Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Tramadol

55.00 - 764.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Ultram

Description

Bayangake, ana pil ing pasar sing bisa mungkasi rasa ora nyenengake wiwit lara moderat nganti parah? Ya, ana lan diarani Tramadol.

Nalika tuku Tramadol lan wiwiti digunakake, sampeyan bisa nikmati maneh prekara sing penting ing urip kayata kegiyatan saben dinane lan keterlibatan sosial.

Aja nganti rasa lara ngrusak urip sampeyan maneh lan kontrol maneh kanthi pitulung obat penghilang rasa sakit magis iki. Ing ngisor iki, kita bakal nerangake sebutane pirang-pirang yuta wong ing Inggris tuku Tramadol, cara kerjane, apa efek samping Tramadol lan apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan!

 

Tramadol iku opo?

Perusahaan farmasi Jerman Grünenthal GmbH ngenalake obat sing diarani Tramal ing taun 1977. Ing saindenging jagad, penghilang rasa sakit iki dikenal kanthi pirang-pirang jeneng, nanging ing Amerika Serikat (AS) diarani Ultram. Ing negara liya ditandhani ing jeneng merek ConZip, Rybix ODT, Ultracet utawa Ryzolt. Versi umum obat kasebut diarani Tramadol lan obat iki nyuda persepsi nyeri ing otak lan sistem organ utama awak.

Painkiller iki duwe sawetara aplikasi, kalebu perawatan kondhisi sing nyeri banget kayata fibromyalgia lan rheumatoid arthritis, uga sindrom sikil sing ora tenang.

Nanging, ora nggawe depresi ambegan lan konstipasi sing biasane dadi obat opioid liyane. Nanging yen dikonsumsi kanthi berlebihan, depresi bisa kedadeyan lan uga nyuda fungsi ginjel. Panganggone obat iki ora nggawe toleransi ing awak, katergantungan utawa kecanduan. Efek sawise nyuda dosis obat ditemokake yaiku mual, lemes, tutuk garing, pusing lan tekanan darah rendah. Bisa dadi katalis lan bisa nyebabake epilepsi ing pasien sing duwe sejarah. Yen wis overdosis, bisa nyebabake masalah neurologis kayata kejang lan koma nanging ora nyebabake akeh masalah kardiovaskular.

 

Apa sing digunakake tramadol?

Panggunaan obat sing paling umum yaiku ngobati rasa lara ing kabeh jinis. Efek efektif kanggo ngobati rasa sakit moderat nganti abot. Wong sing nandhang neuralgia lan neuralgia trigeminal uga dianjurake kanggo ngombe obat nyeri iki.

Iki uga digunakake minangka obat kanggo mundur opioid utawa candu. Wong sing nggunakake candu dilaporake bakal mungkasi kecanduan kasebut kanthi nggunakake tramadol. Mula diarani farmakologis meh padha karo levorphanol.

Loro saka riset umum klinis lan panelitian iki nyimpulake yen bisa uga efektif kanggo nyuda gejala kayata kuatir, depresi lan fobia sanajan akeh profesional kesehatan ora nyaranake nggunakake obat iki kanggo gejala kasebut.

Dheweke ujar manawa ora ana efek sing kabukten yen obat nyeri iki nyuda tingkat gejala kasebut. Pasien sing nandhang gejala kasebut cenderung tuku Tramadol online nanging luwih becik konsultasi karo psikolog klinis sadurunge njupuk rasa mateni rasa sakit iki.

 

Apa tramadol digunakake kanthi rekreasi?

Panggunaan rekreasi Tramadol ora umum, amarga efek sing dikarepake. Sawetara pangguna luwih seneng ngremukake tablet supaya diendhog, disuntik, utawa dirokok tinimbang mung ditelan. Dhuwur Tramadol sing kondhang diarani luwih alus tinimbang opioid liyane, sing nggawe alternatif sing apik kanggo pembunuh rasa sakit opioid liyane kanthi risiko planggaran sing luwih murah.

 

Kepiye cara kerja tramadol?

