Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Xenical

107.00 - 257.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Xenical

Description

Apa sampeyan nate mikir kenapa kanca sing paling gedhe ngilangi bobot awak kanthi cepet lan sampeyan terus berjuang? Bahan rahasia yaiku Xenical (jeneng umum: orlistat). Bayangake kelangan 30% persen lemak luwih akeh tinimbang diet mung. Ya, 30% - tanpa nindakake ekstra, ngarepake njupuk pitulung panganan sing apik iki. Sadurunge sampeyan tuku Xenical, sampeyan kudu nggunakake cara obat iki lan apa efek samping orlistat. Sabanjure, sampeyan bisa ngerti cara entuk asil paling apik saka orlistat. Ing ngisor iki kita bakal nyathet prekara paling penting sing kudu sampeyan ngerteni babagan pil diet bobot gaib.

 

Apa sing diarani Xenical?

Xenical, penghambat lipase, minangka sing pertama saka kelas obat-obatan non-CNS sing anyar, terapi obat non-sistemik kanggo perawatan obesitas.

 

Kapan sampeyan kudu nggunakake Xenical?

Xenical mung bisa digunakake nalika lemu utawa kabotan. Iki tegese sampeyan kudu duwe Indeks Massa Tubuh (BMI) 30kg / m² utawa luwih. Nanging, iki uga bisa dienggo dening pasien sing duwe faktor risiko penyakit sing gegandhengan karo obesitas, kayata diabetes tipe 2, tekanan darah tinggi utawa kolesterol tinggi. Panaliten mbuktekake manawa pil penurunan bobot iki bisa nambah tekanan darah tinggi, nambah tingkat lipid lan diabetes tipe 2. Iki minangka asil positif saka ngilangi bobot awak kanthi bantuan obat iki.

Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo nggunakake.

 

Apa bedane Xenical, Orlistat lan Alli?

Xenical lan Alli minangka obat merek. Orlistat minangka varian umum obat kasebut. Kalorone ngemot bahan aktif sing padha lan padha efektif lan padha karo medis. Nanging obat-obatan umum biasane luwih murah.

Bedane liyane, kajaba rega kasebut, yaiku Alli 60 mg kasedhiya ing meja lan kanggo Orlistat lan Xenical 120 mg sampeyan mbutuhake resep saka dhokter sing bener.

Kabeh wis kabukten efektif mbantu sawetara wong supaya kilogram lan tetep bugar. Penting, aja lali yen sampeyan kudu ngowahi modifikasi gaya urip kayata panganan sing sehat lan rencana olahraga kanggo ndeleng asil sing diarepake.

 

Kepiye cara kerja Xenical?

Xenical minangka penghambat lipase lambung lan pankreas - enzim sing nduwe pengaruh penting kanggo nyerep lemak panganan. Para ahli setuju manawa asupan kalori sing gedhe banget minangka komponen penting ing pangembangan obesitas, lan kanggo akeh wong, lemak diet sing berlebihan minangka komponen paling gedhe ing kalori kalori iki. Tumindak Xenical nglawan lipase ngalangi panyerepan udakara 30% lemak sing dipangan ing panganan, sing nyedhiyakake defisit kalori tambahan kanggo ngilangi bobot lan ngontrol.

 

Kepiye asil sing paling apik saka Orlistat?

Kombinasi karo Orlistat iku penting kanggo miwiti olahraga kanthi rutin lan njaga panganan sing sehat. Coba pindhah menyang gym 30 menit saben dina kanggo miwiti, paling ora 5 dina seminggu. Coba mateni kalori luwih akeh tinimbang sing dikonsumsi. Sabanjure kanggo olahraga, diet asring dietung kanggo 90% pertempuran. Coba murah asupan gula lan lemak lan ganti dadi panganan sing sehat lan nutrisi. Ngurangi bobot awak ora mesthi gampang, nanging yen sampeyan tetep motivasi lan konsisten, sampeyan bakal bisa ndeleng asil kanthi cepet.

 

Apa efek samping Xenical?

Ing uji klinis, ora ana efek samping utama sing kacathet. Efek sing paling umum dilaporake yaiku non-sistemik lan utamane gastrointestinal, umume umume entheng lan sementara lan asring katon ing antarane pasien sing ora ngetutake regimen panganan sing cocog.

 

Apa Xenical pancen bisa digunakake?

Uji klinis nglibatake meh 5,000 pasien obesitas nyinaoni khasiat Xenical nalika dijupuk bebarengan karo pola diet hipokalsik sing ngemot udakara sepertiga kalori saka lemak. Xenical minangka perawatan mung nganti saiki sing wis dievaluasi ing uji klinis rong taun kanggo ngilangi bobot awak, njaga bobot awak, nyegah bobot awak lan nambah morbiditas kalebu hipertensi, dislipidemia, toleransi glukosa sing cacat lan hipinsulinemia dibandhingake karo diet .

 

Kepiye cara njupuk Xenical?

Syarat dosis Xenical sing disaranake yaiku kapsul 120mg kaping telu saben dina saben panganan, utawa kurang saka sak jam sawise, kanggo asil paling luweh kaya sing kasebut ing label.

