Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Xanax

$199.00 - $599.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: xanax

Description

Tuku Xanax kanggo nyuda stres lan kuatir! Xanax minangka obat psikiatrik sing paling resep ing saindenging jagad. Wis +2500 yuta pelanggan sing seneng tuku Xanax saka kita lan kita ngerti sebabe. Sampeyan bisa uga obat anti-kuatir paling apik ing saindenging jagad!

Tuku Xanax lan mungkasi rasa kuwatir lan gupuh sampeyan dadi apik! Yen sampeyan rumangsa nyoba kabeh babagan masalah supaya ora kuwatir tanpa entuk asil sing dikarepake, mula aja nganti kentekan niat - kita bakal dijamin.

Farmasi RXS wis dadi panyedhiya Xanax sing dipercaya meh 20 taun lan kanthi bangga bisa ujar manawa kita nindakake kanthi bener. Kanthi kita, sampeyan ana ing tangan sing apik!

Mula, sadurunge sampeyan tuku Xanax, kita penting yen sampeyan ngerti kepiye cara ngobati obat kuatir, apa efek lan risikone lan carane sampeyan bisa nglindhungi awak dhewe. Kita nutupi kabeh iki lan liya-liyane ing deskripsi artikel lengkap ing ngisor iki.

 

Apa Xanax?

Xanax minangka jeneng perdagangan obat kasebut alprazolam. Iki digunakake kanggo perawatan kelainan kuatir lan gangguan panik. Iki diklasifikasikake ing klompok obat benzodiazepine, kayata diazepam, lorazepam lan clonazepam. Xanax ngemot sifat analgesik, hipnosis, relaksasi otot balung lan antikonvulsan. Iki minangka salah sawijining benzodiazepin sing paling akeh dikonsumsi lan uga ora digunakake ing pasar Inggris amarga gampang kasedhiya.

Isine bahan kimia ing ngisor iki; 8-chloro-1-metil-6-phenyl-4h-s-triazalo. Uga ngemot bahan-bahan liyane, kayata pati jagung, selulosa, natrium docusate, stearat magnesium, laktosa, silikon dioksida lan natrium benzoat.

 

Apa Xanax XR?

Xanax XR ora liya minangka variasi variasi merek sing luwih apik. Akeh dokter ngarani Xanax XR minangka bentuk umum saka sing asli lan panemune bener. Pil Xanax XR ditrapake minangka obat sing stabil lan nyenengake kanggo ngilangi kabeh gejala depresi utawa kelainan kuatir. Ing sawetara kasus, Xanax XR uga dianjurake kanggo ngobati depresi klinis.

 

Apa bedane Xanax lan Xanax XR?

Amarga rega pasar Xanax XR luwih murah dibandhingake karo versi merek, umume pangguna pengin fitur khas 2 persiyapan kasebut. Malah ana papan pesen sing khusus kanggo topik iki, nanging nyatane mung ana siji prabédan sing signifikan antara Xanax lan Xanax XR, kajaba rega. Pil Xanax diserap sekaligus lan wiwit tumindak sawetara menit sawise larut ing getih nalika ana wektu tartamtu kanggo pil Xanax XR kanggo miwiti CNS. Iki tegese efek alprazolam sing dikonsumsi ing tablet Xanax XR bakal tahan luwih suwe. Biasane, siji tablet Xanax XR bisa ngganti kekuwatan 3 bar bar merek.

 

Ing bentuk apa Xanax teka?

Alprazolam kasedhiya ing bentuk tablet utawa kapsul. Nduweni 4 jinis dosis; 0.25 mg, 0.5 mg, 1 utawa 2 mg. katon ing telung warna, 0.5 mg abang, 1 mg biru muda lan loro 0.25 g lan 2 mg duwe warna putih. Xanax XR duwe warna dhewe.

 

Apa sing ditindakake Xanax?

Wong sing nggunakake obat iki kanthi rekreasi, utawa tanpa resep saka dhokter, ujar manawa rasa tenang, santai lan sedasi. Iki bisa uga keturon utawa turu sajrone pirang-pirang jam. Efek kasebut bisa mbantu nyuda gejala kuatir lan ngganti reaksi awak ing kuatir utawa stres.

