Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Zopiclone

162.00 - 419.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Iovane

Description

Rungokna! Bantuan turu alami sing sampeyan gunakake? Telek! Apa ora mbayangake yen ana pil turu ing pasar sing bisa mungkasi sampeyan? insomnia mung sawetara detik? Sampeyan ora prelu ngimpi maneh.

Sampeyan bakal nemokake rahasia nomer 1 saka Brits sing lagi ngalami insomnia. Entuk wedang, blokir wektu 5 menit lan temokake kenapa jutaan wong ing saindenging jagad tuku Zopiclone.

Nalika sampeyan uga mutusake tuku Zopiclone online lan miwiti nggunakake, sampeyan ora bakal nemoni masalah turu maneh!

 

Wat iku Zopiclone?

Zopiclone, uga dikenal kanthi jeneng merek Imovane, dituduhake kanggo perawatan insomnia jangka pendek (yaiku 2 minggu utawa kurang). Iki amarga awak sampeyan cukup cepet bisa nambah toleransi tegese sampeyan bakal mbutuhake dosis sing luwih dhuwur kanggo ngrasakake efek sing padha. Yen dijupuk luwih saka 2 minggu, awak bisa gumantung karo obat kasebut.

Uga ana akeh versi umum sing macem-macem larang tinimbang versi jeneng merek. Obat iki kalebu bagean saka kulawarga nonbenzodiazepine, lan umume digunakake wong sing kelainan turu, umume insomnia.

Kaloro versi merek Imovane minangka versi umum kasedhiya ing 10 mg, 7.5 mg, 5 mg, lan 3.75 formulasi tablet oral.

Obat iki duweni potensi penyalahgunaan sing dhuwur lan mula mung digunakake kanthi rekreasi. Wong sing ngalami riwayat penyalahgunaan obat-obatan utawa kelainan kesehatan mental bisa uga duwe risiko tambah akeh penyalahgunaan benzodiazepine. Zopiclon lan alkohol utawa uga asring dikombinasikake kanggo nggayuh euforia sing luwih sedatif lan hipnosis, uga dikenal kanthi zoplon sing dhuwur.

 

Kepiye cara kerja Zopiclone?

Ing sistem saraf pusat, pil turu iki nambah panularan normal asam gamma-aminobutyric neurotransmitter. Amarga sistem saraf pusat nggawe tenang lan duwe efek sedasi, mula dipasarake minangka pil turu. Bisa digunakake kanthi cara sing padha karo benzodiazepine sing khas. Wiwitane dianggep benzodiazepine jinis iki kurang kecanduan utawa mbentuk pakulinan tinimbang sadulur sing luwih gedhe kayata alprazolam lan diazepam. Nanging, panaliten pungkasan nuduhake manawa ora cenderung kecanduan.

 

Apa dosis Zopiclone sing tepat?

Tindakake pandhuan sing diwenehake dening panyedhiya layanan kesehatan lan jupuk obat kaya sing diarahake. Yen sampeyan nganggep obat kasebut ora menehi efek sing dikarepake, konsultasi karo dokter utawa apoteker.

Sampeyan kudu njupuk zopiclone 30 menit sadurunge turu lan nalika sampeyan siyap kanggo turu. Mung ngombe obat iki nalika turu turu paling ora paling ora 7-8 jam. Aja njupuk sadurunge kegiyatan sing mbutuhake perhatian.

 

Apa efek samping saka Zopiclone?

Obat-obatan jinis iki pancen kalebu efek samping lan pertimbangan, nanging umume wong ora ngalami masalah kasebut. Efek samping zopiclone sing paling umum kalebu:

  • Amnesia
  • ngelu
  • Mual
  • Ilang saka Koordinasi Tangan-Mripat

 

Nalika efek samping kasebut kedadeyan, bisa gampang dikelola kanthi nyuda dosis zopiclon sing digunakake ing siji wektu. Saliyane efek samping sing bisa dialami, ana sisih adiktif obat iki sing kudu ditliti sadurunge komitmen nggunakake obat digawe.

 

Apa Zopiclone ketagihan?

Sawise dienggo kanthi suwe, pasien bisa dadi akrab karo efek obat iki. Nalika ing tahap kasebut, dosis bakal suda utawa asupan mandheg mandheg, bisa uga gejala penundaan sing tegese ana kecanduan zopiclone. Efek kasebut meh padha karo gejala penarikan benzodiazepine. Dibandhingake karo benzodiazepin sing luwih kuat, kejang lan mundur uga gejala saka zoplone utawa kurang ngancam nyawa. Nanging, sawetara duwe perasaan yen butuh perhatian medis langsung lan nelpon 911.

 

Apa sampeyan bisa overdosis ing Zopiclone?

Nalika ngalami overdosis overdosis zopiclone, bisa uga nyebabake fungsi ambegan depresi lan deg-degan sing alon. Yen dijupuk dhewe, umume ora fatal, nanging yen dikombinasikake karo alkohol, candu, utawa depresi sistem saraf pusat liyane, efek sedatif bisa uga nambah lan bisa uga nyebabake overdosis fatal.

 

Kepiye cara mundur Zopiclone?

