Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Robaxin

$74.00 - $181.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Robaxin

Description

Apa Methocarbamol?

Robaxin minangka jeneng perdagangan methocarbamol, obat santai otot. Bisa digunakake kanthi nyenengake rasa nyeri ing otot kanthi cara ngalangi impuls syaraf sing dikirim menyang otak sampeyan. Robaxin paling efektif nalika digunakake ing kompleks kanthi terapi fisik lan istirahat kanggo ngatur kahanan kaya nyeri otot balung, kejang otot utawa ciloko.

 

Apa bedane antara Robaxin 500 lan Robaxin 750?

Tablet kasebut kalebu rong jinis kekuatan: Robaxin 500 mg lan Robaxin 750 mg. Pangobatan kaping pisanan, biasane mbutuhake dosis Robaxin sing luwih dhuwur. Nalika efek sing nyenengake, dosis Robaxin sing murah kudu dijupuk. Robaxin 500 mg uga ditemokake ing obat umum nanging diklaim bisa digunakake padha karo obat sing jenenge merek. Iki tegese, nalika sampeyan kudu njupuk rong tablet Robaxin 750 saben dina, kanthi obat umum sampeyan kudu ngombe telung tablet saben dina.

 

Apa dosis Robaxin sing biasane?

Dosis wiwitan biasane Robaxin yaiku 1500 mg kaping papat dina. Sawise 2 nganti 3 dina perawatan, dosis iki kudu diturunake dadi 1500 mg kaping pindho saben dina. Gumantung saka kondhisi pasien lan respons awak, dosis kasebut bisa luwih murah. Ing kasus apa wae, disaranake konsultasi karo panyedhiya layanan kesehatan sadurunge njupuk Robaxin lan tindakake kanthi rapi. Aja kakehan obat. Yen sampeyan ngombe dosis ekstra, coba golek pitulung medis kanthi cepet, yen ora, sampeyan bisa ngalami efek samping ing ngisor iki: ngantuk, kejang-kejang, lan ora sadhar. Yen sampeyan ora kejawab dosis reguler, coba mengko njupuk sing paling cepet, nanging yen mung wektu kanggo dosis sabanjure, langkau dosis sing ora kejawab.

Ing endi bisa tuku Robaxin?

Tuku Robaxin meh ora angel banget. Kaping pisanan, sampeyan bisa tuku Robaxin ing apotek lokal lan liyane, bisa uga cara sing paling populer saiki, sampeyan bisa pesen Robaxin liwat internet. Pancen trep kanggo wong sing kaya bisnis sing ora duwe cukup wektu kanggo ngubengi toko obat. Apa maneh, yen sampeyan ora pengin perawatan larang banget, sampeyan bisa mbandhingake sawetara apotek online lan milih sing menehi Robaxin kanthi rega sing paling nguntungake. Manfaat liyane saka tuku Robaxin kanthi online yaiku sampeyan bisa milih obat umum, sing dikira efektifitas sing padha nanging kanthi rega murah.

 

Apa liyane sing kudu aku ngerti babagan Robaxin?

Robaxin minangka salah sawijine relaxant otot kanthi dhaptar efek samping sing cukup cekak, mula akeh pasien sing efektif banget. Nanging, obat iki bisa nyebabake asil sing ora biasa, sampeyan kudu ngerti babagan iki yen mutusake tes medis tartamtu. Nganti Robaxin nyebabake rasa ngantuk, mula aja dikonsumsi bebarengan karo obat-obatan kanthi efek sing padha.

 

Nganti sampeyan ...

Sibuk banget kanggo golek apotek paling apik kanggo tuku Robaxin? Aku njaluk sampeyan dijamin. RXS apotek wis nindakake tugas abot kanggo sampeyan! Cukup pesen Robaxin ing dosis sing dijaluk lan kita bakal ngurus sisane!

informasi tambahan

Pil

60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

miligram

Miligram 500

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Robaxin”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0