Obat nyeri iki minangka agonis reseptor µ-opioid sing ringkih banget. Iki nyebabake peluncuran serotonin, sing mesthine bisa ningkatake rasa sehat. Nyatane, serotonin digunakake ing sawetara obat anti-depresan. Obat penghilang rasa sakit iki uga nyuda panggunaan norepinefrin, sing peran gabungan karo hormon lan neurotransmitter. Iki tegese bakal nyuda pangiriman impuls nyeri. Elinga yen obat sing nyegah utawa nyuda panggunaan norepinephrene uga digunakake kanggo ngobati depresi. Ora kaya opioid liyane, umume, tramadol duwe selektivitas subtipe reseptor.

Sanajan ana penekanan sing jelas babagan bedane tramadol sing bisa dibandhingake karo rasa nyuda rasa lara liyane, iki digunakake padha karo sawetara kayata codeine ing perawatan nyeri moderat nganti cukup abot. Yen sampeyan ngerti kekuwatan codeine, elinga yen Tramadol sejatine luwih kuwat. Ing babagan farmakologi, iki uga padha karo levorphanol sanajan duwe µ-agonisme sing luwih murah. Kaloro agen kasebut minangka antagonis NMDA, dikemas kanthi kegiyatan SNRI. Molekuler, tramadol padha karo venlafaxine (Effexor). Kalorone duwe efek SNRI sing padha, uga kalorone duwe efek antinociceptive.

Amarga komposisine, uga disaranake supaya bisa digunakake kanthi efektif kanggo nyuda gejala kuatir, depresi lan uga fobia. Apamaneh, bisa uga ditrapake ing sistem serotonergik lan noradrenergik. Sanajan ana kemungkinan sing nyata, para profesional milih ora nyetujoni panggunaan tramadol kanggo kelainan kasebut amarga kelainan kasebut butuh perawatan sing unik, sing bisa dikontrol utawa ditangani kanthi bener dening psikiater.

 

Apa efek samping tramadol?

Obat iki diwenehake kanggo nyeri awak medium nganti intensitas dhuwur sing bisa dadi akibat saka operasi utawa masalah kesehatan kronis. Nyeri rasa nyuda efektif banget kanggo nyuda rasa lara amarga nyuda area otak lan syaraf sing nggawe kita ngrasakake.

Yen sampeyan ngombe obat nyeri iki kaping pisanan, mula bisa uga krasa kringet, pusing, mual lan kuatir banget. Sakit sirah, tutuk garing lan konstipasi minangka sawetara efek sawise sampeyan bisa ngalami.

Nalika sampeyan terus nggunakake obat iki, awak wis biasa lan efek samping bakal alon-alon ilang.

Umume wong ora duwe alergi marang obat iki lan bisa uga ora kena pengaruh dosis tinggi. Nanging, sing alergi karo obat iki bisa ngalami kejang, halusinasi, ruam, deg-degan cepet utawa sithik banget lan kudu langsung ngubungi pitulung darurat.

 

Apa dosis tramadol sing tepat?

Sawetara rumah sakit bisa ngatasi obat penghilang rasa sakit iki kanthi intravena, nanging nalika sampeyan tuku saka apotek, kasedhiya ing formulasi tablet utawa kapsul. Dosis paling murah yaiku 50mg lan 100mg. Iki kanggo dirilis langsung, lan umume dipasarake kanthi merek Ultram. Nalika sampeyan njupuk tablet 50mg, priksa manawa sampeyan paling sethithik 4 jam ing antarane saben administrasi. Sing nandhang lara sing luwih serius bisa diwenehi dosis sing luwih dhuwur lan ing formulasi rilis sing luwih dawa. Iki minangka tablet 200mg lan 300mg. Priksa manawa sampeyan ora ngluwihi 400mg saben dina amarga iki bisa nyebabake fatal. Paling ora, sampeyan bisa nandhang masalah kecanduan utawa efek samping nalika sampeyan njupuk luwih saka resep saka dhokter.

 

Obat liya apa sing bakal berinteraksi negatif karo Tramadol?

Yen sampeyan ngombe obat-obatan liyane ing obat penghilang rasa sakit iki, sampeyan kudu luwih ati-ati amarga persiyapan bisa nambah kemungkinan kejang utawa kejang. Supaya ana ing sisih sing aman, sampeyan kudu tansah ngandhani dhokter babagan obat liyane sing lagi dijupuk utawa wis ora ngombe maneh.