Sawetara wong sing ora biasa ngombe utawa njupuk dosis sing luwih dhuwur wis nglaporake kelangan memori utawa ngilangi. Dheweke ujar yen dheweke ora bisa ngeling-eling kedadeyan kasebut. Umumé kita bisa ujar manawa efek luwih kuat nalika njupuk dosis sing luwih dhuwur.

Napa Xanax diwenehake?

Benzodiazepine iki sacara klinis kabukten dadi obat sing efektif kanggo ngobati kelainan panik; nanging, mung bisa digunakake sajrone wektu sing cendhak. Iki uga luwih disenengi kanggo perawatan GAD (urutan kuatir umum) lan SAD (kelainan kuatir sosial) lan uga kelainan kuatir parah liyane. Iki minangka obat sing tumindak cepet lan efeke bisa dipikolehi mung 1-2 jam sawise dikonsumsi.

Iki minangka kasunyatan sing misuwur manawa tetep dadi salah sawijining obat sing paling populer kanggo ngobati kuatir lan depresi. Iki minangka perawatan sing ditrapake sacara wiyar sing ditugasake ing 90 persen kasus sing gegandhengan karo kuatir dening dokter wiwit taun 1970 nalika obat iki muncul ing pasar. Yen sampeyan didiagnosis ngalami kuatir utawa kelainan panik lan pengin enggal ditindakake, bisa uga ora bakal nemokake agen antianxia sing luwih apik tinimbang sing iki.

Akeh wong mbandhingake antidepresan lan benzodiazepin sing beda - klompok obat Xanax kalebu. Xanax minangka benzodiazepine UK sing laris lan dianggep minangka antidepresan paling kuat sing digunakake kanggo ngobati serangan panik, fobia, depresi sing gegandhengan karo kuatir lan uga insomnia.

 

Dianggo Xanax kanggo gangguan panik

Serangan panik bisa ditemokake kanthi gejala rasa wedi sing ora bisa dingerteni utawa panik sing gedhe banget kayata nyeri ing dada, mual, kringet, wedi mati, palpitasi utawa angel napas. Disaranake njaluk pitulung medis amarga pratandha kasebut uga bisa dadi gejala kelainan sing lagi ngalami penyakit.

Kanggo ngobati kahanan kasebut, sampeyan bisa miwiti nggunakake 1mg Xanax (ing 2-3 saham sing padha sajrone sedina) sajrone 3 minggu banjur bukak ahli terapi kanggo nemokake manawa obat kasebut bisa ngatasi gejala lan ngatasi serangan panik.

 

Dianggo Xanax kanggo kelainan kuatir

Cara tradisional dokter nyaranake nggunakake kanggo kuatir lan depresi. Sampeyan bisa kanthi gampang ngenali kelainan. Dheweke ditondoi rasa kuwatir banget sanajan gaya urip. Kajaba iku, bisa tahan luwih saka setengah taun. Gejala kuatir lan depresi liyane yaiku ketegangan otot, tambah denyut jantung, tutuk garing, diare, ora tenang, ngantuk banget, gampang nesu lan asring nguyuh. Kombinasi kabeh gejala kasebut bisa dadi pratandha penyakit kelainan kuatir.

Miwiti ngobati kanthi dosis 1 mg saben dina Xanax (njupuk pil 0.5 mg kaping pindho saben dina). Dosis maksimal ora bisa ngluwihi 2mg saben dina. Luwih becik dibukak menyang dhokter kanggo ngawasi kahanan sampeyan sajrone rong minggu pertama terapi.

 

Dianggo Xanax kanggo SAD

Obat iki uga bisa dadi terapi sing kuat kanggo ngobati gejala kelainan kuatir sosial utawa SAD. Miturut data statistik, luwih saka 13 persen populasi ing dunya ngalami kelainan kuatir umum iki. Ditondoi dening gejala sing abot lan terus-terusan, amarga wedi kontak mata, wedi ngobrol karo wong liya, kuatir banget yen diremehake, panik babagan kedadeyan sing bakal teka ing ngendi wong kudu ketemu wong anyar utawa ndeleng papan sing anyar.

