Penting

  • Baru
  • sale
  • Barang panas

Tuku Zyban

79.00 - 287.00

Clear
Clear
N / A
Merek :: Zyban

Description

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa kuliah sampeyan bisa mandheg ngrokok lan sampeyan isih angel? Wangsulane gampang: bisa uga dheweke nggunakake pitulung mandheg ngrokok kayata Zyban (jeneng umum: bupropion). Tuku Zyban minangka keputusan sing sampurna kanggo wong-wong sing mutusake mandheg ngrokok.

Obat tanpa nikotin iki dituduhake kanggo mbantu wong supaya ora ngrokok. Kasedhiya pil sing bisa diombe kanthi lisan. Nanging, sadurunge sampeyan tuku pil ngrokok iki, sampeyan kudu ngerti mekanisme tumindak bupropion lan efek samping bupropion. Pengin rincian liyane? Temokake kabeh perkara ing ngisor iki ing artikel sing jero.

 

Apa kuwi Zyban?

Zyban minangka jeneng merek obat antidepresan sing dikenal kanthi jeneng bupropion HCl. Formula kaya Wellbutrin iki, wis suwe digunakake minangka bantuan mandheg ngrokok.

Bisa ditrapake kanggo akeh wong lan nambah tingkat sukses nganti rata-rata 20%. Uga nyuda gejala penarikan, antara liya.

Bupropion minangka pendekatan mandheg ngrokok sing saiki digunakake saiki. Iki mbantu wong mandheg ngrokok nalika nemtokake tanggal ing wektu kasebut, dheweke ngarep-arep mandheg nggunakake rokok. Kabeh iki ditindakake tanpa nikotin.

Kanggo ngerteni manawa iki program sing cocog kanggo sampeyan (yen sampeyan ngrokok) mangga maca. Iki mbantu sinau sethithik babagan obat uga metodologi jinis mandheg ngrokok iki.

 

Apa mekanisme aksi bupropion?

Nalika pasien njupuk dosis Zyban sing disaranake, biasane isih ngrokok nalika diwiwiti. Banjur, suwe-suwe, dheweke mbedhot rokok kanthi alon-alon.

Iki kanthi psikologis nggawe luwih gampang wong wis biasa ora duwe nikotin ing sistem. Mula, mbantu nyegah utawa nyuda gejala penarikan utama kayata ing ngisor iki: gampang nesu, kuatir, nesu, gelisah, depresi, utawa frustasi.

Zyban unik amarga digawe nganggo bahan sing meh padha kaya Wellbutrin. Mula, duwe efek antidepresan sing padha, sing bisa ngatasi gejala kayata swasana ati utawa kuatir.

Nggunakake obat resep iki uga bisa nyuda stres. Mula, biasane udakara rokok kurang ana amarga sinyal stres kurang dikasilake.

 

Apa efek samping Zyban?

Efek samping Zyban bisa dikategorikake minangka sing serius lan sing ora serius. Sing kurang serius umume, nanging biasane ora nyebabake iritasi utawa rasa ora nyaman. Efek samping sing umum ora tahan suwe lan mula ora mbutuhake campur tangan medis kajaba intensitas parah utawa dawa umure. Sawetara efek samping bupropion sing umum yaiku:

  • Garing tutuk
  • Ganti selera
  • ngelu
  • Shakiness utawa jitters
  • Rusak kulit
  • Sembelit
  • Diare

 

Kajaba iku, ana sawetara faktor sing bisa dianggep minangka efek samping. Salah sijine yaiku obat iki bisa nyuda reaksi lan refleks sampeyan. Sampeyan uga bisa ngrusak pikirane. Mula penting banget supaya ora nyetir lan kegiyatan liyane sing bisa mbebayani ing kahanan kaya ngono.

Kajaba iki, obat iki bisa nambah kerentanan kanggo kejang lan kelainan mangan, luwih-luwih yen sampeyan wis ngalami sejarah kasebut.

Efek samping bupropion sing luwih serius yaiku:

  • Reaksi alergi parah (ditemokake liwat ruam, gatal-gatal, angel ambegan, pembengkakan rai, sesak ing dada, lsp)
  • Penglihatan kabur utawa pangowahan abnormal ing sesanti
  • Nyeri dada
  • Pangowahan ing kepinginan seksual
  • Urin warna peteng

 

Yen ana gejala ing ndhuwur sing ditemokake ing pasien, mula dianjurake kanggo menehi perawatan medis. Sanajan iki dudu dhaptar sing lengkap, bisa menehi pangasuh babagan pangowahan sing kudu dielingi. Hubungi dhokter sampeyan yen efek samping kaya sing dielingi lan tindakake saran kasebut kanthi cepet.

 

Obat-obatan sing ana hubungane karo Zyban?

Akeh antidepresan, obat antipsikotik, obat alergi, regulator kolesterol utawa tekanan darah, utawa obat diabetes ora bisa digunakake kanthi bupropion. Obat iki aja dicampur karo produk pengganti nikotin liyane, kajaba dianggep aman.

Sampeyan kudu ati-ati nggunakake Zyban karo MAOI kanggo depresi. Dhaptar macem-macem pangobatan liya sing ora sampeyan gunakake: amantadine, carbamazepine, cimetidine, kortikosteroid, siklofosfamid, warfarin, tramadol, utawa efavirenz linezolid.