Orlistat, bahan utama ing Xenical, ngalangi panyerapan 1/3 lemak panganan ing panganan sing sampeyan mangan, kudu ngombe kapsul iki sajrone mangan utawa sakjam sawise. Yen sampeyan kliwat mangan utawa mangan sing ora ana lemak, sampeyan ora kudu njupuk Xenical maneh. Amarga pil diet uga nyegah panyerapan vitamin, mula sampeyan kudu ngombe multivitamin paling ora rong jam sadurunge utawa sawise ngonsumsi Orlistat. Nganggo multivitamin sapisan dina bakal cukup kanggo ngganti vitamin sing ora digunakke ing awak.

Apa sampeyan lali ora njupuk dosis sajrone mangan amarga apa sebab, coba langkap dosis lan konsumsi dosis sing bener karo panganan sabanjure. Tanpa kahanan apa wae, sampeyan kudu nambah dobel dosis. Ngonsumsi luwih saka dosis sing disaranake durung kabukten bisa luwih apik utawa luwih cepet lan sampeyan mung bisa cilaka dhewe lan program kanthi nindakake.

Xenical ora bisa dijupuk nalika panganan ngemot luwih saka 30% lemak. Ngombe pil bobot awak nalika isi lemak luwih saka 30% bisa nyebabake efek samping. Kanggo ngoptimalake perawatan, asupan lemak, protein lan karbohidrat kudu disebar kanthi rata sajrone telung panganan utama saben dina.

Sanajan sarat dosis sing disaranake yaiku pil 120 mg Xenical kanthi saben panganan utama, saben individu beda lan sarat dosis sampeyan bisa luwih murah utawa luwih dhuwur. Tindakake resep ing dhokter lan yen nyaranake sampeyan njupuk dosis sing luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang sing disaranake, tututi resepe.

 

Nganggo obat-obatan apa sing Xenical sesambungan?

Kaya dene obat-obatan liyane, bisa uga pil penurunan bobot iki bisa sesambungan karo obat kasebut. Yen dijupuk karo Cyclosporine bisa nyebabake konsentrasi getih mudhun. Yen sampeyan isih pengin nggabungake interval telung jam, kudu tetep antara asupan. Sabanjure, Xenical bisa nyuda efektifitas kontrasepsi oral. Mula, mesthi ana kemungkinan risiko kehamilan sing ora dikarepake. Cara kontrasepsi tambahan disaranake dijupuk sajrone perawatan.

 

Apa pancegahan babagan Xenical?

Sampeyan uga dokter kudu ngati-ati babagan nggunakake pil diet uga kudu ngukur risiko jangka panjang. Dokter sampeyan uga bakal mriksa riwayat kesehatan sampeyan, efek sing bisa nyebabake lan tumindak timbal balik saka obat kontrol bobot kanthi pil tambahan sing sampeyan lakoni. tutup bobot awak bisa ngrewangi perawatan awak, utamane yen sampeyan terus olahraga. Nanging nyingkirake kilo yen sampeyan wis nyingkirake minangka keprihatinan sing dawa. Lan senadyan kerja keras sampeyan, sampeyan isih bisa ngasilake maneh.

Yen sampeyan pengin miwiti ngonsumsi obat-obatan penurunan bobot awak, priksa manawa sampeyan nindakake kabeh upaya kanggo olahraga, modifikasi kabiasaan nutrisi lan uga modifikasi kabeh aspek gaya urip liyane sing nyebabake kabotan. Xenical dudu wangsulan sing gampang kanggo nyuda bobot, nanging bisa dadi tegese sing migunani kanggo mbantu sampeyan njaga nutrisi lan adaptasi gaya urip.

 

  • ngombé

Minuman alkohol ngemot kalori sing akeh. Mula, ora disaranake ngombe alkohol nalika nindakake perawatan Orlistat amarga bakal nambah asupan gula.

 

  • Kandhutan lan nyusoni

Umume Xenical ora disaranake kanggo wanita sing nyusoni utawa nyusoni kajaba yen bobote mbebayani banget. Ana cukup bukti sing nuduhake yen obat iki mbebayani kanggo bocah amarga akeh efek samping.

 

Apa alternatif kanggo Xenical?

Umumé, ana macem-macem jinis obat bobot awak sing kasedhiya kanthi resep. Jenis pertama yaiku suppressants napsu. Nanging, Xenical kalebu ing jinis liya amarga bisa digunakake ing sistem pencernaan. Ana pirang-pirang pil obat penurunan bobot ing pasar, nanging mung sawetara sing disetujoni supaya aman lan efektif. Orlistat minangka siji-sijine obat sing dilisensi kanggo perawatan bobot awak ing Inggris.

 

Kanggo sampeyan…

Ngurangi bobot iku ora gampang, nanging yen sampeyan tuku Xenical lan gabungke karo panganan sing pas, mula bisa cepet ilang bobot. Pungkasan entuk asil sing wis diidham-idhamake.

Uga pengin ngrewangi kanca fitness ing gym? Cukup nuduhake konten ajaib iki liwat media sosial!

Apa pengalaman sampeyan karo "pil sihir" iki? Ayo kita lan wong liya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

informasi tambahan

Miligram

60 Miligram, 120 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Xenical"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0