Kanggo ngindhari gejala SAD sing emosional lan malah fisik, disaranake ngonsumsi 2 mg pil Xanax saben dina sajrone 3 wulan.

 

Dianggo Xanax kanggo kelainan bipolar

Kaya umume benzodiazepine, dianjurake minangka perawatan sing efektif kanggo kelainan bipolar. Iki dianggep minangka salah sawijining penyakit sing gegandhengan karo kuatir sing paling serius sing ditondoi dening swasana ati sing ekstrem lan depresi manik.

Ing jejere Xanax, Klonopin uga bisa digunakake kanggo perawatan kuatir. Dheweke praktis padha, nanging Xanax mesthine luwih efektif tinimbang Klonopin yen ana kebutuhan obat sing bisa nguatake swasana ati sing luwih aman lan kuat kanggo pasien kelainan bipolar.

 

Panganggone pil Xanax ing label liyane

Sanajan nggunakake tradisional, sampeyan bisa nggunakake benzodiazepine iki kanthi kuatir lan insomnia amarga obat iki bisa digunakake kanthi sampurna nalika pil turu (salah sawijining panggunaan "label" sing paling populer). Saliyane insomnia, obat iki dikonsumsi kanggo nyingkirake kelainan fisik lan psikologis sebagian kayata:

  • Gangguan dysphoric premenstrual
  • Agitation
  • Fibromyalgia

 

Dosis kasebut beda-beda gumantung saka keruwetan kelainan lan macem-macem pasien. Contone, sampeyan bisa tuku pil 1 mg Xanax lan njupuk sak bar saben dina kanggo ngobati fibromyalgia, nalika kanggo ngobati rasa kuatir sampeyan kudu ngluwihi dosis saben dina nganti 2 mg.

Obat iki cukup efektif kanggo nglawan sawetara kelainan sing gegandhengan karo kuatir. Yen sampeyan nggunakake obat kasebut kanthi bener, sampeyan bakal bisa ngatasi rasa kuwatir utawa serangan panik sajrone wektu sing suwe.

 

Apa efek sisih Xanax?

Iki minangka salah sawijining benzodiazepin paling kuat - klompok obat sing nyuda sistem saraf, nyebabake tenang lan santai. Lan bisa cepet, lan kayane duwe efek samping sing winates. Ora kaget, iku populer banget, digunakake malah kanggo wong sing kayane paling sukses lan paling ora mbutuhake. Sayange, panggunaan jangka panjang bisa nyebabake masalah serius. Benzodiazepine paling apik digunakake kanggo masalah perawatan jangka pendek, lan dhukungan umum kanggo perawatan kuatir lan kelainan panik. Yen ora, sampeyan duwe risiko ngalami efek samping serius.

 

Efek samping Xanax sing paling nyebar

Obat iki bisa nyebabake sedasi, masalah memori, lan depresi sing gedhe banget, lan bisa uga dadi luwih parah. Bisa interaksi karo alkohol sing mbebayani, amarga kalorone minangka obat penenang.

Panggunaan jangka panjang digandhengake karo kerusakan kognitif cilik. Iki tegese bakal nyebabake nyuda potensial intelijen lan kemampuan kanggo nggatekake lan konsentrasi. Uga bisa nyebabake kelangan memori.

Babagan akibat negatif fisik, efek sampinge luwih murah tinimbang obat sadurunge, kayata obat barbiturat.

 

Efek samping Xanax lan potensial khasiat

Benzodiazepine iki apik banget kanggo nglawan kuatir. Mula, bisa dingerteni kanggo nggunakake insomnia jangka pendek amarga kuatir, lan manajemen kuatir jangka pendek. Saliyane, obat liyane paling apik kanggo sawetara masalah jangka pendek, uga medeni ing panggung.