Kekuwatan pangobatan nonbenzodiazepine amarga kabeh duwe sifat ketagihan. Amarga iki, kecanduan bisa uga tuwuh ing wong sing nggunakake Eszopiclone umum luwih saka rong minggu sekaligus. Apike sampeyan nggawe rencana game kanggo ngilangi obat supaya minimalake kemungkinan ngatasi masalah kecanduan.

Langkah kapisan yaiku nyuda kanthi bertahap jumlah obat sing dijupuk nganti jumlah kasebut ora ana. Langkah kapindho yaiku supaya bisa ngerti gejala penarikan supaya bisa ditanggulangi kanthi cepet. Gejala mundur total kalebu:

 

  • depresi

Nalika mundur saka obat resep gawe ketagihan kayata Eszopiclone umum, depresi bisa kabukten bisa ditindakake kanthi cepet sawise obat ora dijupuk. Depresi bisa kalebu entheng nganti abot gumantung saka tingkat kecanduan.

 

  • Agresi

Efek samping umum umum Eszopiclone umum yaiku agresi. Nalika pangobatan wis ilang ing awak lan kepengin banget supaya sedasi sing biasane, cenderung ora cekak, nesu, lan nyerang banget.

 

  • Ngidam

Nalika akeh wong sing ora ngerteni gejala kasebut minangka gejala penarikan, sawetara wong ngrasakake ngidhamake obat kasebut lan ngerti yen dheweke pancen kecanduan Eszopiclone umum. Ngidham-idham iki bakal mandek nalika suwe saya suwe tanpa nggunakake obat penenang.

 

Apa pancegahan babagan Zopiclone?

  • Zopiclone lan alkohol

Campuran zat kasebut bisa nyebabake rasa ngantuk lan konsentrasi gangguan. Sampeyan ora disaranake ngombe alkohol - sanajan ora sethithik.

  • Interaksi karo obat liyane

Ngombe obat liyane kayata antidepresan lan obat tahan sakit bisa nggawe rasa ngantuk lan konsentrasi awal dadi luwih parah.

  • Driving

Obat iki bisa nyebabake konsentrasi sampeyan. Mula, ora disaranake ngombe obat iki sadurunge nyopir utawa ngoperasikake mesin.

  • Kandhutan lan nyusoni

Pil turu iki bisa nyebabake bayi sing bakal lahir. Sawetara panliten nuduhake yen bisa nyebabake efek samping ing bayi sing tuwuh lan bisa nambah risiko bayi lair luwih awal (sadurunge 37 minggu) sing nyebabake bayi duwe bobote lair sing luwih murah. Uga kabukten Zopiclone yen bisa liwati menyang susu ibu kanthi jumlah sithik.

 

Apa aku bisa tuku Zopiclone kanthi online?

Onlineapotheek.co minangka bagean saka jaringan apotek online sing nawakake macem-macem obat sing duwe lisensi Eropa. Minangka bagean saka jaringan iki, kita uga nyedhiyakake Zopiclone supaya bisa didol. Ndhuwur, situs kasebut nduweni komitmen kanggo menehi informasi sing migunani babagan pil turu sing umum lan obat turu liyane kanggo nggawe kesadaran babagan panggunaan, dosis lan efek samping.

We nawakake kesempatan kanggo tuku Zopiclone online Kajaba iku, kita nawakake konsultasi medis gratis lan pangiriman omah sing didhaptar kanggo penak. Apotek online ngidini sampeyan ngirit wektu lan ngisi ulang resep online. Pesen lan obat sing disenengi bakal langsung dikirim menyang lawang omah.

 

Apa aku bisa tuku Zopiclone tanpa resep?

Apotek sampeyan bisa tuku Zopiclone online tanpa resep sadurunge. We offer sawetara jeneng merek obat Zopiclone kayata Imovane, Limovan, Zopiclama lan Ximovan. Kajaba iku, kita nawakake versi umum obat sing luwih murah. Cukup lebokake obat sing dijaluk menyang kranjang online, tindakake pandhuan ing ngisor iki lan pangalihan menyang kaca pambayaran sing aman lan ndhelik. Sawise mbayar, kita bakal ngirim paket kanthi discretely lan ndhaptar menyang alamat sing diwenehake.

 

Kanggo sampeyan…

Apa sampeyan uga nemoni masalah turu akhir-akhir iki? Apa angel banget sampeyan turu ing wayah wengi lan sanajan sampeyan turu, apa sampeyan asring tangi tanpa sebab sing jelas? Kiro opo? Sampeyan ora dhewe! Insomnia mengaruhi jutaan wong.

Lali masalah turu. Nalika sampeyan tuku Zopiclon sampeyan bisa turu kanthi tentrem lan tangi maneh kanthi seger.

Muga-muga artikel iki bisa mbantu sampeyan tuku zopiclone online Apa luwih akeh pitakon babagan tuku Imovane ing Inggris? Pencet ing bagean komentar ing ngisor iki!

Yen sampeyan wis berjuang kanthi insomnia, mesthine sampeyan ndhukung wong sing ngalami perkara sing padha, bener? Nulungi dheweke supaya bisa kliwat kanthi nuduhake informasi sing migunani babagan online!

informasi tambahan

Miligram

7.5 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Zopiclone"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0