Kajaba iku, pembakar lemak diet herbal utawa perawatan herbal liyane kayata St. John's Wort bisa sesambungan karo dheweke. Sampeyan mung kudu ati-ati banget.

 

Kapan aku ora bisa njupuk Zyban?

Nanging, sampeyan kudu ati-ati babagan panggunaan uga bahan liya sing uga digunakake nalika njupuk. Tindakan pancegahan bisa ditindakake babagan perkara iki:

Goleki ujian kesehatan sing tuntas. Temokake apa kahanan kesehatan sampeyan saiki sing cocog karo Zyban. Sawetara panyebab paling kuwatir yaiku yen sampeyan ngalami komplikasi utawa penyakit ing ngisor iki: Epilepsi utawa penyakit kejang kejang liyane, kelainan mangan, gangguan jantung, tumor otak, cedera sirah, hipertensi, diabetes, utawa penyakit pencernaan.

Iki mesthine dudu dhaptar lengkap masalah kesehatan sing ana, sing bisa nyebabake gejala tambah parah. Sampeyan kudu takon karo dhokter utawa profesional kesehatan liyane babagan kondhisi kasebut, uga yen sampeyan nandhang siji utawa luwih saka ngisor iki: Sindrom Tourette, penurunan bobot awak kanthi cepet, alergi, utawa migren.

 

Apa Zyban pancen kerja?

Tingkat sukses sawise terapi rampung udakara 36% ing pasien. Iki ora dhuwur, nanging menehi pangarep-arep kanggo "quitters" sing paling ditemtokake.

Panaliten tambahan nuduhake yen obat iki bisa digunakake kanggo pasien sawise nggunakake setaun. Mula, bisa uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, nanging bisa digunakake kanggo kabeh wong sing nggunakake lan wis mantep.

Apa wae tingkat sukses iki luwih dhuwur tinimbang sing nggunakake terapi panggantos nikotin. Biasane tingkat sukses kanggo wong sing nggunakake tambalan nikotin, permen karet, utawa produk liyane mung antara 15% nganti 25%.

Nalika kaloro cara kasebut digunakake, efektivitas mandheg ngrokok, nanging, mundhak luwih dhuwur. Tingkat kasuksesan ing kombinasi terapi panggantos nikotin lan pangguna Zyban mundhak nganti 39%.

Iki minangka tokoh lawas. Laporan anyar dirumusake nalika riset luwih lengkap ditindakake.

 

Apa pancegahan babagan Zyban?

Saliyane informasi ing ndhuwur, sampeyan kudu ngati-ati risiko kesehatan serius yen nggunakake Zyban nalika ngombe alkohol. Masalah sing padha ditrapake nalika sampeyan mandheg mandheg utawa nggunakake obat-obatan ilegal.

 

Tips tambahan

Temokake dhukungan sing pas. Elinga yen ora mung nggunakake obat-obatan wae sing bakal nggawe bedane. Sampeyan uga kudu golek dhukungan sing pas. Tanggung jawab sing luwih akeh sampeyan, utamane saka wong liya sing bakal entuk pemulihan nikotin, mula bakal sukses.

Sampeyan bisa takon forum online lan jaringan sosial lan klompok khusus kanggo ngrokok. Bantuan luwih lengkap bisa ditemokake liwat hotline ngrokok utawa klompok sing dianakake ing kutha utawa kabupaten sampeyan. Wong-wong sing nampa dhukungan lan panyengkuyung, utamane saka quitter sing sukses, bisa uga mungkasi pakulinan kasebut kanthi permanen. Sampeyan ora bisa nindakake dhewe yen pengin mandheg, sanajan sampeyan nggunakake Zyban kanggo nulungi sampeyan.

Perokok dikenal duwe kesempatan luwih dhuwur kanggo bisa mandheg ngrokok yen nindakake kanthi bertahap. Pungkasane, dheweke wis biasa nggunakake nikotin lan tembakau sing sithik lan sithik nganti ora mbutuhake maneh.

 

Kanggo sampeyan…

Saiki sampeyan bisa ngerti manawa asisten lan pendukung paling apik kanggo mungkasi ngrokok yaiku Zyban. Siap mandheg ngrokok nganggo pil iki? Muga-muga artikel sing jero nyedhiyakake kabeh pitakon babagan bupropion. Isih ragu-ragu? Napa sampeyan ora yakin ing tuku Zyban durung? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

 

Kanggo akeh wong, Zyban minangka "peluru sihir" kanggo mandheg ngrokok. Mula, aja lali nyebar kabar ing saluran media sosial lan nulungi wong liya supaya bisa mandheg ngrokok uga!

informasi tambahan

Miligram

150 Miligram

Pil

30 Pil, 60 Pil, 90 Pil, 120 Pil, 180 Pil

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Tuku Zyban"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Pilih kolom sing bakal ditampilake. Wong liya bakal didhelikake. Seret banjur selehake kanggo ngatur urutan maneh.
  • gambar
  • SKU
  • Rating
  • price
  • stock
  • kasedhiyan
  • Tambah Wadhah
  • Description
  • Content
  • bobot
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • kawicaksanan
  • Atribut khusus
  • kothak Custom
mbandhingaké
Wishlist 0