 

Sampeyan utamane kudu ngandhani dhokter yen sampeyan njupuk:

  • Antidepresan, kalebu amitriptyline (Vanatrip), escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), fluoxetine (Sarafem, Prozac), paroxetine (Paxil), nortriptyline (Pamelor), desipramine (Norpramin), fluvoxamine (Luvox), cxa imipramine (Tofranil)
  • Pangobatan kuatir
  • Obat kadhemen / alergi
  • Inhibitor MAO, kayata isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil) utawa tranylcypromine (Parnate)
  • Obat kanggo kejang
  • Relaksasi otot
  • Pil turu

 

Obat kuatir, obat adhem / alergi, obat kejang, pil turu lan relaxer otot uga bisa nambah rasa ngantuk sing sampeyan rasakake sawise ngombe rasa sakit iki.

 

Obat-obatan liyane sing sampeyan kudu ngandhani dhokter kalebu:

  • Pangobatan ADHD, kayata Adderall, Ritalin lan Strattera;
  • Antibiotik, sing kalebu klaritromisin, eritromisin, rifampin (Rifater, Rifadin), linezolid (Zyvox) lan telithromycin, kayata Ketek;
  • Pangobatan antijamur kayata itraconazole (Sporanox), clotrimazole (Mycelex Troche), ketoconazole (Nizoral), voriconazole (Vfend) lan miconazole (Oravig);
  • Carbamazepine, kayata Carbatrol, Equetro lan Tegretol;
  • Pangobatan kanker kayata imatinib (Gleevec), gefitinib (Iressa) lan nilotinib (Tasigna);
  • Pangobatan irama jantung, kalebu amiodarone (Pacerone), propafenone (Rythmol), flecainide (Tambocor) lan quinidine, kayata Quin-G;
  • Obat HIV / AIDS kayata atazanavir (Reyataz), fosamprenavir (Lexiva), delavirdine (Rescriptor), indinavir (Crixivan), ritonavir (Norvir), nelfinavir (Viracept) lan saquinavir (Invirase)
  • Lithium, kayata Eskalith lan LithoBid;
  • Obat kanggo tekanan getih utawa jantung umume, kayata diltiazem (Cardizem), felodipine (Plendil), nifedipine (Nifedical) lan verapamil (Calan, Isoptin)
  • Pangobatan sirah lan migren, kalebu sumatriptan (Imitrex)

 

Elinga, dhaptar ing ndhuwur durung lengkap, lan mesthine ana obat liya sing bisa berinteraksi negatif karo obat penahan rasa sakit iki. Dadi, cara paling gampang kanggo nyelidiki dhokter. Kandhani kabeh obat sing sampeyan ngombe lan ora mung resep resep. Dhiskusi karo dheweke babagan obat-obatan sing larang-larang, lan uga vitamin lan produk herbal. Uga, yen wis resep karo Tramadol, aja nggunakake jinis obat anyar tanpa luwih dhisik ngandhani dhokter. Tindakake dhaptar kabeh obat sampeyan.

 

Apa tramadol gawe ketagihan?

Minangka analgesik opioid sing dadi pusat, komposisi kasebut bisa nyebabake risiko planggaran sing luwih dhuwur. Ora pati jelas kepiye carane nggawe, nanging para ahli wis ngerti cara kerjane kaya tumindak morfin.

Wis dingerteni manawa penyalahgunaan tramadol lan ketergantungan bakal difasilitasi kanthi nggunakake obat sing suwe. Penyalahgunaan tramadol lan ketergantungan uga bakal disebar ing wong liya sing wis nyalah gunakake obat-obatan liyane lan nggunakake alkohol. Nanging, penting banget kanggo ujar manawa nyiksa ora luwih gedhe tinimbang katergantungan. Iki kanggo ujar manawa sing kejiret yaiku sing wis nggunakake.

 

Kepiye cara mundur tramadol?

Teka tramadol bisa dadi tantangan. Gejala penarikan bisa muncul nalika mandheg karo pangobatan. Amarga iku, sing nyoba mandheg aja nganti ndadak. Kanthi penyalahgunaan lan ketergantungan, efek samping bisa uga parah amarga panggunaan sing suwe. Sampeyan bisa nandhang sangsara efek psikologis lan fisik. Akeh sing kalebu depresi, kuatir, anorexia, masalah weteng lan liya-liyane. Kanggo ngindhari efek ketergantungan sing salah, disaranake sampeyan nggunakake obat kaya rekomendasi saka dhokter.