Iki bisa digunakake kanggo gangguan panik lan kuatir, lan nuduhake sawetara kemampuan kanggo makarya ing kahanan kasebut - nanging bisa uga ana pilihan sing luwih apik sing mbutuhake wektu luwih akeh kanggo digunakake. SSRI bisa digunakake kanthi luwih apik lan ora ana résiko, mula iku biasane perawatan sing dianjurake. Uga penting ora lali pentinge olahraga lan terapi kanggo ngobati kahanan kasebut tanpa efek samping.

 

Kecanduan narkoba lan mundur total efek samping Xanax parah

Sampeyan bisa nggunakake obat iki kanggo wektu sing suwe kanggo ngobati rasa kuatir, pikiran lan rasa ora nyenengake. Masalah sing langka nanging luwih serius yaiku overdosis, kecanduan, kejang lan psikosis.

Iki uga bisa nyebabake depresi parah, yen ana wong sing mandheg mandheg sawise nggunakake jangka panjang. Iki uga digunakake kanggo tujuan rekreasi para pecandu narkoba, kayata campuran karo obat-obatan kayata ganja, heroin utawa alkohol kanggo nambah efek obat kasebut, sing mbebayani banget kanggo kesehatan sampeyan.

Salah sawijining kesalahpahaman paling gedhe ing antarane penyalahgunaan narkoba lan pecandu narkoba yaiku tumindak sing ora kena pengaruh liyane. Nalika kecanduan narkoba mengaruhi pangguna kanthi fisik lan mental, anggota kulawarga lan kanca uga kena pengaruh banget karo pecandu kasebut.

Iki bisa nyebabake tekanan mental lan fisik marang anggota kulawarga lan uga nggawe lingkungan omah sing musuhan. Ora masalah manawa obat sing dipilih individu yaiku narkotika, obat-obatan lurung-lurung, alkohol utawa malah obat resep, ana efek kanggo kabeh wong ing saindhenging pecandu kasebut.

Seringkali, pasien bakal ngowahi instruksi dhokter lan nambah asupan tanpa njaluk saran medis. Perlu luwih saka 24 jam kanggo obat kasebut kanggo ngilangi aliran getih, mula yen ana wong sing nambah dosis, toleransi bakal tuwuh lan bisa ngalami kecanduan. Pasien ora maneh ngombe obat kasebut kanggo nglawan gejala kuatir utawa gangguan panik liyane, nanging kudu ngrasakake normal.

 

Gejala kecanduan Xanax bisa:

  • Rasa bunuh diri
  • depresi
  • Agitasi lan perasaan bermusuhan

 

Iki bisa nggawe interaksi karo wong liya dadi angel banget. Kasedhiya minangka sawetara cara kecanduan wong bisa mengaruhi wong sing dikasihi.

 

Apa aku bisa overdosis ing Xanax?

Overdosis Xanax ora mungkin, nanging mesthine bisa uga, luwih-luwih yen sampeyan nggunakake benzodiazepine iki nganggo obat utawa obat liyane. Umume overdosis kedadeyan ing kombinasi obat nyeri opioid. Nyampur alkohol karo Xanax uga bisa nyebabake fatal.

Yen overdosis ing Xanax, sampeyan bakal ngalami efek samping sing parah. Sanajan efek sampinge sithik, luwih becik sampeyan golek pitulung medis.

 

Gejala overdosis Xanax bisa uga kalebu:

  • Ngantuk
  • Negara mental sing diowahi
  • Pecah wacana
  • Rasane bingung
  • Koordinasi sing ala
  • Ngurangi refleks
  • koma
  • pati

Benzodiazepine ora kudu dilalekake ing njaba dokter utawa profesional kesehatan. Sanajan ngono, sampeyan kudu ngati-ati nalika njupuk. Aja nyampur karo obat utawa alkohol liyane. Alprazolam minangka bahan psikoaktif sing bisa nyebabake planggaran. Panganggone hiburan, lan nggunakake nonmedical, bisa uga beboyo lan bisa uga nyebabake overdosis sing bisa ngancam nyawa.

 

Apa pancegahan babagan Xanax?

