam nambah pelepasan asam gamma-aminobutyric (GABA), sing minangka salah sawijining mediator utama sing nyegah transmisi impuls saraf ing CNS. Lorazepam duwe efek anxiolytic, hypnotic, sedative, relaxant otot lan efek anticonvulsant. Regane banget amarga kalebu salah sawijining obat sing luwih cepet saka klompok benzo. Nanging, amarga kuat banget, iki uga dianggep minangka salah sawijining obat sing luwih gawe ketagihan.

 

Mekanisme tumindak Lorazepam kanggo ngrangsang reseptor benzodiazepine sing:

  • ngaktifake reseptor GABA;
  • nyuda semangat struktur otak subkortis;
  • nyuda refleks balung mburi polysynaptic.

 

Temokake mekanisme aksi Lorazepam ing video rinci iki ing ngisor iki:

 

Nalika ngombe obat iki, aja ngombe alkohol amarga bisa nambah efek alkohol. Lorazepam bisa mbentuk kabiasaan lan luwih becik nggunakake mung yen wis diwenehake. Obat iki ora kena dituduhake karo wong liya, apamaneh yen duwe riwayat penyalahgunaan obat utawa kecanduan. Tansah elinga supaya obat kasebut tetep ing papan sing aman lan aman supaya wong liya bisa ngakses.

Sawise administrasi oral, alon-alon nanging diserep saka saluran gastrointestinal. Konsentrasi maksimum ing plasma dipikolehi udakara 2 jam sawise dosis siji Lorazepam 2mg. Konsentrasi keseimbangan pil Lorazepam ing plasma dicapai 24-36 jam sawise nggunakake lisan.

Sepuluh umur lorazepam saka awak udakara 20 jam. Cepet diekskripsikake saka awak sawise mundur. Farmakokinetik Lorazepam ing pasien tuwa (luwih saka 65 taun) cocog karo farmakokinetik Lorazepam ing pasien umur pertengahan. Amarga obat kasebut dimetabolisme utamane dening ginjel, mula pasien disfungsi ginjel disaranake kanthi ati-ati.

 

Lorazepam digunakake kanggo apa?

Tablet Ativan diwenehake kanggo:

  • perawatan kelainan neurosis lan neurotik, kalebu depresi, diiringi kuatir lan kelainan turu;
  • premedikasi, digunakake sewengi lan (utawa) 1-2 jam sadurunge operasi.

 

Nyedhiyakake tumindak sedative, nyuda neurosis lan gejala depresi, normalake kahanan umum pasien lan turu.

Umume digunakake kanggo ngatasi rasa kuwatir lan ora turu lan mbantu wong santai sadurunge operasi. Kesulitan turu, asring ngganggu turu, nyuda total wektu turu lan ora duwe rasa santai - kabeh kalebu gejala insomnia kronis.

Insomnia minangka gejala, sing kedadeyan ing neurosis, penyakit kardiovaskular lan kejiwaan tartamtu, uga nglanggar fungsi otak sing tanggung jawab kanggo turu lan turu sing rutin.

Yen sampeyan ora ngerteni penyebab insomnia, lan ora njupuk langkah kanggo normalake turu, mula suwe-suwe iki bisa nyebabake ora akeh fungsi organ lan kesehatan manungsa umume. Obat modern nyedhiyakake cara sing gampang lan terjangkau kanggo nglawan insomnia. Obat paling anyar, efek farmakologis sing ditujokake kanggo ningkatake turu, ora mung nyedhiyakake efek hipnosis, nanging uga menehi kontribusi kanggo mulihake turu alami lan turu.

Lorazepam, diresepake kanggo pasien sing ora turu, nyebabake efek tranquilizing sing nyata ing organisme, mulihake irama turu sing normal. Cara resep obat sing cendhak bakal mbantu ngowahi cara urip lan tingkah laku manungsa sing rusak.

Nalika njupuk lorazepam kanggo turu (insomnia), sampeyan kudu ngerti resepsi sing tepat, contraindications kanggo obat iki lan efek samping, sing bisa uga ana sajrone perawatan.

Keunikan obat iki yaiku indikasi panggunaan sing nutupi penyakit lan kelainan emosi sing luwih akeh. Iki uga diwenehake kanggo wong sing nandhang kahanan kayata insomnia, gemeter, kelainan kuatir, kelainan stres posttraumatic, fobia saka macem-macem asal usul, kelainan obsesif-kompulsif, negara reaktif psiko, depresi, kelainan psikosomatik, ngelu, mual lan mutah (sawise kemoterapi ), epilepsi, alkoholisme kronis lan delirium alkohol (minangka bagean saka terapi kompleks).

Iki uga diwenehake amarga ana sebab liyane kaya ngewangi pasien mual lan mutah sawise kemoterapi. Ana kemungkinan bisa nyebabake amnesia nalika ana wong sing njupuk. Sadurunge njupuk tablet kasebut, disaranake ngobrol karo dhokter dheweke lan critakake yen sampeyan duwe glaukoma, penyakit ginjel utawa ati, masalah napas utawa riwayat depresi, pikiran bunuh diri utawa kecanduan narkoba utawa alkohol.

