Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Zithromax

95.00 - 225.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Zithromax

Description

Tuku Zithromax lan maneh nikmati urip seks sampeyan kanthi maksimal! Aja wedi yen entuk infeksi akeh nyegah sampeyan istirahat total.

Yen sampeyan ngalami infeksi bakteri liyane lan sampeyan butuh antibiotik kanggo nyingkirake, ana kemungkinan manawa dhokter uga bakal menehi resep antibiotik iki. Iki minangka salah sawijining antibiotik sing paling populer kanggo ngresiki infeksi bakteri lan resep umum banget. Zithromax minangka salah sawijining obat paling aman nanging kuat kanthi asil cepet.

Sanajan sampeyan bisa pesen Zithromax online kanthi rega luwih murah lan tanpa resep kanggo ngobati infeksi bakteri sing beda, luwih becik konsultasi karo dokter sadurunge tuku Zithromax.

 

Apa sing diarani Zithromax?

Zithromax (jeneng umum: Azithromycin) minangka antibiotik sing kuat lan efektif sing ana ing bentuk tablet. Gampang banget dijupuk amarga ana sawetara tablet ing resep. Biasane, Zithromax (uga diarani Z-Pak) dijupuk limang dina sanajan antibiotik tetep bisa digunakake sawetara dina sawise njupuk tablet pungkasan. Sampeyan bisa tuku Zinthromax online liwat panganyang situs web sing disetujoni kaya Farmasi RXS.

 

Kepiye cara Zithromax bisa digunakake?

Azithromycin kalebu klompok antibiotik macrolide. Tujuan utama Zithromax saka antibiotik iki yaiku ngobati infeksi sing beda ing awak manungsa sing disebabake dening bakteri.

Bahan utama Zithromax yaiku Azithromycin sing ngalangi bakteri rentan saka tuwuh kanthi ngganggu sintesis protein. Ing kasus utama, obat nyuda bakteri kanthi jumlah sing ora bisa ditemokake sing bisa diabaikan. Nanging, umume bakteri ana ing awak sajrone urip, amarga sistem kekebalan nyebabake mekanisme nglindhungi awak saka bakteri sing nyebabake inflamasi infeksi.

 

Napa resep Zithromax?

Siji bisa tuku Azithromycin kanggo nambani kelainan ing ngisor iki: infeksi pernapasan, penyakit nular, infeksi kuping lan infeksi kulit. Zithromax bisa digunakake ing wong diwasa lan bocah. Obat iki bisa ngobati radhang paru-paru, infeksi kuping tengah, radang tenggorokan lan tonsilitis ing bocah. Zithromax mung bakal ngatasi infeksi bakteri, nanging ora kena virus, mula ora bisa nggunakake Azithromycin kanggo ngobati kahanan kaya flu utawa selesma umum.

 

Apa efek samping Zithromax?

Untunge, ora ana akeh efek samping sing ana gandhengane karo antibiotik iki lan umume sing bisa kedadeyan biasane entheng banget. Sawetara wong bakal ngalami ngelu, diare, weteng lara, konstipasi, lan efek samping ringan liyane, nanging ora ana sing serius. Nanging, sampeyan bisa ndeleng sawetara efek samping sing luwih serius yen sampeyan nggunakake obat sing beda-beda ing wektu sing padha lan reaksi negatif karo Azithromycin.

 

Apa dosis Zithromax sing tepat?

Azithromycin kasedhiya minangka tablet utawa ing bentuk suspensi oral, kanthi dosis siji sing terakhir kasedhiya. Iki uga bisa ditindakake minangka injeksi intravena utawa minangka bagean saka solusi oftalmik kanggo ngobati infeksi mata. Rentang tablet yaiku dosis saka 250 mg nganti 500 mg. Zithromax kasedhiya mung ing bentuk tabel.

Azithromycin bisa dijupuk kanthi lan tanpa panganan amarga sing terakhir ora nyebabake efektivitas. Nanging, disaranake njupuk kanthi panganan ringan yen sampeyan ngalami weteng.

Dosis sing disaranake kanggo wong diwasa ana ing antarane 500 lan 2,000 mg, gumantung saka jinis lan keruwetan infeksi. Biasane ditindakake sedina sepisan lan perawatan umume cekak, ora luwih saka limang dina. Biasane, dosis kaping pisanan yaiku tumindak kaping pindho minangka perawatan "kejut".

