Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Remeron

$74.00 - $359.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Remeron

Description

Apa sampeyan ngalami depresi serius sing ora bisa sampeyan jelasake? Korban depresi katon ilang minat sanajan kegiyatan sing disenengi banget. Remeron minangka antidepresan tetrasiklik sing biasane diwenehake kanggo ngatasi gejala depresi.

Nalika tuku Remeron, sampeyan tuku salah sawijining antidepresan paling efektif ing saindenging jagad. Sampeyan ora prelu urip kanthi susah. Sampeyan prasaja luwih pantes! Dadi kekuwatan swasana apik lan tuku Remeron online saka apotek bintang 5 sing dirating.

Amarga kesehatan sampeyan minangka prioritas utama, mula kita menehi saran supaya luwih tliti babagan deskripsi produk ing ngisor iki sadurunge tuku Remeron. Penting, sampeyan kudu ngerti cara kerja antidepresan iki lan apa efek samping Remeron. Mesthi wae, sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan ngubungi dokter "off-line" sadurunge tuku Remeron online Apa sampeyan wis siyap? Ayo miwiti.

 

Apa Mirtazapine?

Mirtazapine, uga dikenal kanthi jeneng merek Remeron, minangka antidepresan tetrasiklik, sing ditrapake kanggo ngobati depresi lan gejala kelainan kuatir ing pasien sing umure luwih saka 18 taun, kalebu pasien sing wis tuwa.

Mirtazapine minangka salah sawijining antidepresan tetrasiklik sing disetujoni dening FDA lan kasedhiya kanggo didol ing Inggris. Fitur khas utama antidepresan obat iki yaiku ora mung ngemot efek farmakolisme nanging uga efek farmakologis sedatif.

Mirtazapine minangka bagean saka klompok senyawa piperazino-azepine. Kaloro tablet kasebut uga kalebu jejak pati jagung, laktosa, magnesium stearat, hidroksipropil selulosa, silikon dioksida koloid lan bahan-bahan liyane sing ora aktif.

 

Apa sing digunakake Mirtazapine?

Mirtazapine duwe spektrum kegiatan klinis sing jembar lan efektif kanggo perawatan macem-macem bentuk depresi lan kelainan kuatir. Umume diwenehake kanggo wong sing depresi lan ngalami masalah kuatir lan turu. Dadi, Remeron kanggo turu lan kuatir amarga resep paling akeh. Kajaba iku, duwe keamanan klinis sing luwih dhuwur. Mula, bisa menehi resep minangka perawatan depresi jangka pendek, nanging uga kanggo terapi suwene nganti 40 minggu.

Panganggone obat iki nyumbang kanggo ningkatake kahanan psiko-emosi, pamulihan jadwal turu normal lan nambah napsu. Makane bisa diwenehake kanggo pasien sing depresi diiringi kurang napsu, uga nglanggar siklus turu lan turu.

Sampeyan uga penting yen obat iki duwe efek farmakologis antiemetik moderat sing dadi kauntungan tambahan kanggo perawatan depresi sing diiringi kelainan disfeptik.

 

Mirtazapine dituduhake kanggo nambani:

  • Tingkat depresi sing abot lan entheng;
  • Kelainan kuatir umum (GAD);
  • Kelainan stres post-traumatic (PTSD);
  • Fobia sosial lan serangan panik.

 

Kepiye cara kerja mirtazapine?

Isih durung ana bukti babagan cara kerja mirtazapine. Sing kita ngerti yaiku obat kasebut efektif banget amarga target serotonin lan norepinefrin ing otak, sing duweni pengaruh marang rasa seneng lan swasana ati. Iki minangka utusan kimia sing mengaruhi swasana sampeyan.

Obat kasebut diwenehake kanthi lisan, nanging kudu takon dhokter yen dheweke duwe keraguan manawa kudu ngombe obat kasebut.

 

Apa dosis mirtazapine sing tepat?

Tablet kasebut ana ing tablet dilapisi film kanthi skor 15 mg utawa 30mg mirtazapine utawa tablet tanpa tabung sing ngemot 45mg mirtazapine. Dosis mirtazapine kanggo kuatir lan depresi yaiku 15 nganti 45 mg kanthi lisan sapisan dina. Dosis mirtazapine kanggo turu yaiku 15 mg kanthi oral sepisan saben dina nalika turu.