 

Apa dosis Lorazepam sing tepat?

Administrasi utama kanthi lisan yaiku pil utawa tablet. Tablet standar didol ing telung varian: 2 tablet mg, 1 tablet mg lan 0,5 tablet mg.

Dosis standar lorazepam dianggep 1, 2 utawa 6 mg saben dina, ing dosis sing kapisah. Kabeh mau kudu dipisahake sedina muput, nanging dosis paling gedhe biasane biasane dijupuk sadurunge turu.

Dosis saben dina bisa, gumantung saka 1, nganti 10 miligram. Salah sawijining faktor utama sing kudu dipikirake yaiku kahanan pasien, kemajuan kelainane lan kesehatan umume. Dosis Lorazepam:

  • Kanggo pasien sing dirawat amarga kuatir, dosis awal kudu 1 nganti 3 miligram saben dina, disebar sajrone telung nganti patang dosis.
  • Ing kasus kuatir insomnia, paling apik yaiku yen mung ana siji dosis 2 nganti maksimal 4 mg sadurunge turu, mesthine gumantung saka kekuwatane serangan kasebut.
  • Pasien senior kadang bisa hypersensitive kanggo benzodiazepine lan lorazepam ora kalebu kajaba. Mula, disaranake supaya njupuk dosis sing luwih cilik. Dosis awal kanggo populasi iki ora luwih saka 1 utawa 2 miligram saben dina.

 

Dosis sing disaranake kudu dievaluasi saben sawetara dina (biasane telu utawa patang), lan aja nganti luwih saka setengah miligram utawa siji miligram. Iki utamane kanggo nyegah kamungkinan ana efek sing ala utawa negatif kayata nambah resistensi utawa kecanduan sing mungkin. Pasien ora kudu ngombe luwih saka dosis efektif paling murah sing kasedhiya kanggo dheweke. Iki minangka cara sing apik kanggo nyegah toleransi lan kecanduan. Sampeyan kudu ngelingake manawa varian iki luwih kuat tinimbang benzodiazepin liyane lan yen sampeyan duwe pengalaman, mula kudu ngerti dosise kudu ditrapake. Sampeyan kudu diawasi kanthi rutin saka dhokter supaya bisa mriksa manawa sampeyan nindakake kanthi bener, lan dosis sampeyan bener.

Menehi riwayat lengkap dhokter sampeyan bakal ngidini dokter menehi dosis lorazepam sing bener supaya bisa entuk manfaat lengkap saka obat kasebut lan kanggo nyegah reaksi sing mbebayani. Yen sampeyan ngerti sapa wae sing kecanduan narkoba, hubungi pusat rehabilitasi obat kanggo njaluk bantuan.

 

Apa efek samping saka Lorazepam?

Kaya dene obat-obatan liyane, ana efek samping Ativan. Efek samping Lorazepam diucapake kanthi lemah lan bakal cepet ilang. Efek samping Lorazepam bisa uga kalebu: pusing; kuwatir; kelainan turu; spasm otot Gamelan; tambah kringet; mual; muntah; geter; kelainan persepsi; photophobia; ruam kulit lan gatel.

Sampeyan bisa duwe efek samping sing ora nyenengake yen mandheg nggunakake kanthi tiba-tiba. Ing kasus iki, efek samping luwih jelas lan bisa nyebabake kesehatan pasien.

 

Kanthi zat apa interaksi Lorazepam?

Pengaruh kanggo fungsi CNS nambah panggunaan simultan kanthi obat penenang, antidepresan trisiklik, inhibitor MAO sing ora selektif, relaksasi otot, analgesik, phenothiazine lan neuroleptik liyane.

Konsentrasi plasma Lorazepam mundhak ing kombinasi karo cimetidine, disulfiram, eritromisin, fluoxetine, uga kontrasepsi oral lan obat-obatan sing ngalangi metabolisme ati.

Konsentrasi Lorazepam ing plasma mudhun kanthi nggunakake bebarengan karo rifampisin.

Aktivitase mudhun kanthi nggunakake simultan karo inhibitor MAO, analeptik ambegan lan psikostimulan.

Yen sampeyan milih tuku Lorazepam kanthi online tanpa resep, luwih becik konsultasi karo panyedhiya perawatan profesional sadurunge kalebu pil Lorazepam ing kombinasi farmakoterapi. Sampeyan ora prelu ngisi kuesioner medis sadurunge pesen Lorazepam kanthi online. Dadi, sampeyan bisa tuku pil Lorazepam kanthi online sawetara menit.

 

Apa pancegahan sing kudu ditindakake nalika njupuk Lorazepam?