Panggunaan jangka panjang bisa nyebabake masalah kecanduan. Uga ngemot sawetara efek samping. Ati-ati khusus dibutuhake, yen sampeyan duwe glaukoma sudhut sempit, penyakit ati, apnea turu, masalah pernapasan, kecanduan alkohol utawa alergi marang obat benzodiazepine, amarga bisa nambah kondhisi sampeyan.

Kajaba iku, dibutuhake perawatan khusus sadurunge diwenehake menyang bocah-bocah sing umure luwih saka 18 utawa wong tuwa. Kaya dene obat-obatan benzodiazepine liyane, bisa uga ana efek samping, kayata ngantuk, pusing, penglihatan kabur, deg-degan alon, angel ngomong utawa mlaku lan ora sadar. Efek kasebut bisa uga kedadeyan utamane kanggo wong tuwa. Aja nyopir utawa nindakake prekara sing mbutuhake wong waspada. Wanita hamil aja nganti njupuk benzodiazepin sajrone meteng, amarga bisa nyebabake cacat bayi, kayata cacat fisik, masalah pernapasan utawa gejala penarikan. Sampeyan uga kudu nyingkiri wanita sing nyusoni bayi, amarga bisa ditransfer liwat susu ibu. Aja alkohol nalika ngombe Xanax amarga obat iki bisa nambah efek alkohol ing awak.

Simpen disimpen ing suhu ruangan saka panas lan lembab. Sampeyan kudu dikonsumsi miturut arahan dhokter, sanajan sampeyan bisa tuku Xanax tanpa resep. Rembugake kabeh karo dhokter, perawat utawa apoteker sadurunge njupuk. Aja njupuk luwih saka resep sampeyan. Aja kakehan dosis utawa nambah utawa nyuda jumlah dosis dhewe. Yen sampeyan kantun dosis, njupuk sanalika sampeyan ngelingi.

Aja nyampur karo obat liya amarga bisa nyebabake interaksi negatif, utamane karo obat analgesik liyane. Interaksi obat mbebayani banget kanggo kesehatan sampeyan. Supaya aman saka wong liya lan bocah.

 

Apa aku bisa tuku Xanax kanthi online?

Ora perlu ngunjungi penyedia layanan kesehatan utawa apotek sing paling cedhak lan nerangake sebabe sampeyan pengin tuku Xanax nalika nawakake solusi online kabeh. Internet wis dadi sumber kanggo tuku Xanax online Apotek web kaya sing ditawakake tuku Xanax online kanthi macem-macem kekiyatan. Nggawe pilihan kanggo tuku Xanax saka apotek internet minangka keputusan sing tepat yen sampeyan ngurmati layanan blanja Internet kanthi kualitas apik. Kerahasiaan data pribadi lan konten pesanan online sampeyan dijamin.

 

Apa aku bisa tuku Xanax tanpa resep?

Saiki yen prakteke kabeh duwe komputer pribadi, akeh pilihan sing kasedhiya tuku Xanax online tanpa resep lan tanpa masalah. Nalika lungguh ing kursi sing kepenak, sampeyan bisa pesen lan, sawetara dina, njaluk pil merek asli utawa alprazolam versi umum sing luwih murah (ora kurang efektif) sing uga adhedhasar bahan aktif utama. Kita priksa manawa sampeyan bakal entuk pesen nganggo bar Xanax sanalika bisa. Uga sampeyan njamin manawa konten parsel lan data pribadi sampeyan bakal tetep rahasia.

 

Nganti sampeyan ...

Urip kanthi kuatir bisa gawe susah. Untunge sampeyan ora kudu ngliwati perkara kasebut maneh! Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku Xanax cilik lan sampeyan bakal tanpa cacat. Tuku Xanax lan wiwiti urip tanpa wates!

Farmasi RXS minangka apotek layanan lengkap sing ngirim kabeh jinis obat ing lawang sampeyan, pitung dina seminggu. Apa sing nggawe kita beda karo apotek liyane? Kita luwih nyoba! Kajaba iku, kita njamin privasi lan kabijaksanaan nalika sampeyan tuku Xanax saka kita. Apa sing kedadeyan ing kene, tetep ing kene.