 

Kepiye cara njupuk mirtazapine?

Remeron kudu dijupuk nganggo banyu lan mung kapsul sing kudu dijupuk sedina. Yen wong kena infeksi ginjel utawa ati, kolesterol dhuwur, bipolar utawa ngalami masalah jantung, konsultasi karo dokter lan bisa menehi saran babagan resep karo resep lan dosis sing bakal ditindakake. Disaranake aja ngombe alkohol, nalika ngombe obat amarga iki bisa ngganggu efektivitas obat lan bisa nggawe sampeyan ngantuk ekstra. Nganggo mirtazapine lan alkohol bisa uga nyuda kemampuan sampeyan kanggo njupuk keputusan, mikir kanthi jelas, utawa cepet nanggepi.

 

Suwene kerja moltazapine?

Nganti pirang-pirang minggu bisa nambah gejala. Kadhangkala gejala kasebut bisa ngilangi luwih cepet tinimbang iki. Nanging, yen ora ana asil dandan sawise patang minggu, pasien kudu takon dhokter utawa njaluk saran medis. Sampeyan uga penting supaya ora ketinggalan dosis amarga bisa nyebabake efek obat ing efek obat.

Sampeyan uga luwih becik ora ngombe alkohol, nalika ngombe obat amarga iki bisa ngganggu efektivitas obat kasebut. Sanajan ngono, obat kasebut dianggep minangka salah sawijining obat sing paling sukses kanggo nglawan depresi serius.

 

Apa efek samping mirtazapine?

Penting, dicathet yen Remeron mung kudu dijupuk yen ana wong sing nandhang sungkowo utawa suicidal. Sampeyan uga penting kanggo ngerti, sanajan obat kasebut dianggep sukses banget kanggo perawatan wong sing duwe urutan depresi, bisa uga efek samping. Efek kasebut bisa beda-beda lan sawetara wong luwih rentan marang efek samping tinimbang liyane. Iki bisa kalebu:

  • Penekan;
  • Ngantuk;
  • Nambah bobot;
  • Meningkatake libido;
  • Tambah ing cenderung seksual.

Sampeyan uga bisa rumangsa gelisah lan gelisah sajrone perawatan minggu kepungkur. Uga bisa nyebabake konstipasi utawa tutuk sing garing. Maneh, sawetara wong ora ngalami reaksi sing ala, dene sing liyane mung bisa ngalami siji utawa loro gejala. Umume wong ora ngalami reaksi sing akeh banget lan mupangate bisa ngluwihi efek samping.

 

Ing endi bisa tuku Mirtazapine kanthi online?

Yen sampeyan pengin tuku mirtazapine online nanging ora duwe wektu kanggo nggoleki ing apotek kutha, sampeyan bisa pesen ing apotek online.

Komitmen kita yaiku nyedhiyakake pilihan obat paling gedhe saka manufaktur farmasi ing Inggris. Komitmen kita kanggo nyedhiyakake kualitas, seger lan kasedhiyan tingkat paling dhuwur ndadekake Farmasi RXS dadi pimpinan pasar farmasi internet ing saindenging jagad.

 

Kanggo sampeyan…

Yen sampeyan wis nggunakake Remeron sawetara wektu saiki lan wis diwenehi saran supaya luwih suwe maneh, sampeyan ora prelu menyang apoteker kanggo ngisi stok. Sampeyan bisa uga tuku Remeron online uga nganggo utawa tanpa resep kanthi tarif sing kompetitif utawa diskon amarga iki minangka salah sawijining obat depresi sing paling disenengi lan dipercaya.

Tuku Remeron saiki minangka antisipasi minangka panggung kunci ing rasa seneng. Muga-muga sampeyan wis ngerti babagan mirtazapine lan ing endi sampeyan bisa tuku Remeron online ing Inggris. Utawa apa kita ora kejawab? Mangga wenehake ing bagean komentar ing ngisor iki!

Aja lali nuduhake kiriman babagan Remeron iki karo kanca-kanca sing mesthi uga seneng maca luwih akeh babagan antidepresan iki!

informasi tambahan

Miligram

7.5 Miligram, 15 Miligram, 30 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa “Tuku Remeron”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0