 

Suwene apa Tramadol?

Tramadol setengah urip yaiku 6.3 jam dene metabolit duwe umur setengah 7.4 jam. Ngelingi informasi iki, pembunuh rasa nyusahake uga produk risak kudu ing urin pasien suwene 15 jam. Mesthi wae, bisa uga ana sawetara bedane, gumantung saka fungsi hidrasi lan ginjel wong kasebut.

 

Kepiye obat bisa dideteksi?

Dadi, apa obat iki bisa dideteksi ing cairan biologis sampeyan? Tramadol lan metabolit aktif utama, O-desmethyltramadol bisa diitung ing serum, plasma utawa getih nalika sampeyan diawasi kanggo planggaran utawa yen sampeyan didiagnosis keracunan utawa yen sampeyan kalebu investigasi forensik menyang pidana tumindak utawa malah mati dadakan. Umume tes skrining cairan komersial ora bisa reaksi reaksi saleh karo pembunuh rasa sakit lan metabolit, lan bisa uga ora bisa digunakake kanggo ndeteksi penyalahgunaan. Kasunyatan kasebut ditindakake dening sawetara wong sing nyoba nggunakake sawetara bentuk analgesik sing kuat kanggo rekreasi utawa minangka obat sing bisa diandelake kanggo ngilangi kabeh rasa sakit - kabeh wektu.

 

Apa ana kemungkinan overdosis tramadol?

Overdosis minangka kasus sing beda-beda. Sampeyan ora ngenteni gejala sing bakal dialami ing wektu sing suwe. Sampeyan kudu langsung njaluk pitulung darurat. Dadi, kepiye sampeyan ngerti manawa sampeyan ngalami overdosis? Sampeyan bisa mriksa pasien utawa mripat sampeyan. Yen ukurane murid wis mudhun mula bisa dadi tandha overdosis. Tandha overdosis Tramadol liyane yaiku angel ambegan lan ngantuk nemen. Gejala liyane luwih ekstrim, kayata kejang, serangan jantung, lan semaput / semaput. Sawetara wong bisa uga koma.

Pancene sing paling apik, yaiku nyegah kakehan dosis. Sampeyan bisa uga ora bisa nglaporake kahanan yen wis maju kanthi cepet kanggo gejala serangan jantung, koma, pingsan lan kejang. Priksa manawa sampeyan ngetutake dhokter menyang surat kasebut. Yen sampeyan ora yakin babagan instruksi tartamtu, aja ragu-ragu nelpon dhokter. Aja kuwatir yen dianggep gangguan. Dadi gangguan, luwih becik tinimbang ngalami overdosis. Yen sampeyan curiga yen sampeyan wis overdosis, aja ngenteni muncul gejala. Nelpon layanan kesehatan darurat kanggo njaluk bantuan cepet sing dibutuhake. Elinga yen overdosis Tramadol bisa nyebabake fatal.

 

Apa pancegahan babagan tramadol?

  • Kandhutan lan nyusoni

Yen sampeyan meteng, arep meteng utawa nyusoni, aja nggunakake obat iki. Yen sampeyan hamil, sampeyan kudu ngubungi dhokter sampeyan kanthi cepet lan ora njupuk tramadol hidroklorida.

  • Driving

Kanggo sing nggunakake dosis siji, bisa uga ora bisa nyopir sajrone 24 jam sawise dosis. Sampeyan bisa mbandhingake efek obat penghilang rasa sakit iki luwih saka patang gelas alkohol. Dadi, kanggo rata-rata masarakat, cukup abot lan bisa nyebabake rasa ngantuk banget. Ing rodha kasebut, bisa nyebabake bisa nyebabake kacilakan.

  • ngombé

Sampeyan ora bisa ngombe alkohol lan tramadol bebarengan. Iki tegese pangguna kronis kudu mungkasi alkohol sajrone perawatan, ora suwene suwene.

Uga ditemokake manawa konsumsi karo zat tartamtu bisa mbebayani kayata obat narkotika, obat penenang lan obat penenang amarga bisa nambah depresi napas utawa uga mengaruhi sistem saraf pusat.

 

Ing endi bisa tuku tramadol asli kanthi online ing Inggris?