Apa sampeyan pengin tuku Xanax 0.25mg, 0.5 mg, 1mg utawa 2 mg - kita padha karo apa sing sampeyan goleki! Kita cukup prelu mung ngirim sing paling apik!

informasi tambahan

Miligram

0.5 Miligram, 1 Miligram, 2 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

Ulasan (9)

4.56 rata-rata adhedhasar 9 peringkat.
  1. Desislava

    Aku nggunakake Xanax wiwit taun 1996. Aku seneng. Wis bola-bali nylametake nyawaku, aku ora bisa ngetung. Aku wis ngalami pirang-pirang wektu ing uripku, ing endi aku kudu njupuk 9mg saben dina supaya bisa tahan saka serangan panik. Seranganku diwiwiti kanthi siklus. Aku duwe dheweke wiwit umur 7 taun lan saiki umur 39. Aku kesel banget karo dheweke lan ngrasakake. Aku duwe perkara gedhe dina iki sing dadi kasunyatane. Aku bakal mundur saka Lexapro. Aku ora bakal tanpa Xanax. Mung nggawa, bisa uga nyegah serangan panik. Yen aku ora duwe, aku mesthi bakal disingkirake utawa mbunuh awakku biyen, amarga serangan panik ora bisa urip.

  2. John

    Xanax wis nulungi aku supaya tenang. Aku pancen nandhang stres (kerja full-time, kuliah saben dina, bayi cilik) nanging ora sadhar nalika semana. Aku ngalami gangguan visual, apamaneh, pungkasane aku bisa santai. Aku uga wis ngalami lara dada. Dokterku ngandhani yen disebabake dening stres lan resep Xanax. Aku kudu ngombe dosis paling cilik ing wayah wengi (aku nyopir). Aku bisa ndeleng bedane sawise sewulan lan aku terus suwene sewulan maneh. Aku ora ngalami efek samping.

  3. selena

    Hai kabeh, jenengku Sheila. Aku dadi x-Xanax. Aku wis njupuk xanax 4 3yrs. Aku ana 5 1mg saben dina ing dokumen. Aku seneng bal-balan biru (sing diarani ing dalan) Oalah sampeyan kudu ngerti yen dheweke kecanduan banget. Aku ngandelake dheweke kabeh babagan uripku. Aku kudu milih Xanax utawa uripku. Xanax ngontrol aku, aku ora duwe kontrol. Aku bakal entuk 150 wulan prescibed dening dhokumen. Ora cukup. Aku ketemu ing lurung-lurung sing bakal nahan aku nganti ngisi ulang. Aku bakal nggawa dheweke nalika aku gugup, nalika arep metu, nyopir lan amarga. Aku njupuk dheweke supaya ora bisa nyerang. Aku mikir yen terus njupuk serangan ala ora bakal teka. Dokumenku Aku ora pengin nulungi aku. Dheweke mung pengin dhuwit lan supaya aku terus teka. Aku kepengin banget tulung. Wis tekan titik nalika enem taunanku. tuwa bakal nyawang aku lan ngomong ibu kenapa kowe katon kaya ngono. Dheweke ngomong babagan mripatku, dheweke katon kaya aku dhuwur. Aku mangkel banget yen kudu nindakake apa-apa. Dokumenku ora bakal nulungi aku, mula aku marani bapakku lan dheweke gelem nulungi aku. Aku menehi pil menyang dheweke lan dheweke mulai ngobati lan pungkasane mudhun menyang pil kaping 16. (Ora ana apa-apa) lan mung mandheg njupuk. Aku nemokake aku dokumen liyane. lan dheweke kuwatir banget yen aku wis entuk akeh lan kaget amarga dokumen kasebut. isih duwe proyek. Dheweke nyelehake aku lan aku rumangsa luwih apik swasana ati lan kuatir dikendhaleni. Aku ora bakal nyerang maneh. Dadi kanggo kabeh wong sing nggunakake xanax, coba golek sing ora gawe ketagihan, ana sawetara wong sing ana ing kana (prozac, paxil) Dadi, aku umur 25 taun. mripat tuwa lan padhang. urip sehat lan anakku ora bakal luwih bahagia. Ya wis 3 wulan dak tinggal xanax. lan malah ora pengin dheweke.