 

Obat-obatan apa sing gegandhengan karo Zithromax?

Tumindak antibiotik iki bisa kena pengaruh macem-macem obat. Sampeyan kudu menehi informasi menyang spesialis kesehatan babagan kabeh obat sing sampeyanombe saiki, utamane kalebu ing ngisor iki: diazepam (Valium); pimozide (Orap); alprazolam (Xanax); karbamazepin (Tegretol, Carbatrol); digoxin (Lanoxicaps, Lanoxin); phenytoin (Dilantin); theophylline (Theo-Dur, Theolair, Theochron); siklosporin (Sandimmune, Neoral); warfarin (Coumadin, Jantoven); midazolam (Ayat); triazolam (Halcion). blocker saluran kalsium: felodipine (Plendil), diltiazem (Cardizem, Cartia), verapamil (Covera, Isoptin, Calan, Verelan), nifedipine (Procardia, Nifedical); Obat-obatan HIV: nelfinavir (Viracept), saquinavir (Invirase), ritonavir (Norvir); antibiotik: eritromisin (EES, E-Mycin), klaritromisin (Biaxin) lan liya-liyane; pangobatan ergotamine: ergotamine (Ercaf, Ergostat, Cafergot, Medihaler, Wigraine), methysergide (Sansert), dihydroergotamine mesylate (Migranal Nasal Spray, DHE); Obat-obatan nyuda kolesterol: atorvastatin (Lipitor), lovastatin (Mevacor), simvastatin (Zocor).

 

Apa pancegahan babagan Zithromax?

  • Sensitivitas kulit

Obat iki bisa nggawe kulit sampeyan luwih sensitif marang srengenge. Yen sampeyan metu ing njobo, nganggo sandhangan sing nglindhungi kabeh bagean awak, topi lan sunscreen. Aja ngapusi kasur penyamakan utawa nggunakake lampu srengenge utawa kios tan.

  • Kandhutan lan nyusoni susu

Obat iki ora bisa nyebabake bayi sing bakal lahir. Nanging yen sampeyan meteng, utawa meteng nalika ngobati Zithromax, informake menyang dhokter. Pangobatan iki bisa ngrusak susu ibu mula risiko nyusoni kudu dirembug karo profesional medis.

 

Ing endi bisa tuku Zithromax?

Yen sampeyan ngalami gejala chlamydia lan sampeyan pengin lega saka beban iki sampeyan wis rampung ing situs web sing bener!

sampeyan bisa tuku Azithromycin online ing Farmasi RXS. Kita duwe apoteker pangguna sing nggawe Zithromax tuku online aman, gampang lan cepet. Kita nyedhiyakake produk bermutu, layanan pelanggan kelas dunia, regane larang banget lan menehi saran. Tujuan utama yaiku kesehatan lan kepuasan.

Kanggo kabeh klien sing tuku Azithromycin saka kita, kita isih menehi saran supaya ngunjungi GP lokal kanggo nyoba. Konsultasi karo dokter "off-line" mesthi luwih becik kanggo diagnosis lan perawatan sing cocog kanggo masalah sampeyan.

 

Napa aku kudu tuku Zithromax kanthi online?

Apotek lokal bakal menehi sampeyan tuku Zithromax kanthi rega sing wis ditemtokake dening pasar. Nanging, sampeyan nawakake sampeyan tuku Zithromax sing murah tanpa resep online. Kita ngerti manawa ora nyenengake kanggo ngobrol karo dokter lan apoteker babagan masalah kesehatan sing alus.

Ora mung kepenak pesen Zithromax kanthi online, nanging privasi sampeyan tetep ana. Wis atusan pelanggan dipercaya tuku Zithromax saka.

 

Kanggo sampeyan…

Chlamydia minangka salah sawijining penyakit bakteri sing paling umum dilaporake ing Amerika Serikat. Nalika sampeyan tuku Zithromax sampeyan pungkasane bisa perang Chlamydia dadi apik!

Yuta wong ing saindenging jagad tuku Zithromax amarga iki minangka antibiotik paling kuat sing digunakake kanggo perawatan macem-macem penyakit infeksi parah ing obat. Antibotic iki minangka obat sing ramah anggaran. Terjangkau kanggo wong sing duwe kecukupan. Punapa panjenengan kersa tuku Azithromycin? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

informasi tambahan

Miligram

100 Miligram, 250 Miligram, 500 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Zithromax"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0