  • Contraindications

Iki kontraindikasi ing: hipersensitivitas kanggo turunan benzodiazepine; penyakit paru obstruktif kronis, gagal napas, apnea turu obstruktif; uga kanggo bocah (ing 12 taun); nalika meteng lan nyusoni.

 

  • Driving

Aja ngoperasikake utawa nyopir mesin sing abot nganti sampeyan ngerti sebutan obat kasebut. Konsultasi Sampeyan bisa uga ngelu utawa ngantuk. Ana kemungkinan luwih akeh yen sampeyan ngombe obat liya sing nyuda sistem saraf kayata opioid, obat anti-kuatir, relaks otot, utawa sawetara obat anti-mual. dhokter yen krasa ngantuk utawa pusing

 

  • kandhutan

Aja njupuk benzodiazepine iki nalika meteng. Ing wanita ngandhut, Lorazepam bisa nyebabake cacat lair ing bayi sing bakal lahir. Nalika kena obat iki ing rahim, bayi sing ana ing bayi bisa uga nuduhake gejala penarikan, kayata sedasi utawa napas sing nyusahake, nalika lair. Kajaba iku, ora dianjurake kanggo nyritakake obat iki nalika nyusoni. Bisa ngliwati susu ibu lan nyebabake efek samping ing bayi.

 

  • ngombé

Aja nyampur lorazepam lan alkohol. Kalorone yaiku obat penenang lan yen disatukan bisa nyuda fungsi awak sing bisa nyuda ambegan lan tekanan getih menyang level sing mbebayani. kadang ndadekke padam.

 

  • Potensial kecanduan

Obat iki kudu dieling-eling amarga potensial katergantungan fisik lan kecanduan. Ora gampang nggawe toleransi kanthi cepet. Wong bakal nggunakake dosis sing luwih gedhe kanggo ngalami efek sing padha. Ing tranquilizers Inggris minangka zat katelu sing paling dilecehake ing ganja lan opioid resep. Sawetara pangguna bisa uga ngrasakake rasa euforia sing dadi obat sing nyenengake kanggo akeh wong.

 

Amarga tuku Ativan, sampeyan uga kudu ngerti bebayane obat kuatir iki. Mula, disaranake sampeyan nonton video ing ngisor iki:

Kepiye cara penarikan Lorazepam?

Yen wis ngonsumsi obat iki sawetara minggu, sampeyan bakal ngalami gejala mundur total yen sampeyan mandheg - sing umume katon iritasi, weteng kram utawa weteng lara, masalah turu, gemeter utawa geter, gugup lan uga halusinasi lan kejang ing wong wis suwe ngonsumsi dosis tinggi.

Nalika mandheg perawatan, protokol tartamtu kudu ditindakake supaya nyegah sindrom penarikan sing bisa nyebabake efek samping sing padha karo alkoholik jangka panjang. Protokol iki kalebu penurunan sing padha karo paningkatan asli sing wis rampung, tegese setengah nganti miligram lengkap saben telung nganti patang dina. Yen sampeyan ngalami gejala sing sampeyan rumangsa kudune ora, utawa rumangsa yen obat kasebut ora bisa digunakake kaya sing kudune, sampeyan kudu langsung hubungi dhokter, nanging ora disaranake mandheg kanthi cepet kanthi tangan sampeyan dhewe.

Dhiskusi karo dhokter utawa perawat babagan nyetop obat kanthi nyuda dosis nganti suwe.

 

Apa aku bisa tuku Lorazepam kanthi online?

Sampeyan bisa ngirit wektu akeh nalika sampeyan tuku Ativan online saka kenyamanan omah utawa kantor. Sampeyan mung butuh akses menyang Internet. Ing apotek online sampeyan bisa tuku Lorazepam, sing wis ngliwati kabeh studi klinis sing dibutuhake lan sah kanggo didol ing pirang-pirang negara. Saka apotek internet bisa uga tuku lorazepam tanpa resep, nanging panggunaan ing kasus sing abot bisa uga njaluk saran spesialis.

 

Apa aku bisa tuku Lorazepam online tanpa resep?

Ing kaca iki, kita welcome kabeh pelanggan sing pengin tuku lorazepam tanpa resep. Kita nawakake Lorazepam didol sing diprodhuksi dening Wyeth, anak perusahaan Pfizer, tanpa resep. Tavor umume digunakake kanggo kelainan kuatir, nanging uga nyuda kram lan nyuda otot.

 

Kanggo sampeyan…

Apa sampeyan nemokake jawaban babagan pitakon sing digunakake kanggo Lorazepam lan ing endi sampeyan bisa tuku Lorazepam online? Muga-muga wae!

Ngontrol urip nalika ngalami kuatir ora gampang. Nyatane, bisa dadi sengsara banget. Nanging kepiye yen ora kudu kaya ngono? Apa yen sampeyan bisa nindakake perkara sing gampang tuku Lorazepam online kanggo njaga kasusahan? Apa sing bakal sampeyan lakoni? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

informasi tambahan

Miligram

2.5 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 160 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Ativan”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0