  4. Deborah

    Udakara nem wulan kepungkur, aku menyang rumah sakit lan nganggep aku lara jantung. Aku mung 24 taun lan ora nate ngalami masalah kesehatan serius. Nalika iku, aku isih adoh sawetara wulan lan operasi sing wis saya stres, nanging ora angel banget. Oalah, aku mulih saka kerja ing sawijining dina lan krasa elek banget. Banjur… ora ana gunane ... atiku ngeculake sawetara denyut gedhe lan rasa numbness lan pusing nyapu ... kaya aku ing negara sing beda banget. Ora nate ngalami iki, aku gupuh lan tindak menyang ER ..... Nalika mlebu ing ambulans, tungkak mati rasa lan lara parah ing weteng ndhuwur ... aku ngalami serangkaian tes ing rumah sakit lan kabeh bali normal kajaba pottasiumku kurang. Iki nggawe pangertene amarga aku kerja 12 jam dina iku lan mesthi dehidrasi lan nutrisi. Aku yakin diagnosis pungkasan pancen serangan panik. Ing dina-dina sabanjure ... rasane bali .... Sanajan ora nate kuat. Nanging bisa di bangun nalika awan banjur kaping sawetara aku bakal mlebu menyang "mode gupuh" ... sing yen sampeyan durung duwe, kaya wong sing ngalih tombol lan ujug-ujug sampeyan lagi mlebu negara ala, ora bisa diterangake. Kanggo nyepetake iki, aku bakal nemtokake. Pungkasane, aku menyang psikiater sing katon yakin banget yen aku nandhang penyakit panice. Kahananku saiki yaiku. Aku njupuk xanx saben dina lan nalika aku lagi nandhang, aku ora nate ngalami gejala. Nalika metu saka sistem sawise udakara 10 utawa 12 jam, aku bakal krasa pusing lan suwe-suwe, katrampilan kaya kognitif saya saya mudhun, nganti tekan titik sing krasa bisa diserang . Biasane, rasa ora nyaman iki meksa aku njupuk xanx liyane, banjur 20 menit mengko, aku ora sehat maneh. Keprigelan kula yaiku ora bakal ana wektu nalika xanax saya pas lan aku rumangsa normal. Apa aku mikir utawa ora… nalika kimia kasebut lunga saka sistemku, gejala-gejala kasebut diwiwiti. Ana sawijining wektu aku ninggalake resep ing njaba kutha lan ora bisa ngakses 48 jam. Nalika aku entuk, aku ing kahanan sing ora nyenengake. Aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan yen aku mandheg njupuk, nanging kanthi kerja lan saiki lulus sekolah, aku durung bisa nyoba nyoba maneh. Apa ana wong liya sing duwe pengalaman sing padha? Aku bakal ngerti apa wae lan kabeh pamikiran babagan perkara iki.

  5. Randy

    Barang-barang kasebut mung nggawe aku efektifitas. Aku ora nate ngerti rasa kuwatir saben dinane nganti entuk salah sawijining keajaiban cilik iki. Aku ora njupuk, kajaba prelu banget, nanging menehi kula katrampilan tetep tenang lan sabar ngadhepi tantangan saben dinane. Minangka Ibu, iki penting banget kanggo aku amarga aku pengin dadi conto sing apik kanggo dheweke. Aku ora pengin mabur nangani utawa ngilangi napas kanthi serangan kuatir saben ana kedadeyan. Dheweke ora prelu ngrasakake kabisan bawaanku supaya kewalahan nalika tiba topi. Lan aku ora pantes urip kaya ngono. Aku nyaranake iki!

