Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Naproxen

93.00 - 177.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Naprosyn

Description

Apa Naproxen?

Naproxen minangka bagean saka klompok obat NSAID (Obat Anti-Inflamasi Non-Steroidal). Naproxen diwenehake kanthi umum kanggo mbantu nyeri sing ana gandhengane karo osteo lan rheumatoid arthritis, asam urat, kram menstruasi lan bursitis. Naproxen uga mbantu ngatasi kaku, pembengkakan lan demam sing bisa uga ana masalah kesehatan kasebut. Jeneng Naproxen sing umum banget yaiku Aleve.

 

Kepiye cara Naproxen?

Ana enzim ing awak manungsa sing diarani cyclooxygenase. Ana sub-jinis sing diarani COX-1 lan COX-2. Enzim kasebut minangka pemain penting ing pirang-pirang tumindak ing njero awak, kayata njaga jaringan internal kanthi seimbang lan produksi lendir kanggo lapisan weteng. Iki uga dipercaya ana gandhengane karo sinyal-sinyal, nyeri lan inflamasi sel.

Naproxen 500 kanggo nyandhet COX-1 lan COX-2, sing nyebabake efek nyuda rasa nyeri ing wilayah tartamtu.

 

Apa efek samping Naproxen?

Kaya umume obat, Naproxen bisa nyebabake efek samping sing serius lan kurang serius. Efek samping sing kurang serius kalebu mual, weteng lara, sesanti kabur, pembakar jantung, kembung, sirah lan diare. Efek samping iki biasane mung sawetara. Matesi panggunaan Naproxen utawa njupuk dosis sing luwih cilik bisa mbantu nyuda efek samping kasebut. Yen efek terus luwih saka seminggu, dhokter menyang dokter sanalika bisa dadi gejala masalah medis sing luwih gedhe.

Efek samping sing luwih serius bisa uga muncul. Yen sampeyan ngalami ing ngisor iki, hubungi dhokter langsung: nyeri dada, lemes dadakan, ambegan, watuk getih, kejang, utawa mutah sing padha karo kopi. Sing ngandut, aja nganti njupuk Naproxen, amarga bisa ngrusak janin. Sing duwe riwayat penyakit jantung, utawa sing duwe risiko komplikasi sing gegandhengan karo jantung kayata hipertensi, serangan jantung utawa stroke ora kena Naproxen. Wong tuwa kudu luwih ati-ati nggunakake Naproxen, amarga masalah gastrointestinal sing serius wis dingerteni dening wong sing duwe weteng lan usus sing luwih tuwa. Acara kasebut bisa kalebu ulkus, getihen, lan uga perforasi weteng lan usus. Wong sing nggunakake pengencer getih, utawa ngalami masalah pembekuan getih, bisa uga duwe efek sing ora apik saka Naproxen, amarga obat kasebut bisa nyebabake efek pembekuan getih.

Efek samping alergi wis dilaporake dening wong sing sensitif, utawa alergi, obat kayata aspirin utawa obat anti-inflamasi non-steroid liyane. Yen sampeyan duwe pratandha ruam, masalah napas utawa gatal sing ora bisa dikendhaleni, coba langsung dhokter.

 

Nganggo obat liya sing bisa Naproxen sesambungan?

Nalika njupuk Naproxen aja ngombe obat sing padha, kayata ibuprofen, aspirin utawa ketoprofen. Gabungan obat kasebut bisa nyebabake overdosis. Pasien ing jinis obat antidepresan utawa swasana ati uga kudu ora nggunakake Naproxen. Inhibitor ACE kanggo tekanan getih, Lithium, tipis getih, steroid lan anggota klompok obat NSAID liyane uga kudu dihindari nalika njupuk Naproxen.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Naproxen”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0