Obat pain saiki akeh digunakake kanggo warga Inggris kanggo ngatasi macem-macem rasa nyeri. We seneng nawakake dhaptar lengkap obat sing nyuda rasa sakit sing disetujoni dening FDA kanggo para pelanggan. Target utama saka Farmasi RXS yaiku supaya kabeh wong sing nandhang lara bisa nglawan rasa sakit iki kanthi nggunakake pil obat resep sing paling efektif lan paling efektif.

Situs web sing adol obat resep liwat Internet dadi saya populer saiki amarga menehi kesempatan pelanggan kanggo tuku obat resep kapan wae dibutuhake. Apotek online nawakake macem-macem pilihan obat resep kayata tramadol asli sing bisa digunakake kanggo ngobati rasa nyeri nganti lara abot. Kita yakin manawa para pelanggan bakal seneng proses pesenan sing gampang, layanan pelanggan sing apik lan obat resep kanthi rega sing terjangkau.

 

Ing endi bisa tuku tramadol?

Yen sampeyan ngelingi tuku tramadol utawa obat resep liyane, sampeyan wis siyap. Kita wis nglumpukake informasi saka sawetara sumber sing paling dipercaya lan profesional ing jagad iki. Deskripsi produk lengkap, diteliti kanthi apik, terus nambah, lan bisa dipercaya. Apa sampeyan nggoleki informasi dhasar babagan cara tuku tramadol informasi online utawa liyane babagan pangobatan, kene kanggo sampeyan.

Mesthine, yen sampeyan duwe ragu utawa pitakon babagan pangobatan, coba gunakake formulir kontak kanggo njaluk kontak.

Kita kanthi tliti mriksa kabeh pasien lan pelanggan lan kasedhiya kanggo mbantu sampeyan yen sampeyan duwe masalah tuku tramadol online Kita pengin nggawe umume sing paling apik kanggo klien.

 

Apa aku bisa tuku tramadol kanthi online?

Ing jaman modhèrn, ana pirang-pirang cara kanggo ngobati awakmu lan sampeyan bisa nindakake iku sanajan ora menyang papan dhokter. Ora ana wong sing seneng ngenteni jajaran karo wong liya lan kenapa sampeyan nindakake iku yen mung bisa tuku tramadol lan obat-obatan liyane kanthi online. Biasane mung kasedhiya liwat apotek tradisional, saiki sampeyan bisa pesen tramadol kanthi online. We offer solusi langsung utawa biso dipercoyo saka ngendi sampeyan bisa tuku tramadol.

Nalika iku bisa kanggo tuku tramadol saka kita, penting dielingi yen rasa lara asring minangka gejala kahanan sing nyebabake. Dheweke mbutuhake perawatan medis dening dokter. Nalika apotek online nawakake tramadol kanthi rega paling murah, kita ora bisa menehi interaksi langsung ing antarane pasien lan panyedhiya medis. Ujian medis kudu ditindakake dening panyedhiya layanan kesehatan sing diatur lan kudu kalebu pemeriksaan lengkap, kalebu tampilan, tekanan getih, detak jantung, lan akeh biometrik liyane.

Nalika obat penghilang rasa sakit bisa mbantu ningkatake kualitas urip kanggo akeh pasien, luwih penting golek dhokter yen ana kondhisi sing parah. Tramadol mung kudu dijupuk sawise ujian fisik lengkap dening dokter. Amarga obat iki duweni potensi bisa dadi kabiasaan, mula penting yen pasien njupuk obat kasebut dirawat ing dokter biasa. Reaksi karo obat liya bisa nyebabake komplikasi serius, negesake pentinge ngomong karo dokter sadurunge ngombe obat iki. Yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg babagan pangobatan, utawa keamanan sampeyan, hubungi dhokter utawa spesialis biasa.

 

Kanggo sampeyan…

Saiki sampeyan duwe informasi kasebut, muga-muga bisa nggawe sampeyan yakin tuku Tramadol? Apa kita ora kejawab utawa sampeyan duwe pitakon liyane? Aja ragu-ragu kanggo menehi komentar ing ngisor iki!

 

Apa sampeyan nyoba karo macem-macem jinis obat nyeri? Nuduhake komentar sing wis bisa digunakake kanggo sampeyan.

informasi tambahan

Miligram

50 miligram, 100 miligram, 150 miligram, 200 miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Tramadol”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0