    Dokter aku wiwitan menehi resep supaya bisa diombe kaping telu saben dina amarga kuatir meh ora kuwat. Nanging aku wis ngerteni yen nggawe aku ngantuk banget nalika ora krasa kuatir, mula aku njupuk kanthi dhasar sing dibutuhake. Cepet tumindak, biasane digunakake sajrone 20 menit nalika ditelan.

  6. Sheila

    Aku bisa simpati karo apa sing sampeyan alami. Aku ngalami perkara sing padha. Siji-sijine panglipure nalika teka metu saka obat xanax. Lan butuh sawetara wektu. Aku kudu dirawat ing rumah sakit. Aku bakal njupuk siji lan kayane ora ana gunane, banjur aku bakal melu liyane. Iki ditindakake udakara 4 wulan. Aku tekan papan sing paranoid banget, malah ora bisa numpak mobil. Aku sedina muput ing amben, kepingin weruh apa sing kedadeyan karo aku. Anakku pungkasane ngandhani yen aku kudu ucul saka xanax. Dheweke nggawa menyang rumah sakit lan nalika semana aku lagi mlaku-mlaku. Aku ora nyoba medeni sampeyan, nanging aku uga ora bakal ngapusi sampeyan. Sadurunge menyang rumah sakit, aku terus mbukak ER, aku terus panik. Ngeri, aku durung nate ngrasakake kaya ngono ing uripku. Iku kabeh xanax. Sawise rampung, aku ora apa-apa. Ora ana maneh serangan panik. Lan aku uga ngalami depresi parah. Ora ana sing ngerti kajaba dheweke dhewe. TANPA BOLEH.

  7. Twill

    Isih mbantu aku ngalami serangan panik, lan kuatir. Iki minangka med sing paling apik. aku wis aktif… kanggo aku, iku siji-sijine sing bisa., ora ana efek samping sing dakalami. Wis nylametake nyawaku.

  8. Erin

    Ya, xanax bisa enggal gawe tenang aku. Efektif banget. Sanajan ngalami wektu nalika serangan panik saya parah, aku nemokake wektu sing ora bisa uga. Nanging aku ngerti manawa xanax paling efektif.

  9. Grace

    Jauh sadurunge aku nganggo Xanax kanthi rutin, sawetara tablet bisa uga ngirit akal. Udakara 20 taun kepungkur sawise gelut kanggo njaga kekawin, aku ora bisa nggayuh apa-apa. Aku dadi emosional kecelakaan. Aku ora bisa turu, mikir lan kakehan aku mlaku-mlaku ing jubin.

    Akhire aku menyang MD kanggo njaluk bantuan. Aku miwiti ngandhani gejala-gejala kasebut. Sadurunge aku ukara kapindho metu saka cangkemku, dheweke njupuk pad Rx lan wiwit nulis. Dheweke menehi skrip kanggo Xanax kaya sing dakkandhakake ... "Nanging ... nanging… .nanging sampeyan durung nate krungu critane." Aku njupuk tab ing bengi iku lan turu kaya bayi (ora, aku ora weteng popokku). Aku njupuk setengah tab dina esuk sing bali menyang trek. Nganti pirang-pirang taun mengko, nalika nyusut saya diserang gupuh. Aku njupuk saben dina yen dibutuhake kanggo kuatir lan serangan gupuh. Iku mbantu nyepak bokong.

    Ing sisih ngisor, fokusku dadi luwih kaya sesanti trowongan. Aku dadi kurang ngerti babagan lingkungane. Aku rumangsa mundur saka urip. Aku nganggep narkoba. Aku ngerti saiki yen kuatir kuatir, aku rumangsa mundur, kesadharan bakal ora bisa. Hei, bisa uga amarga kesadaran lan stimulus sing akeh bisa uga dadi masalah utama.

    Aku dadi Xanax 2,3, utawa kaping 4 dina suwene luwih saka setaun. Nalika ngerti carane gawe ketagihan, aku njaluk alternatif. Susutku diganti karo obat sing luwih selektif, dheweke seneng banget… Klonopin. Aku seneng. Aku isih ing Klonopin. Sayange, iku uga gawe ketagihan, nanging bisa uga sukses.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0