Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Lyrica

114.00 - 258.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Pregabalin

Description

Apa Pregabalin?

Lyrica minangka perawatan nyeri-syaraf oral sing efektif. Lyrica dikembangake dening Pfizer. Lyrica wis kabukten migunani kanggo nyeri saraf diabetes uga nyeri saraf sawise saraf. Bantuan saka panggunaan Lyrica biasane dibayangke sajrone seminggu.

 

Kepiye cara Pregabalin?

Sinyal listrik ekstra sing dikirim dening saraf sing rusak akibat saka nyeri saraf sumber. Lyrica bisa digunakake ing syaraf kasebut lan bisa mbantu nyuda lan nyuda jumlah sinyal listrik. Tindakan iki migunani kanggo nyuda rasa sakit.

 

Apa dosis Pregabalin sing tepat?

Jupuk kapsul relief rasa sakit Lyrica kaya sing diwènèhaké dhokter kanggo nggayuh asil sing dikarepake. Lyrica bisa dijupuk nganggo utawa tanpa mangan. Disaranake supaya terus nambani perawatan sanajan wis lega. Yen sampeyan pengin nyetop perawatan, guneman karo praktisi umum.

 

Apa efek samping Pregabalin?

Sawetara efek samping sing bisa digawe saka panggunaan Lyrica bisa diarani:

  • Pening
  • Garing tutuk
  • Blurry vision
  • Alangan konsentrasi
  • Bengkak tangan lan sikil
  • Gain bobot

 

Efek samping iki biasane entheng nganti moderat. Nanging, disaranake njaluk pandhuan medis yen sampeyan ngalami iki utawa efek samping liyane saka panggunaan Lyrica kanggo njaluk pitulung sing cocog.

informasi tambahan

Miligram

75 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Lyrica"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0