Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Zovirax

97.00 - 297.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Zovirax

Description

Apa sampeyan minangka salah sawijining wong sing lara mual ing pasuryan utawa ing njero cangkem? Lepuh iki sing paling umum ditepungi minangka lelara adhem bisa katon ing endi wae, pasuryan utawa tutuk ing njerone irung. Penyakit dingin iki biasane nglarani banget lan nggawe sampeyan ora nyaman nalika metu ing ngarep. Dheweke uga bisa nyebabake kobong lan gatel.

sampeyan bisa tuku Zovirax kanggo nambani minangka salah sawijining obat sing paling misuwur sing digunakake kanggo ngobati. Yen sampeyan pengin Acyclovir sing paling murah tanpa ngorbanake kualitas lan nikmati dhukungan pelanggan banget Farmasi RXS kudu ana ing ndhuwur dhaptar.

 

Napa resep Acyclovir?

Acyclovir diwenehake dening dokter kanggo ngobati ulkus sing nglarani sing disebabake dening virus herpes kelamin. Acyclovir digunakake kanggo ngobati infeksi herpes kelamin ing kulit, lambe, lan alat kelamin; Acyclovir nyuda keruwetan lan frekuensi ulkus sing ana gandhengane karo herpes kelamin.

 

Kepiye cara Acyclovir bisa digunakake?

Acyclovir selektif banget amarga afinitas kanggo enzim thymidine kinase (TK) sing dienkode dening HSV lan VZV. Enzim virus iki ngowahi Acyclovir dadi Acyclovir monofosfat, analog nukleotida. Monofosfat banjur diowahi dadi difosfat dening kinase guanylate seluler lan dadi trifosfat kanthi pirang-pirang enzim seluler. Proses iki nyebabake ngalangi replikasi DNA virus herpes.

Ing istilah sing ora teknis nalika virus herpes nyoba ngasilake lan nyebar menyang sel liyane ing awak, Acyclovir ngganggu proses kasebut. Iki mbantu supaya virus ora aktif, sanajan ora ana obat kanggo herpes kelamin, sawetara wong sing nggunakake terapi suppressive karo Acyclovir bisa 6 wulan utawa luwih suwene tanpa wabah.

 

Apa efek samping Acyclovir?

Nalika sampeyan ngalami reaksi alergi kayata angel ambegan uga abuh lambe, ilat, tenggorokan lan pasuryan, sampeyan kudu njaluk pitulung medis lan cepet-cepet mlebu rumah sakit.

Efek samping sing ora serius yaiku mual, diare, weteng, mutah lan napsu. Kajaba iki, pasien uga krasa lara sirah, sirah lan bengkak tangan.

Efek samping serius saka obat iki kalebu nyeri punggung ngisor, sampeyan kurang kencing tinimbang biasane utawa kadang ora. Sampeyan bisa gampang bruised utawa getihen lan ana kekirangan sing biasa sampeyan rasakake. Yen sampeyan ngrasakake efek samping kasebut, hubungi dhokter sekaligus. Nyegah luwih becik tinimbang ngobati.

 

Apa pancegahan babagan Acyclovir?

  • Kandhutan lan nyusoni

Efek Acyclovir sajrone meteng lan nyusoni durung cukup ditliti ing panelitian klinis. Yen sampeyan meteng utawa arep meteng, ngabari dhokter sadurunge ngombe obat kasebut. Yen sampeyan lagi nyusoni lan kudu nggunakake Acyclovir, dhokter bisa menehi saran supaya ora mungkasi nyusoni nalika nggunakake obat kasebut.

 

Kanggo sampeyan…

Nduwe herpes kelamin, ora ateges mungkasi urip seks sampeyan. Tuku Zovirax minangka cara paling apik kanggo tetep bosen saka Herpes! Antibiotik iki bisa mbantu nyuda wabah herpes kelamin lan tetep tanpa gejala. Kajaba iku, bisa uga nyuda tingkat keruwetan gejala yen katon.

Wis kabukten minangka cara sing paling efisien kanggo nyegah herpes. Wis ana 1000 pelanggan sing wareg ing saindenging jagad tuku Zovirax saka kita. Apa sampeyan ngetutake?

informasi tambahan

Miligram

200 Miligram, 400 Miligram, 800 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 180 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Tuku Zovirax”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0